Podijeli sa Vukajlijašima

1. nego šta, sigurno neće izrasti u društveno korisnu osobu nego konzumenta farme, sigurno je da niko u crveno belom neće izmisliti neku vakcinu ili šta

2. Može li objašnjenje koncepta sandalica?

3. Pa pogrdni naziv za čehoslovake jer su poznati po tome da nose čarape na sandale. A ovaj debilko valjda tamo negde radi pa je ovo solidan šuk, bar po mom mišljenju

4. Aha, hvala na objašnjenju. Ok šuk, mada se nekako ne uklapa u ovaj postmoderni vukajlijaški diskurs. Bila bi vrhunska fora neke 2013.

5. hahah posle neznih crnaca nista vise nije isto na vukajliji druze

6. Zar nisu slovenci čarape na sandale?

7. Čuj talenta, oću svojih 11 minuta nazad

8. Možda sam već rekao al Plastični Zet je najjači nik ovde

9. Vido sam baku praseta na gazeli u porseu

10. kakvu je facu pravio dok je vozio?

11. Bio si ti moj kurac u porseu nego u tramvaju sa skriptama za falultet cudi me da si gledao kroz prozor.

12. Nije on bio u porseu, nego prase.

13. Otkud tramvaj na gazeli?

14. https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3316125/konobari-pazite-da-vam-se-he-ohladi-porudzbina-vlasnica-poslasticarnice-iz-obrenovca-otkrila-zasto-je-gosca-udarila-6-samara-konobaru-zena-sutradan-opet-dosla-i-zaprepastila-ponasanjem-foto-video

zena samara lika iz ko zna kog razloga, onda klasika kad vidi da joj ne vraca onda se jos vise osili, i naravno kad joj pridje muzijak u zastitu onda i sve snage pocne da udara, i nikom nista kao heh podneo je to muski....nema zena da se nesto preterano bune kao nije u redu i to je to, kakva bi situacija bila da je bilo obrnuto, da je lik nasamarao konobaricu?

pre par meseci u kaficu neki matori pijani pedofil nekoj devojci za stolom preko puta namigivao i oblizivao se sta god, ona je takvu dreku napravila da se u trenutku skupilo 50 zena tu iz blizine da mu iskopaju oci odma se zove policija odma i mene sramota sto sam muskarac

15. Bilo ovo pre neki dan na Tviteru baš aktuelno. Interesantno je kako u pisanoj formi svi podržavaju lika što je zveknuo ovu smaračicu, ali uživo su svi reagovali tek tada braneći nju, a ne dok je ona njega maltretirala.

https://twitter.com/FightCentralTV/status/1167913921841205255

16. јебем ли им мајку ја у пичку сељоберску

17. обреновац сељанија

18. i naravno da je isla cuvena recenica cim je krenuo da se brani SKLANJAJ RUKE SA MENE hahah, kako one to zamisljaju da funkcionise, ja cu da te lesim i ponizavam, a ti se nemoj braniti nije fer