Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dobro su ti i poverili da brojiš stolice jebeni šmokljane.
Тилмо, иначе људска величина
Np but i just wanted to say how retarded bombas post was
Ne ali mi se kurčimo u regionu da imamo najbolji humor al nešto rezultati govore drugačije...
да ли је ико икада изговорио ријеч шмокљан наглас
Tačno se po prozivkama vidi koliko je sajt postao bljutav
Pa šta je ovo majku ti jebem kakve su ovo bebeće prozivke
hahha smokljane kakva titlovi.rs prozivka
Meni je to sto snimaju ok i volim pogledati nekad. Predlazem ovu epizodu
https://youtu.be/y4MwseYhx2I
sto mu gromova, o cemu pricate ovde. koji vam je vrag?
brate, cim cujem novosadski naglasak, odmah prestaje da bude smesno. i zanimljivo.
zvuci kao neke tetke koje tracare uz caj.
top lista nadrealista na bensendinima
Kelte ne gubi se, ribe bukvalno svrsavaju na novosadski...
Kad odem na more nmg da se odbranim od picki kazu dosta im samo da me slusaju kako pricam
hahsahahahaha
Iskreno msm da je ćićo najveći problem... jednostavno ne ume. Što napisa neko, ide na neku galamu, svaka uloga ista... ova dvojica nisu loša, čak frenki dobar. Svakako najgledljivije je ovo s maxbetom što rade, dnevnjak je baaaš teško djubre
ojj lovackih...
da cico je najiritantniji mozda
a ko je pisao ovde na forumu bese nesto da je onaj sto glumi narkomana imao neke gadne ego tripove
Ne znam za to, meni on bio najnormalniji privatno
Eru gospodin savrseni
Covek nema manu
Svaka cast coveku
Verovatno se on bavi psihoanalizom pa vrsi oglede odatle mu pravo da se smeje i sprda sa drugima. Ali internet ti je polurealnost moras tako uzivo da pricas sa ljudima da bi stvarno malo zasao i to samo malo u psihologiju ovo ti se ne vazi.
Ima li iko moralno reprezentativan i neko ko ne izaziva transfer blama medju ljudima sa estrade, interneta i tvog okruzenja. Stvarno nisam primetio da si ikoga pohvalio koliko ja pratim forum u zadnjih par meseci.
Ivan Ljuba
Cico ima dobre role ponekad, nije da ne ume da glumi, al ume da glumi samo to jedno, sve na isti fazon...vise mi je on iritantan zato sto mi mirise na to da mora uvek da bude u centru paznje, da uvek njegov skec mora biti najsmesniji i tako to...nekako je u vazonu ako se slucajno ne nasmejes od srca na bilo sta njegovo da ce reci ako ti nije ovo smesno idi gledaj grand i kursadzije...kao on je suorotno od kica i sunda...
Nekako je, nimalo samokritican otprilike...kontam da i kad se upuva misli da je to valjanje od smeha svima