Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hahahahhahah, dobro ovo :)
sledeci stadijum "truo x 10^12" :)
nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...
Živela velika Bugarska! xd
moze se biti samokritican, al nije ok da zoves rodbinu i prijatelje krezubim ciganima sto ne citaju knjige. ti kad si samokritican popljujes ostale. to nije samokritika
"od nas bombasica, nikad niko za zvijezdu navijao nije!"
bombas: ja sam intelektualna elita govorim 6 jezika ukljucujuci i svahili ali nisam razgovetan trenutno na njemu, navijam za partizan i imam platu ne smem ni da napisem
takodje bombas: nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...
ne znam kako ovo prvo sto si napisao iskljucuje samokriticnost... razmisli jos jednom.
pa samokritican si kao, zapravo nisi ukljucio sebe ni u jednoj kritici ikada
znaci samokritican si, odnosno mozes se smatrati istim samo ako napises na vukajliji?
https://i.gyazo.com/6d17e3cfbd760a8e0813b72e5ef7e507.png
bombaseva najveca mana je sto je previse uporan
i dobar covek
i previse lep, jebi ga
Baj d vej, Vučko ima ekipu nekih opakih izraelaca koji mu svaki dan planiraju muljaže i gebels marketing.
I tako godinama unapred.
фашисто
Me: Mom, can we have Aladdin?
Mom: No, we already have Aladdin at home.
Aladdin at home:
https://www.youtube.com/watch?v=vwMUYFiefvk
како смо могли ратовати против оваквих људи
Ne samo ratovati, nego i izgubiti rat
rat je izgubljen u hrvatskoj, u bosni nije, samo je spreceno da bude dobijen