U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ok boomer
па тачно је да није изгубљен рат у босни.
у ствари можда јесте у техничком смислу јер није бих остала у југославији али срби јесу добили свој део тако да ипак ок.
ok drugosrbijancu
ДРУГОСРБИЈАНКА ТУРАЈЛИЋ ХАХА
Daj link za ovo.
auh ne znam brate moguce da je obrisano sve, nisam ja siguran koja je to tema ali trazi poslednje postove kosmopolite na forumu tako nesto
http://rs.n1info.com/Vesti/a553069/Stari-savski-most-u-parku-Usce.html?fbclid=IwAR17UlkRY_xqXBKrF-hmBzJ5ol19TP03xodCdTtR_gSxcOWyuEqOGphX5wg
ja ozb mislio njuz net pisao ovo lol
али идентичан број минуса на сваком негативном коментару хаха тотално неинтелигентно и негробарски
hahahahah da da a cim je malo sarkasticniji komentar botovi se poremete pa pola glasa +
Kako ode ona definicija za duljkaj mi ga ili tako nesto
Haha
то је то.
http://www.novipolis.rs/blog/31923/gretenizacija.html?fbclid=IwAR19hppGPp1QkDCT1mlvXfxU0b0OZsy3Zz6Ygm3rsMUKvU-f0S48Fm88qAY
Да, јбг, то је још један од оних stop making stupid people famous вапаја који се, на несрећу, не могу чути од хора глобалног вербалног свршавања. Где је нестао јебени индивидуализам?
не знам, индивидуализам је један од постулата америчког селф мејд мена.
сад постоји исто, али извештачено, оличено у очајничкој жељи да се буде посебан кроз нпр. 2662 џендербендера и слично.
Srecan Aleksandar Obradovic svima koji slave, pa i meni!
samo da vidimo koji ce od njih da optuzi zute sudije koje su pustile izdajnika.
tipujem na vulina.on je taj neki satro univerzalni vojinik.a i volim ponajvise da citam sta on sere.
podrazumeva se da ce neko da optuzi sudije,a da ce vucic da kaze kako smo demokratsko drustvo i eto, pustamo sve ljude jer smo kul...svica minimum
ne verujem da ce ovo tek tako da prodje. kao i u svakoj ne grobarskoj diktaturi disidenti moraju javno da se kazne sto stoze kako drugi ne bi ponavljali to. ovom coveku pretstoji prvo neko kao mikimaus sudjenje i tu mozda i dobije, jer je malo teze zakonom se zajebavati.
mislim, ne pretstavlja im problem, ali mnogo je verovatnije da ga puste na slobodu a onda da puste alo kurir i ostale lesinare na njega do granice da vise nece moci da ode na slavu da ga rodbina ne gleda cudno - na pomalo ce ga napraviti na lazova, alkosa, narkomana, nekog sto krade, vara zenu, navija za zvezdu i bogtepita sta, da poludi covek.
ne znam,ali kapiram da su ga od prve sekunde cerecili informer,alo,srpski tegraf i sl...to im je posao.narkoman,peder,satanista,izdajnik.4 stvari cega se srbi najvise plase.verujem da su mu to vec prikacili milion puta za ovo vreme.
ogoljeni kriminal... koliko je para od te kradje zavrsilo u zvezdi mozemo sada samo da nagadjamo, ali uskoro cemo otkriti i to i zagasiti udbasko kopile jednom za svagda