Prijava

Narod koji za sebe kaže da je mega truo je giga truo.

hahahahhahah, dobro ovo :)

sledeci stadijum "truo x 10^12" :)

sta ocete od nepismene stoke sto navija za zvezdu ukurac svi truli osim mene u zitoradje

nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...

Živela velika Bugarska! xd

moze se biti samokritican, al nije ok da zoves rodbinu i prijatelje krezubim ciganima sto ne citaju knjige. ti kad si samokritican popljujes ostale. to nije samokritika

"od nas bombasica, nikad niko za zvijezdu navijao nije!"

bombas: ja sam intelektualna elita govorim 6 jezika ukljucujuci i svahili ali nisam razgovetan trenutno na njemu, navijam za partizan i imam platu ne smem ni da napisem

takodje bombas: nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...

ne znam kako ovo prvo sto si napisao iskljucuje samokriticnost... razmisli jos jednom.

pa samokritican si kao, zapravo nisi ukljucio sebe ni u jednoj kritici ikada

znaci samokritican si, odnosno mozes se smatrati istim samo ako napises na vukajliji?

bombaseva najveca mana je sto je previse uporan

i previse lep, jebi ga

Baj d vej, Vučko ima ekipu nekih opakih izraelaca koji mu svaki dan planiraju muljaže i gebels marketing.

I tako godinama unapred.

Me: Mom, can we have Aladdin?
Mom: No, we already have Aladdin at home.
Aladdin at home:
https://www.youtube.com/watch?v=vwMUYFiefvk

како смо могли ратовати против оваквих људи

Ne samo ratovati, nego i izgubiti rat

rat je izgubljen u hrvatskoj, u bosni nije, samo je spreceno da bude dobijen