Podijeli sa Vukajlijašima

1. inace onaj kefo zote lik sto je klao kera je totalno neuracunljiv decko i ne krivim ga uopste nego onu ribu treba zavezati kamenje za nju i u dunav baciti jer ga je i navukla da uradi ono sto je uradio
    taj djuka bio normalan ali geni ga sjebali i droga

2. Treba da se napravi neko pametan i napravi drustvo za zastitu nasilnika nad zivotinjama.
    I udje ljudima u kucu i oduzima im Bojana jer im oduzima zivotinje nasilnicima.

3. gahaha
    kuckari su najgora sorta ljudi posle onih sto maltretiraju zivotinje i onaj fazon "taj pas je cistiji od 99% ljudi koji se voze autobusima"
    mama tvoja je cistija od kera sto jede pacove po kontejneru pa legne na sediste busa ono sto upija sve

4. inace onaj kefo zote lik sto je klao kera je totalno neuracunljiv decko i ne krivim ga uopste

Pun kurac takvih po Srbiji i niko ih ne krivi dok se iživljavaju na kerovima, a onda ispadne neko sranje, pa komšiluk priča za RTS kako je bio fin dečko i kako se javljao svima.
    Slab sam sa psihologijom ali to je valjda ta početna faza sociopatije/psihopatije... Iživljavanje na životinjama. Jbg mislim da čovek sa psihičkim problemima treba da se leči, a ne da šeta okolo i da kolje. Ipak je ovo 21. vek i te stvari ne bi trebale da budu tabu.

5. njega su vec pustili s lecenja posle nekog vremena zavrsio je jer je hteo caleta da ubije, al prica mi jedna riba da on tako bleji na kalemegdanu i vidi lika koji nosi system of a down majicu i pocne da ga ispituje ajde koje pesme znas i ovaj se pogubi i on uhvati iznabada ga u glavu, nije stabilan uopste. Ali u ovom slucaju nije on poceo da se izivljava nad zivotinjama nego mu je ova napunila glavu tim sektaskim pricama vec takvom poremecenom, znaci samo ga je navela da to uradi umesto nje otprilike. Video sam pretezno da su svi krivili njega ali je moje misljenje da je on tu bio samo njena produzena ruka otprilike. Pustice njega opet iz ludare za koju godinu samo se nadajmo da nece naici na takvog debila koji ce ga iskoristiti za nesto bolesno

on nije psihopata ni sociopata ja mislim samo je psihicki nestabilan toliko tipa uradio bi bilo sta za ribu pojele su mu droge mozak, bukvalno lik misli da je bozanstvo neironicno to misli

6. Uh, pa ne verujem da bi neko ko je "samo" psihički nestabilan radio takve stvari. Mora da postoji neka dijagnoza. Problem je što će da ga puste iz ludare. Znam dva primera takvih nestabilnih likova.
    Jedan je bio piroman. Išao redom i podmetao požare. Uhapsili ga, hospitalizacija i posle par meseci pušten. Nije mnogo prošlo, ponovo je palio. Tek tad su ga zadržali ozbiljnije. Drugi je bio profesor i svašta je nešto radio po školi. Isto hospitalizovan, pušten posle par meseci i što je najgore vraćen na posao i tu dočekao penziju.
    Nije mi jasan toliki bol u kurcu psihijatrije, MUP-a ili koja je već institucija zadužena za sve to da se dozvoli slobodno kretanje osobama koje ugrožavaju ljudske živote i decu. Bukvalno ti je tu pred očima, znaš šta je uradio i pustićeš ga ponovo na ulicu kao da se ništa nije desilo.

7. pa ovaj je samo problematican bio s drogom ali je retko kad imao te ispade da nekoga prebije i to a i zbog toga je lecen na kraju, podvodljiv je bio zbog te velike nestabilnosti psihicke, naravno da nije normalan zbog toga ali nikad ne bi zaklao kera samo tako random da ga nije izmanipulisala sektasica koja je znala dobro sta radi

8. Pa opet treba da ga zatvore kad je već tako zgodan za manipulaciju.

9. zatvorili su ga isto vece kad je lajv taj postavio
    ali garantujem da je ta riba dobila nesto sitno neku kaznu a ona snosi najvise odgovornosti bukvalno ko zna koliko je zivotinja pre toga ubila stalno je kacila da se spasavaju macke kao i to

10. Eru znam da ti je on brat ali ne moras ga toliko braniti.

11. nije mi brat ali znam vise ljudi koji su ga znali licno i jednu ribu koju je jebao on hahahah i on je ostavio nju najjaca stvar zamisli ostavi te lik koji je kera klao na instagram lajvu koliko moras biti jadna osoba

12. Eru kako treba kazniti lopove za cifre vece od 100000e i pedofile i one sto izazovu udes na autoputu. Da si sudija koliko bi im dao. Interesuje me tvoje misljenje.

13. A ova zenska jel te bas toliko prevarila da je mrzis ili se jebala samo sa jednim?

14. nemam misljenje neko o tome nisam pravnik

znam ribu

15. Stvarno bas jadna osoba. Pa ima on svoje razloge sto je ostavio nema ta osoba veze sa tim niti moze sta da ucini. Mozda je dobio suljeve pa mu bilo neprijatno da bude blizu nje.

16. Pa zar se mora biti pravnik da bi se imalo misljenje? Stvarno si me razocarao.

17. Pa kalo je neces znati kad ti je bila devojka e jesi glup u picku materinu

18. pa ne interesuje me to ko sam ja da odredjujem koliko za nekoga treba da ide kazna, previse ti je opsirno svakako to sto si naveo, pedofil moze biti neko ko salje devojcicama kurac na internetu i ko siluje dete na ulici

19. A za ovu si tacno odredio

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.