Podijeli sa Vukajlijašima

1. Samo te šutnu iz helihoptera sa padobranom na nenaseljeno područje i kažu "GRADI!", nije to lako, smeštaj u barakama sa po 50 nekih čečena raznih, krompir čorba, satnica 2 dolara... Imajte razumevanja

2. jel ti treba još para na zajam ili je stigla socijala?

3. Jeste, uplatila mi država jutros 8700 dinara, ima i kusur pa se javi ako nemaš za leba pošto vidim da se troši bahato

4. fala brt, bolji si čovek od mene, ali nije potrebno

elem,
    https://i.imgur.com/3LUtezz.jpg

naslovnica žurnala raritetna, današnja, sačuvajte jer će jednom vredeti 10.000 evra. Posle 4 ipo godine nema reč crvena zvezda na njoj

5. Zašto bi iko ikada platio i dinara za naslovnicu Žurnala bez Zvezde u zemlji u kojoj 70% naroda navija za jedini srpski klub koji je osvojio Ligu šampiona

6. Bimbo voli da ga polivaju spermom... Jer posle svakog karanja u njegov virgin mind, on je nešto NAUČIO

7. svako prica najvise o onome sto mu najvise fali u zivotu....ovom je svaka druga rec ili neke OGROMNE PARE, ili neke izmisljene stotine zena u njegovom zivotu ili crvena zvezda, jasno je za cim najvise pati

8. Hahah, Maestro, glupane glupi... Nisam imao nikakvu nameru da te uvredim sa šargarepicom i fimozom, msm ta je priča odavno prevazišla tvoj penis (lol) i postala neki vid subkulture, ne doživljavaj baš sve lično buraz... Bukvalno nisam ni pomislio na Maestra dok sam pominjao fimoznu pišicu, ali teško je to tebi objasniti... Inače nisam ovo od tebe očekivao, vrlo impulsivna i nekul reakcija :(((

9. prvo se nemojte pederisati preko tih licnih poruka tim intimnim stvarim jer valjda imate nekog drugog da se otvorite ako vec morate.najbolje sada da vas jos neki lik sa foruma razume i posavetuje.drugo,kada se vec i gejisete preko poruka,najgej i najadnije je to javno objaviti.kao kada jebes ribu godinama,pa te ona sutne i onda tek provalis da je kurva,pa svima pricas to i pokazujes njene gole slike.
    ovo je dobronameran savet da jednom odrastete i budete malo vise dzentlmeni.

10. Bimbo je svestan da je Zvezda u svakom smislu klub za Partizan, pa grčevito brani svoje navijačke stavove, jer je svestan da ako i jednog trenutka popusti, njegov balon od lažnih iluzija će pući... I shvatiće bolnu istinu da je Partizan mnogo manji od onoga što on zamišlja... I da ga neće uveličati minorizovanjem Zvezde... O stotinama žena izlišno je govoriti, lik jedino jebe sopstvenu ženu kad se njoj prohte... A o količini novca kojom raspolaže, to smo odavno REŠILI

11. Sanitarni, ovo je bukvalno sedamdeset puta jadnije od samog čina traženja pozajmice... Ne kapiraju da sebe kanale, msm svetite se sami sebi, mene to uopšte više ne dotiče, ne želim više ni da se osećam glupo i posramljeno, ni da se kajem zbog ovoga, prosto jer nisam u suštini uradio ništa loše. Tako je i Vučić uključio ljudski i privatni faktor na internet, pa odoše posteri i reakcije. Hipersenzibilnost na vređanje vaših sujeta samo pokazuje kakav ste šljam i ljudski ološ najgore vrste... A argumentacija kojom se služite u njenoj odbrani to dodatno potvrđuje

12. Jbt skudeto kako nemas nekog u rl da trazis pare na zajam, sto ovo

13. Tebra, to je bilo pre dve godine, alo

14. hahah ništa dok neko nekog ne zavrne za pare, đački dinar se ne važi btw

15. maestro se liže sa bombašem kao da su jevreji

nekul svakako, jer ga niko nie spominjao na temi.

nekažem za bombaša dae jevrej, to bi bio kompliment, i dalje mislim da je ciganj.

16. Mislio sam da Maestro nije iskompleksirana i isfrustrirana spodoba kao govnaš, ali solidno se snalazi kao takav, prejadan, za sad samo na momente, ali videćemo

17. u zagorju na izvoru rijeke cikare

18. Čikara je lokalizam u Dalmaciji,ima značenje šoljice za kafu ili čaj.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.