Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Inace 25k ceskih kruna je oko hiljadu evra. Ja mislio 25 hiljada rubalja reko jel moguce(po jeziku).

  2. Inace zaboravio sam da napomenem da otvorite komentare na snimku

  3. mislila je kao da će da joj ponudi jebačinu, oci cakle od sreće, i on kaže date ošišam
    a mogo je pojebat za upola cene

  4. Sta mislite o Lidlu?

  5. Potišten sam čitavog dana zbog tvoje opaske. To baš nije lepo od tebe.

  6. VOLIM JE! I TAKO MRTVU, HLADNU I ZGRČENU. VOLEĆU JE ZAUVEK VIŠE OD SEBE I SVEGA! VOLI I ONA MENE I DALJE, MI SMO NEŠTO POSEBNO VERUJTE VARALA ME JE SA KOJEKIME DOK SAM BIO U ZATVORU, PRIZNALA MI JE TO! TO ME JE POGODILO JER JE ONA MOJE SVE, MOJE SVE EEEEEEEEEEJ!!!!!! NISAM HTEO DA UMRE, NIJE TO BIO CILJ! ALI JBG BOG JE OPET IMAO USRAN PLAN ZA MENE... JEBITE ME SADA SVI, MRZITE ME, IMATE I RAZLOG, JA ĆU JE OPET VOLETI!!! A VI KOJI MI PRETITE PREKO TASTATURE MOŽETE KITE DA MI SE NASISATE SVI! I JOŠ NEŠTO NE TREBAJU ANĐELI DA JE ČUVAJU KAO ŠTO SVI KAŽETE, JA VEČERAS PUCAM SEBI U GLAVU NAPOKON I IDEM DA OPET ČUVAM MOJE JEDINO! MOJE SVE! VALDA JE GORE SVE IDEALNO PA NEMA NEGATIVNIH STVARI KOJE NAM VEZU KRŠE, SAD ĆE BITI IDEALNO! NAPOKON LJUBAVI SVI NAŠI SNOVI ĆE BITI OSTVARENI, NEMA MAŠTANJA U PRAZNO! STIŽEM LJUBAVI ČEKAJ ME, DA TE DRŽIM ZA RUKU AKO SE GORE NEČEG UPLAŠIŠ, ZNAŠ DA SI PORED MENE NAJJAČA! ZAUVEK ANĐELE MOJ GREŠNI! VIDIMO SE, DUŠMANI SISAJTE KURAC (GLUPA POLICIJO OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA ĆU DA PUTUJEM KOD MOG ANDJELA, SAMO SAM VAS ZAJEBAVAO PAR DANA DA SHVATITE DA STE MENTOLI ZA DAČU- SVEMIRSKI OTPAD) SAUČEŠĆE PORODICI, NISAM HTEO JBG, IZJEDNAČIĆU SAD. PRENESITE SAUČEŠĆE MOJOJ MAMI, RECITE JOJ DA JE VOLIM!

  7. Grok, kako mozes da volis kurvu koja te vara i uopste nevoli, to stvarno nerazumem.Po cemu ona misli da je drugi bolji od tebe da te tako bezdusno napusti.Nek budem reportovan za vredjanje al mene pogadja sto tolko kazes da te je varala.Njoj nebi bilo dobro ni s ronaldom kurva joj se nevidela.

  8. Tim kurvama smrdi pička, garant i ovoj smrdi pička, ništa gore nema.

  9. KTHHFV (Kissless, touchless, hugless, handholdless, friendless, virgin) – Incel koji se nikad nije poljubio, zagrlio, držao za ruke sa nekim, imao seks, niti bio prijatelj sa ženom. Smatra se “najčistijom” ali i najbeznadežnijom vrstom incela.

    ciknuo sam na ovo
    imam ortaka ovakvog

  10. Za sve će da nađe razlog i opravdanje, stvoriće pokret, izumeće novu filozofiju ili religiju, sve to jer nema muda da pita debelu Meri-Sju za parče pičke

  11. imam 15 godina znam da vodim racuna o svom izgledu tako sto se ocesljam kada idem negde , pazim da se neisprljam kada jedem nesto,pazim da nesmrdim dole i gore , lepo se namestim kada se obucem kada se obucem , berem se 24 sata berem berem svako vece , berem se i popodne , berem zube svaki put i ujutru i uvece lepi su mi i beli zubi , znam da secem hranu u restoranu a ti neznas jos da vodis racuna o svom izgledu neznas ni da obrises kada obavis fiziosku potrebu smrdis dole i gace su ti od govana ,!! kada budes bio decko neces imati zensko recice ti bezi iz moje kuce gade smrdljivi a tvoji roditelji ce tad da udju u ozbilljne godine trese ce im se ruke od starosti nemogu da ti pomognu jer si ti svestan toga ??? kada budes bio odrastao covek tvoji roditelji ce da crknu i u grobu ce da de se pitaju da li vodis racuna o svom izgledu

  12. https://www.instagram.com/p/B7eBv4eJPiD/

    на аркановом гробу са метал детектором и синишом михајловићем на мајици.

    сваким даном све луђе ствари искачу.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.