Podijeli sa Vukajlijašima

1. Napravili su ga na sve to. Jebe mu se tacno. U gradu ce ga svako castiti picem. Al krisom.
    Ocekivano da ce predvece danas, kad je celodnevno terorisanje otvaranjem jos par km avtoputa, da ga puste. Bukvalno nijedna novina, ili portal nije pisala o tome, sem n1 i danasa.

2. cini ti se, sad je kuci i oni jedu govna. zamisli kad izadje ako plan bude kampanja mazanje govnima. bukvalno nece moci nista da uradi, cim izadje neko ce ili da ga smara ili da ga slika i da izvrce price. tako funkcionise alo npr.

3. Sad krece ignorisanje teme, nece oni da pokrecu to taman nosio albansku zastavu sa majkama srebrenice.

A to za slikanje, te slike bia daje tabloidima, since '90.

4. http://www.svetplus.com/images/vesti/a/191107214.jpg
    ima li jebozovnije slike jos ove ludacke oci dao bih kucu da mi rasturi

5. стигао сам до 16. минута није ми јасно... мора да се одгледа

https://www.youtube.com/watch?v=eOAJZ_iXb64&feature=share&fbclid=IwAR1R4yzCqo4eFVm-wD-nSYiyYBBYFYuricqoVAqoHqMssEf-4dWhv82Gy2M

6. Gledam sad ovo dnevnjaci što snimaju za maxbet. Ajde ja sam možda subjektivan, iako je vremenska distanca učinila da ih ne hejtujem kao pre, al ja se nisam ni zakikotao kamoli nasmejao. Može li neko da da svoj sud.

7. Ma kako nisi Cico onako debeo i glavat galamdzija vozi sanitet ko mile ulemek haha a onaj smokljan profa kao sav takav usran pada stalno na 1. 25 kvotu hahha nema to ludo..

8. Ma druže lako je sprdati se ali komentari na klipove su jako pozitivni, nije ni mali broj pregleda. Najlakše je meni da kažem da to gledaju debili, ali to nije rešenje

9. Jeste da je to zadovoljavanje nekih najbazičnijih zahteva što se humora tiče namenjeno najmanje prosvećenom delu omladine al svakako su inteligentniji po sadržaju i pisanju kontenta od chode, mudje...

10. Generalno, veliki problem je to sto se debili posmatraju kao pametni, i sto se prosek smatra nekim inteligentnim bicem, a prosek je kurac koji ne zna bale da obrise. Tako i sa tim komentarima.

Inace, sto se tice toga sto snimaju za maxbet, ladno su ukrali foru drzavnom poslu, samo kladionicarska verzija, istom tom drzavnom poslu koje su lizali po cmaru kad su tek kretali sa dnevnjakom. Njih trojica sa vrlo tipicnim stereotipima, jedan buzdovan, sve na viku dreku kao, jedan smokljan sve fino kao, i jedan koji gleda da izmuva sve nekako, podlo govno. I sve epizode se sustinski isto formiraju.

11. Zapata, just let it go, nije život jedna žena još skrndelj... ne gubi vreme na šta bi bilo

12. Bombi, mašiš poentu...

Elem: razumem da nemaju oni tu kreativnu slobodu, pošto ipak su glorifikovana reklama za maxbet, ali kao da napišu taj tekst za epizodu i slepo ga se drže, ignorišući prirodan flow i ni nameravajući da malo improvizuju. Mehanički deliveruju to što imaju i odu kući. Sterilno i bez muda. Šteta realno, jer imaju talenat bar za to pisanje skečeva, ako za glumu nemaju

13. ne mašim poentu brt, toliko je očigledno

14. Oni jos uvek snimaju te klipove Oo

Ja reko to izumrlo odavno..

Sry zap ovo za zaliske, kontao sam da si mladji, ne znam sto, mada eno video sam da je ona volina Cico tipa 94 a izgl ko da ima 35, bar meni tako deluje.

15. Hahah nema veze imam ih od 25-te

Edit nadjoh jednu drugu sliku, ipak ih imam od 18-te

16. Kakav jebeni klošar je ovaj zapata, odjebali su te baš zato, i umesto da probaš da pokažeš barem malo dostojanstva ti se zakopavaš još više.

Dobro su ti i poverili da brojiš stolice jebeni šmokljane.

17. Zapata, just let it go, nije život jedna žena još skrndelj... ne gubi vreme na šta bi bilo

18. Ok guys I just learned a very valuable lesson. Thank you

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.