Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sve u svemu, i treba jebati one što se iživljavaju nad konjima. Samo mi nije jasno kako je mogao da im ga oduzme?

2. Thilmo
    Jeste videli što Bojan Obilić Arkan oduzeo konja ciganima, rispekt.

Al ulazak u ciganmalu i konverzacija sa ganferima, prajsles.

https://www.facebook.com/1072077956190210/

3. Da ne ostane na prošloj strani.

4. levijatani su gomila iskompleksiranih debila koji funkcionisu na istom principu kao i ljudi koji maltretiraju zivotinje samo napadaju nekoga od koga vide da su jaci, secam se da su mi se javljali da mi prete u inbox na fejsu kad sam komentarisao na nekoj objavi na fejsu da kerovima nije mesto u autobusu na sedistima

5. хахахахаха какав је боки, не изгледа наивно овако индијански кад се појави, милитантан у циганмали као да ће да их скупља за логор јбт

да, левијатан има мало ту одлику социопата који патолошки се примају на животиње, јер су, јелте, социопате.

6. хахаахха али боки кад га пита јел те боли кад чупаш обрве а овај каже боли хахаха

7. мислио сам да је нижи

8. Vrisnuo sam kad ga je pitao za obrve

A ovo izvinjavanje u kameru neodoljivo podseca na onaj klip kad muslimani pricaju kako je arkan dobar covek a ispred kuce im bleji 700 tigrova

9. Treba cigosima oduzeti sve konje, ono je užas kad ih vidiš kako ih maltretiraju, plus što kenjaju po ulicama.

Al na koju foru Boki upada u ciganmalu i oduzima konje jbt, još preti da će svima da ih oduzme za primer. A na stranu što su uzeli onog cigu kao zarobljenika. Xd

Morali su da imaju neko zakonsko rešenje ili šta već.

10. pitanje je zasto ne radi onaj ko je zaduzen za to svoj posao nego trebaju da se izivljavaju neki debili koje su keva i cale maltretirali u detinjstvu da bi se postigla pravda

11. Zamisli da upadne komunalna ili prava policija da oduzima konje po favelama, odmah bi nas bombardovali. A i cigojneri se naućili da im država ne sme ništa i čim vide policiju kenjaju TO ZATO ŠTO ROMI MI SMO AGAJAHA ROMI SMO AAAHGAGGA.

Al kad ušli ovi gerilci ceo geto se ućutao još drukaju samo da spasu živu glavu.

12. Pa nije ti ovo amerika kad na animal planetu oni policajci imaju sistematske akcije spasavanja pasa. Oni potrose mesec dana u planiranje akcije spasavanja prikupljaju papire dolaze 5 puta itd. I ja sam hteo da postavim prvo pitanje odakle im ovlascenje za to posto su oni pravno lice. Kakav je njihov stav povodom klanja za meso. Ima li gde snimak kako tog cigana dok zlostavlja konja? Ja sam malo samo pogledao snimak sa preskakanjem. Video sam na kraju da konj ima otvorenu ranu i to nine u redu ali ja nisam siguram da u nasoj drzavi postoji sistem zastite koji bi to mogao da spreci a i mentalitet naroda i moje misljenje je da svako ima pravo da radi sta hoce neljudima. Kao sto ja svoj auto mogu da zabijem u banderu ako mi se hoce. Tuci zenu je nesto drugo pa i to cesto ima razlog. I ko je taj bojan?

13. Tilmo ajde ne pali se ko neka budala tu. Da neko udje u dvoriste i da uzme nesto sto je tvoje je l si realan ti
    Ovaj Bojan pa ja ne znam

14. Ko li je na celu te prganizacije levijatam poznati su mi oni jos od ranije cini mi se da su u jutarnjem programu kod natase pustali snimak kad je neko pasce u nekom pikapu da li ispalo ili trcalo pozadi zavezano pa je to bilo pitanje za javnost javna polemika. Sta je bilo sa tim slucajem nije iskljuceno da se to mozda desilo nehotice? Evo nasao sam https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/srbija/3006459-trazi-se-vozac-belog-pikapa-bez-tablica-zbog-zverskog-cina-vezao-psa-za-vozilo-i-vukao-ga-za-sobom-video

Kako se navodi u komentarima, snimak je napravila žena, koju su pojedini korisnici Instagrama "prozivali" što nije uradila nešto konkretnije, osim, što je snimala. Trebalo je, navodi se, da ih zaustavi, izvadi palicu iz auta i prebije tu na licu mesta.

15. Al je do jaja imati neki ideal u zivotu i dobijati platu za to npr ja mnogo volim cvet ljubicicu i sad uzmem neki dobar dzip 4x4 i idem po planinama spasavam cvece i dobijem jos 50 000.

16. E ćao ja sam Boki srbska čast došao sam da ti uzmem konja
    Ok druže uđite ti i tvoji drugari sad ću da vas isečem motornom testerom i tog konja da pustim da jebe tu kurvu što je sa vama

17. dobro vece bohore dosao sam da uzmem vaseg bmwa x5

18. Jbg koliko god da mi se gade ovi nabildovani kompleksaši Levijatan i Srbska čast daleko više mi se gade osobe koje se iživljavaju nad životinjama. Verovatno jer ne kapiram mozak koji razmišlja "haha klanje kerova, smešno".
    Ako ništa drugo malo su više počeli mediji da pišu na tu temu od kako su ovi aktivni. Normalno da bih više voleo da država ima institucije koje se bave tim, a ne ovi kromanjonci ali ova država ne jebe ni ljude, a kamoli životinje.

19. Какве везе Србска част има са животињама?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.