Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa zasto neces da odgovoris na pitanje gde si bio 2010?

2. Cuj, pa i ja pamtim penal seriju, gledo sa pokojnim djedom u njegovoj staroj kuci i pancev ide prema lopti secam se njegovih reci unuce ovaj ako da ovi slepci prvaci, bilo mi je onako bas tesko, ali sam delimicno izlecen vec sledece godine... secam se i Kolo Kolo kad je bio, isla ona erotska emisija Elektrik Blu pre toga, nije tad bilo interneta rodjaci. A on kao ne zna gde je bio 2010 hahaha

3. 2010...S tadasnjom devojkom u kaficu, malo gledam tekmu broj 4, malo prosipam forice, jer je jos nisam bio jebo, valja to impresionirati... par metara od mene, tri stola sa po 4 musavca aktivno navijaju za makabi, bas ono na svaki loptu dranje prenemaganje.. Utihnuli su vec u drugoj cetvrtini, jer smo bas izdominirali al bilo mi je potpuno neverovatno. Nisam jebo naravno ali f4, pariz berci, partizan merci

4. A iste godine penal serija radisa ilic i anderleht... good year...

5. da, bila je ta manja grupa cigana koja je gledala kosarku, ali uglavnom se secam spike koja je bila dominantna da njih kosarka ne interesuje, to nema ko da me ubedi kad je bilo tako, 2013-14 su tek stidljivo promaljali glavice, a bili su razulareni tamo 2017-2018 na maks, sad opet ih nesto nema i javno govore kako im je bitno samo da Partizan ne digne glavu hahaha

6. Pa sasvim normalno kad im je to jedini motiv i cilj. Za 7 godina u evroligi, evroliga je bila sredstvo a ne cilj. Ostati tamo zbog novca i lakseg ugovaranja atraktivnih igraca, samo da se partizan ne vrati. A u evroligi top 9 jbg. Al najjace krecu s nekim statistikama broj pobeda itd alo rodjace igrate 70 tekmi godisnje

7. "Skinuli smo skalp Realu"

-ostalo 3 kola do kraja, oni dvanaesti, real odmara doncica ljulja i rudija za fajnal for

8. hahah provali ovo
    https://www.bizlife.rs/biznis/poslovne-vesti/srpska-kompanija-na-projektu-od-izuzetnog-znacaja-za-svetsko-zdravstvo/

sad mislis kao nesto oni tamo brckaju, nobel se smesi, a poslali zidare da sazidaju i kao ae mrs sad pocisiti taj sut da mi radimo ovde

9. Pa navijao sam za vas kad je kecman dao trojku, ili protiv rvata, al eto tad mi bilo više drago što ste vi pobedili no oni.

10. I dalje nisi odgovorio za makabi al nije ni vazno.

11. Pa drago mi je bilo kad ste otišli na f4 i još draže kad je Teo promašio onu trojku na kraju kojom bi izgubili.

12. A jel ti krivo malo sto nikad neces da vidis zvezdu na f4

13. Pa ja sam navijao za vas na f4 i iskreno da ti kazem zapata, boleli su me oni cildresovi poeni, ne bas u rangu ispadanja od bordoa, al otprilike u rangu ispadanja od Svajcaraca pre dve godine na SP. Onako navijas, nije ti bas draga ekipa, ponadas se, desi se katastrofa, kapiras da te je univerzum iskarao jako, al te boli kurac posle 15 minuta. Bas nikad nisam navijao protiv vas, al ne cudi me da je bilo ljudi koji jesu, ko sto i sad vidjam horde grobara kako se raduju svakom porazu zvezde sikcu kroz zube onako UH VD OVG LAZĆA JBM LI MU MMU CIGANSKU!!

14. Zatrovao ih dulo.

Vrhynac zlobe je bio dan pre trojke nolana smita.

15. Zašto Dulo malim slovom? Šta konkretno zamerate tom čoveku, nekako vam je uticao na kvalitet života porodice (ne računam sportske stvari i patnju zbog vašeg kluba), ukrao vam nešto, bio u nekoj vladi koja je loše radila, ako može objašnjenje?

16. Sva sreca nikad nisam bio u poziciji da biram da li da navijam za zvezdu ili ne u evroligi, jer za 7 godina nije odigrala nijedan vazan mec vredan paznje

17. Vi ste baš tamo gde volite da budete, ballgegovani, u podredjenom položaju, malo mrzite sebe što toliko uživate u tome, ali ipak uživate i želite još.

18. Chad Dulo vs Virgin Covic

Dulo: ide na f4, osvaja pet konsekutivnih triplih kruna, "pravimo omaz zvezdi", "osvojice i zvezda nekad", "dzaba vam novci moji sinovci", otvoreno pljuje vucica, pravi saljive pesmice o covicevoj zeni, ignorise povike sa tribine "svinjo debela", voli umetnicka dela

Covic: sin mu u prvoj petorci, prekida tekmu na skandiranja o supruzi, ne moze da opepeli plej of evrolige, osakaceni i siromasni partizan mu u eri zvezdine dominacije uzima 3 kupa zaredom, daje saopstenja na pet minuta, pudlica svake vlasti, bije andjusa

19. The greatest trick the devil has ever pulled is convincing the world that zvezda isn't fmp

20. Jebac Covic vs. nejebac Dulo (pazio sam da bude veliko slovo #bonbas)

Covic: Na vlasti vise nego milo u cg, svuda ima svoje ljude, sve sto hoce dobije bez nekog cimanja, u ligi ima dva svoja kluba i plus bude predsednik lige, pravila podesava kako mu se digne trenutno, uspostavi da sampion ide u evroligu, i onda namerno ne osvoji, i opet ide u evroligu iz godine u godinu, cisto da jebe mlade majmune, milioni lezu na keca, pa oterao tog svemocnog andreja iz klube cim pokusao da mu nesto prikenja

Dulo: Hajlajt zivota kvalifikacija na zavrsni turnir gde je ispusio na keca, lera povodljive grobare kako ima nesto uzviseno kad uzme 500 soma godisnje od kluba, upropastio sebi zdravlje, skoro i zivot, koliko je penio oko koraka random petra popovica, kuka da andrej ne da firmama da mu daju milione, od karijere ima titule u srb kad zvezda nije postojala, i proputovanja po svetu u vidu kluzova, cska, limoza, represtacije, prosecno 3.14 pobeda po klubu negepekovanih drzava

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.