Podijeli sa Vukajlijašima

1. Lepo mili, na odmoru sam malo

E aj kad si se vec javio nije bas lepo ovo sto radite ti i ovaj mali nemoj da ste idioti jebem vas

2. slažem se da je ružno i preterao sam, ali on ne prestaje izgleda da sam ga nepovratno oštetio...

3. donosi svoje pivo u kafanu, prejebo si i one seljake što sede ispred prodavnice

kontam da i to pivo uzimaš na crtu

4. to se zove REKET glupa sandalice

5. kupuješ pivo u prodavnici i onda sedneš u kafanu da ga piješ, pa posle odeš u pekaru da kupiš 2 kifle, jer ti keva nije još stigla kući da ti da da jede.

kažu ljudi koji se razumeju, da se to zove lenčaranje
    nađi posao socijalo

6. hahah kolko BIZARNIH glavica ima ovaj sajt

7. poenta je bila da na psetovo ''sedite u kaficu, a idete u pekaru da jedete'' aludirajuci vrv kako sedimo u nekom super fensi luksuznom kaficu sa hranom, a mi sedimo u lokalnom bircuzu gde mozes sta hoces da radis, a najjaca pekara u gradu na 100 metara odatle i sta je nejasno...deo da donosi svako sebi pice tu pa pije je sprdnja i DOKAZ da te tvoje sandalice se nisu bas nasetale jer to em ne moze nigde, em sta da iko donosi sa strane kad tu pivo 90 dinara

8. pieš na crtu pa ravnaš račun kad stigne babina penzija

izletelo ti, gotovo je sada, jači si socijalni slučaj od groka što razvozi langoš po najlonu
    on bar nešto radi

9. pa dobro eto provalio si me, mali veseljace, nikada neces odrasti

10. Hahah ovaj tupavac fejd raspriča se kad ga malo čačneš što je sandalica, a amebe kad ga titraju na četu samo grakće "da da da da""

11. hahahahahahaha... jeste, to sam i ja provalio, izvalim ga da mota kablove u češkoj, on počeo da proziva decu, nije apsolutno ništa bolji od bolje... ali ajde, malom Boljanoviću sam bukvalno jebo majku majčinu, pa i da ga razumeš, ali ovaj skače uvredama na najmanju prozivku. Što i nije čudo, evo da vam podelim ekskluzivu, fade je mešanac ciganina i srpkinje.

12. to je malo na vukajliji izmisljen termin da si nekome jebao majku ili si ga nesto zajebao istina je da ste i jedan i drugi 2 degenerika koji ne prestaju da bacaju govna jedan po drugome a nama je ponekad zabavno samo

13. Eru, ispravi me ako grešim, ali čini mi se da opet puštaš mudašca?

14. БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

15. Bombas da li se.mozes izboriti za sebe bez omalovazavanja drugih sopstvenim kvalitetima. Stvarno se ne uklapas a visis danonocno ovde i to nije ni malo jednostavna situacija. Evo ako hoces ja cu da te.ptihvatim kao da si normalan ali da se lepo ponasas.

16. Jebu ovog bombasa i ne pokrivaju ga.

17. moji obožavaoci kako me samo obožavaju

18. sta hoces ti koji kurac kakva mudasca svadjas se s boljom kao da ste zaboravili na situaciju s rasnim koji je sad do jaja lik

19. Bombas vidi sve crno belo ili ga obozavaju ili ga mrze. Ne mora niko da te mrzi i obozava samo se normalno ponasas i to ti je to. Ne znam sto se dokazujes stalno. Ovo ti sve govorim dobronameno.

20. bombas je klasicni ilija cvorovic
    kad vidi jebeno dete od 8 godina u zvezdinom dresu sve se okrece i gleda ga mrko kao u jeee vidi poceli su i ovako da me prate i proveravaju

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.