Podijeli sa Vukajlijašima

1. видим и даље га мама облачи

2. ahahah ma sta je ovo bre???

3. hahahah ovo sam dobio malopre u inbox par minuta posle kacenja ovog rastko pocesta se svadja tako da mislim da vec mnogo ljudi zna za ove printove

4. aha.secam se tog malog pajsera sto je bio nato forever,pa posle seselj forever.
    i tada se videlo da za njega nema bas neke nade.

5. a nisam nista povezao posto sam onaj video napreskoke gledao

6. msm svakako ne zalim te koje on siluje....jbt u kakvoj sumi treba da odrastes da se zblizis sa likom od 17 godina koji oblaci svaki dan odelo i kravatu

7. aj nemoj me jebati da onaj kosati sa seselj djozlama ima 17 godina.ako je to taj mali nato seselj na koga mislim

8. је л овај у црном дуксу новосађанин не иду ми акценти

9. precanin jeste neki, madjar

10. мсм да има 20ак 25 плафон

11. hahahhaha koja naucna fantastika koj kurac ova cekala da joj se sva ta sodomija izdesava i posle milion godina kao aaa daaa setila sam se da mi je nabijao prste u usta ubijao me od batina maltretirao psihicki razvlacio po ekserima tukao me cetkom za wc jeo mi slezinu tukao me kantom tukao me buzdovanom NARAVNO DA CE LJUDI RECI DA IZMISLJAM :D :P ali ne izmisljam tesko mi je to mnogo...

12. ovaj sto sedi pored rastka, je onaj neki reper sa skramom na zubima, on je bio u vezi sa komercijalni predah ili njenom sestrom nzm vec koja vec vazila za najlepsu na sajtu, uglavnom lozila se na ovoga, tako su pricali

13. bukvalno se po snimku vide da smrde na znoj i da isparavaju na pivcugu i sve je to pomesano sa onim smotanim pljugama.provetreno nikad

14. класични навијачи звезде овај је чак ошишао рибу као некада аркан нисмо исти

15. Pre par desetina minuta kaže mi neka riba “jeftinije ti je da platiš” ne znam sad je l to žena ili kurva ili neka mešavina

16. IPSOS: Problem bi sada mogla da bude visoka zaposlenost
    Predrag Kurčubić ispred IPSOS-a rekao je FoNetu, u pauzi samita, da prema grubim procenama postoji od 90.000 do 100.000 ljudi manje svake godine koji pretenduju na tržište rada.
    "To je rezultat nekoliko faktora, a najvažniji je verovatno otvaranje novih radnih mesta. Prema podacima centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, u protekle četiri godine imamo približno 200.000 novih radnih mesta, odnosno to su uplaćena socijalna davanja po čoveku", rekao je Kurčubić.

To je oko 45.000 novih radnih mesta godišnje, uglavnom u privatnom sektoru, rekao je on i istakao da su drugi važni faktori depopulacija i migracije.

Гдје живе ови људи?

17. Petar Pan Pezo$
    ovaj sto sedi pored rastka, je onaj neki reper sa skramom na zubima, on je bio u vezi sa komercijalni predah ili njenom sestrom nzm vec koja vec vazila za najlepsu na sajtu, uglavnom lozila se na ovoga, tako su pricali

nekad sam se lozio na njih dvije, sad vise ne.

nisu one nikad vazile za najljepse na sajtu. ni medju vojvodjankama.

18. taj ipsos radi neka narucena istrazivanja i dobijaju nelogicne rezulatet koje pokusaju da objasne jos vecim proseravanjem.

19. Kako zmaj, zar kp nije bas bas lepa?
    Valjda je tomidril isao sa njenom sesteom na dejt i onda su dva i po sata samo cutali nisu se tipa ni upoznali, samo setali bez price

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.