Podijeli sa Vukajlijašima

1. Moje malo bolje stilski. Lakse bi se napravio mim

2. Istina. Meni bilo zanimljivo kako od svega moze da se napravi i belo i crno, i zuto i zelno, i da ne pogresis nista preterano

3. Volim mim templejt ono nabildovan doge i slabic doge

Partizan 2010: IDEMO NA F4 KUCKEE

Partizan 2020: paa mozda i taj evrokup nije tako los kme kme

4. Zvezda 2010: mozda smo slabi, ali radimo na razvoju mladih igraca poput Keselja i Nedovica

Zvezda 2020: -not found-

5. Nisam znao da je predsednik KK Partizan teski SNSovac. Od cele bombaseve price pomislio sam da to sve neki casni i posteni ljudi, mrze Vucica, navijaju za Partizan i tako to.

6. Lol, kakvo ateriranje bombaša... Ala f117a

7. Haha, ostoja je teski sns od kad je rastavio onog dzipa za delove i naplatio osiguranje

Ovo pumpanje miliona u kkp je samo uvod u UPPR za koju godinu :))))

8. Mada ne znam je l moze dva puta uppr, ako ste se vec fuzionisali sa igokeom

9. vi sto navijate za zvezdu/fmp, ne bi trebali da budete bucni takodje kad se dodje do sns :)
    ako se neko lize sa trenutnom vlascu, i sluzi kao aparat za stagod to su ova dva kluba.

jedino pominjem zato sto me bombas sa njegovim roze pricama o dostojanstvenom i casnom partizanu koji mrzi sve sto je snsovsko i bori se za one prave, dulo vrednosti maltene ubedio, aj, zvezda je sns igracka, a partizan ds ili stavec, mozda ih dele. kad ono...

10. Chad Tadic: navija otvoreno kao sumanut za Partizan protiv Makabija, fleksuje, pokazuje biceps i nosi crno beli sal.

Incel Vucic: kaaaaao pomaze Paci podjednako kao Zvezdi, satro je iznad tih podela

11. koliko uživam dok gledam kako se neko batrga da odbrani neodbranjivo... hahakakav lejm pokušaj da se svede na stranu uprava, a ne navijača kluba. I dalje čekam odgovor na dva pitanja, ali izgleda da neću dočekati barem još neko vreme:

1. Da li je Rajko jedini stadion u Srbiji na kome se nije čula reč protiv aktuelne vlasti
    2. Kada je najveća legenda zvezde, najtrofejniji igrač i igrač sa najvećim brojem utakmica za klub Branko Lazić potpisao prvi ugovor sa klubom? U medijima postoji informacija da je 2015 produžio ugovor, ali kada ga je potpisao prvi put to nikada nećemo saznati izgleda.

12. 1. Da li je Rajko jedini stadion u Srbiji na kome se nije čula reč protiv aktuelne vlasti

Evo sad razmisljam, poslednju utakmicu koju sam gledao na rajku, bio derbi, i stvarno, u pravu si, tad se nista nije culo.

Ili se culo, ipak ti se bolje razumes u te stvari, pratis, i to

13. Culo se na Rajku vec jedno 20 puta i to u poslednjih 5 godina, nego bombas to zamislja da treba svi da pevaju, kao grobari su pevali Tadicu itd. Kod nas se svako takvo skandiranje gusi, a prvo je bilo na kup utakmici protiv Borca tamo 2014, ili 2015 i ceo stanion je pevao u jednom trenutku. A grobari pevali protiv Tadicazbog onoga sa Tatonom, tako da te avangarda price vam bas i ne stoje. Vise ste kao uvredjena zena koju je ostavio jebac pa sad prica svima da ima mali kuraci da lose jebe, jer ju je blokirao. Mislim tako cemo i mi, kad Vucic uradi tako nesto. To su navijaci, to tako funkcionise znate ko vodi tribine jebiga, vecinom to nisu beskompromisni borci za demokratsku Srbiju i slobodu medija

14. dulo - ne pušta te da odrasteš

15. Ma ja sam pitao u kontekstu mocni grobari u surdulici dva put viknu aca derpe aca derpe, i kao evo vam kako smo hrabri. Niko zivi ni ne cuje za to, nego sluzi da se oni busaju u grudi kod zeksa pantica u komentarima na yt. U stvari ne, on brise takve komentare, negde drugde.

Sto ne vicete na derbiju, sto ne napravite koreografiju neku picousti u robijaskoj uniformi nesto tako, sto ne mogu novinari da sakriju u slicno. Evo sad prilike, ide derbi, to cojstvo i vitestvo da se vidi.

Da ne pricam dalje, mrzi me.

16. Culo se na Rajku vec jedno 20 puta i to u poslednjih 5 godina

culo se da eventualno ima zivota na Marsu, ali nema snimka. Jedan jedini snimak molicu.

17. i da, zasto se izbegava odgovor za gospodina Lazica?

18. Pa ti izbegavas odgovor.

Kakvu ste koreografiju spremili, je l zajebana? Ili je zajebana samo kad treba da se preti zenama?

19. ajde beno balava bezi u kurac

20. Eh, nadao sam se necem smislenijem :(

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.