Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ej ej bre, platis kvadrat stana 4500e i dobijes gips umesto cigle jbt...pa sta da ocekujes za 1200e...
Kolko treba da kosta kvadrat da bi dobio normalan stan da ne mozes skoro da vidis u drugi stan kolko je tanko
To je to sto pricam, postavljaju tako neke standarde kao eto ok je da platis 5k evra i da dobijes gips jer eto brze je tako se sad svuda radi....kazem, nece biti dugo kad ce stavljati zavese umesto gipsa jer eto brze je
Kupovao sam stanove od kako je počela ekspanzija gradnje i to čega sam se nagledao je strašno. Svi prozori na severnoj strani, tipa kažem hoću stan sa dnevnom i tri dodatne sobe, zovu kao e ima jedan novi 105 kvadrata odem dnevna soba 90 tri dodatne ukupno 12 kvadrata... kupatilo u kojem je onaj slivnik na sredini najviša umesto najniža tačka pa se voda sliva u ćoškove... o uslovno manjim stvarima koje se tiču slobodne interpretacije zakona da ne pričam... tipa parking mesta po zakonu mora da ima koliko i stanova, on napravi neku podzemnu za 8 mesta i to je sve pa kaže svakom ima ako hoćeš mesto 12.000 evra kapira da neće niko kupiti i nemaš osnova za žalbu jer će reći nudio sam... Generalno je katastrofalna situacija i svodi se na to da agencije čuvaju najbolje za svoje prijatelje, stanova ima, ali moraš da kažeš ok zovi imaš 1000 evra i jedino tako... Srbija je posle Albanije, Bosne i Makedonije najgora zemlja Evrope, a u dosta aspekata i najgora, ne znam zašto bi stanogradnja bila drugačija.
moj kuća ima 0, slovima: nula vrata i prozora na severnoj strani. posle se moj ćaća čudi zašto ja neću da se iselim iskuće u 26oj godini. pa reko druže moj pogledaj kakva je ponuda stanova pa će ti biti jasno
Haha
mnogo je slozeniji racun od ovoga parking mesto po stanu, ima citava formula za ovo samo sam hteo da te ispravim da ispadnes glup
Pa vec je ispao glup. Kao za puter, sad kupuje stanove. A lik čami na građevini u jebenom kazakstanu.
Tilmo sto si toliko ljut na mene, ja na tebe uopste ne obracam paznju niti znam da postojis?
Brat, kad ti je bulja pominjao ćerku i ženu ti si iz očaja kačio moj fb ničim izazvan. Tako da ne glumi veličinu jbg znamo te.
Kupovao sam stanove od kako je počela ekspanzija gradnje
Puter za 2M evra. Vodio posao nekom iz nigerije za MILIJARDU eura.
Sad kupvao stanove al mu fali parking mesto od 12k evra.
A slikao jefitinu trenerku u memljivom stanu lol.
u memljivom stanu ahahhahahahahahaha mozda i nije memljiv nego jbg takva kamera
a zasto je slikao trenerku i u kom kontekstu? bio sam prisutan na sajtu tad i secam se slike ali ne secam se konteksta. mislim nije valjda hteo da pokaze kako ima para slikajuci adidas trenerku s pijace
Neko ga je prozvao da ne zaradjuje 1200e mesecno nego da ima manje tamo gde radi, pa je on okacio trenerku neku navodnò original od 4-5k dinara da pokaze kako on u preskupoj robi ide samo do orodavnice...tako nesto je bilo mada nisam skroz ispratio tacno sta je bilo, tako su pricali svi
Zar nije bilo za 5 - 5 i po, tako nesto, kad se preracunalo na kraju? 2M je previse sitno za takav kalibar
Al najjaci je bio kad je glumio ozbiljnost za taj puter. Kao, treba mi 12 hiljada tona za čoveka, a celt mu objašnjava mrtav ozbiljan kako mikserom da to umuti lol.
haha koji sam ja car krv ti jebem, ja 80% ovih pljuvaca i ne konstatujem uopste, a ja sam im opsesija
hahah celt mi je mnogo zanimljiviji od kad nije mod
haha koji sam ja car krv ti jebem, ja 80% ovih pljuvaca i ne konstatujem uopste, a ja sam im opsesija
Slikao najlonsku trenerku vga kamerom.
HAHAH
HAHAH kao ljudi ga pljuju jer je on takav car, trn u oku svima, a nije mozda zato sto ima toliko preglupe izjave da ih ni Vucic ne bi mogao prevaliti preko usta a da ostane ozbiljan, krv ti jebem sta se na ovoj Vukajliji procita to nigde nema
Mujo cestitke, dosta si napredovao na hijerarhijskoj lestvici Vukajlije. Vidi se da je veliki trud ulozen