Podijeli sa Vukajlijašima

1. Narod koji za sebe kaže da je mega truo je giga truo.

hahahahhahah, dobro ovo :)

2. sledeci stadijum "truo x 10^12" :)

3. sta ocete od nepismene stoke sto navija za zvezdu ukurac svi truli osim mene u zitoradje

nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...

4. Živela velika Bugarska! xd

5. moze se biti samokritican, al nije ok da zoves rodbinu i prijatelje krezubim ciganima sto ne citaju knjige. ti kad si samokritican popljujes ostale. to nije samokritika

6. "od nas bombasica, nikad niko za zvijezdu navijao nije!"

7. bombas: ja sam intelektualna elita govorim 6 jezika ukljucujuci i svahili ali nisam razgovetan trenutno na njemu, navijam za partizan i imam platu ne smem ni da napisem

takodje bombas: nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...

8. ne znam kako ovo prvo sto si napisao iskljucuje samokriticnost... razmisli jos jednom.

9. pa samokritican si kao, zapravo nisi ukljucio sebe ni u jednoj kritici ikada

10. znaci samokritican si, odnosno mozes se smatrati istim samo ako napises na vukajliji?

11. bombaseva najveca mana je sto je previse uporan

12. i previse lep, jebi ga

13. Baj d vej, Vučko ima ekipu nekih opakih izraelaca koji mu svaki dan planiraju muljaže i gebels marketing.

I tako godinama unapred.

14. Me: Mom, can we have Aladdin?
    Mom: No, we already have Aladdin at home.
    Aladdin at home:
    https://www.youtube.com/watch?v=vwMUYFiefvk

15. како смо могли ратовати против оваквих људи

16. Ne samo ratovati, nego i izgubiti rat

17. rat je izgubljen u hrvatskoj, u bosni nije, samo je spreceno da bude dobijen

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.