Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jos da nisu sve vodje navijaca svih klubova dileri i uterivaci dugova na platnom spisku BIA gde bi nam bio kraj...
nema besmislenije stvari od podele zvezda-partizan
A sto je besmislena lozimo se malo, sta svi treba da budemo hladni i proracunati ajtijevci i da pijemo bezalkoholni mohito
pa ono i ja bih tako nesto rekao da sam u situaciji kao ti
Lozenje zvezda partizan u normalnim dozama je najjaca stvar: koliko god bilo bolno gledati zvezdu u el sada ta bol dokazuje da nisi robot neki snobovski, toliko ce biti sladji povratak, pa prozivacine ortaka cigana, pa useravanje tilma na forumu, sve u normalnim dozama naravno. Ako krenes baaaas preterano da se lozis, da gubis san zbog toga, to je onda problem.
Zbog sporta nisam spavao dva puta u zivotu, i oba puta 2010, childres i tim kejhil. Gorki porazi jbg. Posle pobeda spavas lepo.
A nolan smit famozni nije me previse pogodio, vec smo par godina unazad mi grobari previse olako shvatali basket, kao nesto sto nam je dato Bogom, i kazna je stigla. Samo sam rekao recenicu "nece nas biti u evroligi 10 godina" proslo je 6, nadam se da nisam bio u pravu
Ja opet mislim da treba da te pusti lozenje na zvezdu, partizan svejedno sa 20nekom, tamo od 15. god lozis se i na srpstvo i na sve to, na klub, navijanje, lozenje, zapalis baklju ko da si raketu na mesec poslao jebote, i posle sazris malo, skontas neke stvari, i popusti te gas.
Ne kazem da krenes da mrzis klubove, nego da ispratis recimo ligu sampiona ako igra zvezda, neku evroligu sa ortacima uz pivo, i to. Kad ti se gleda fudbal gledas liverpul siti premijer ligu, ne gledas zvezda radnik surdulica, samo zato jer igra zvezda.
Druga stvar je podjebavanje ortaka jer je nesto dobra prilika za podjebavanje, vise zato nego zato sto eto neces moci da spavas od srece, a on od tuge sto je neko pobedio izgubio.
Koliko si imao tad godina, 2010?
a dobro, to je samo tvoje mišljenje, ništa više od toga, klasična generalizacija koju iznosiš bez ikakvih dodatnih informacija i podataka, teško možeš sa sigurnošću tako nešto tvrditi i za svoje ukućane, a kamoli za neko šire okruženje ili još teže celu zemlju... dakle klasično habanje tastature i trošenje struje...
ko je taj koji će reći šta je normalno, čuj kao normalno je da radiš, da se fokusiraš na ovo ono šta ja znam, mislim klasično sviranje kurcu... takvo mišljenje i održava ovaj robovlasnički sistem, vrlo rano vam isperu mozak zato što naše škole ne spremaju individue već radnike, ne usađuju prave vrednosti itd
Ma ne gledam Pacu u fudbalu ni ligu evrope kad igra a kamoli domace prvenstvo. Ni 2010 nisam, jednostavno bile su to ogromne utakmice, svetsko+ F4, ne desava se svake godine
ja mislim da je sekirati se previše oko bilo čega nezdravo, a kamoli oko zvezde/partizana. a većina navijača se sekira, to me između ostalog i odvratilo od sporta, to što je rivalstvo postalo više od sporta i preraslo u nekakvu agresiju van terena, glupost. više volim partizan, navijam za partizan čitavog života, ali kad igraju protiv bilo koga sa strane navijam za zvezdu. naravno da mi je milije srbi da pobede nego lupam litvanci. i drago mi je kad zvezda uspe u nekom većem takmičenju ako već partizan ne može, sećam se kako sam ja volio da pratim partizan kao klinac, sigurno tako sad neki klinci vole da prate zvezdu. eto
xezno decko lepo rezonuje, svidja mi se kako razmislja, iznese svoj stav nenamteljivo i to je kul...
ja sam drugaciji, recimo da zvezda igra protiv tima: Krasnici, Hadzimulabdic, Gotovina, Djukanovic, Klinton, Haradinaj, Izetbegovic ja bih navijao protiv zvezde... i to bas onako jako sa velikom zeljom
https://youtu.be/zVYCZgDuaqk
montirani snimak sa nekog drugog stadiona se ne racuna, vec smo obradili ovaj snimak i ovu temu...
daj nesto sa pecurkane jbg
Bio sam ja na marakani kad se skandiralo, stvar je u tome sto se to odmah ugusi jebiga, jer tribinu vode ljudi kojima sns nabacuje poslove, ne znam kako iko ko ima preko 15 godina moze da ocekuje da su vodje navijaca neki altruisti i cegevare koji ce da se zrtvuju da bi se saznalo ko je rusio u savamali i zasto nema slobodnih medija. To sto vi skandirate protiv vucica je posledica toga sto ne osvajate titule jebiga, razumem tesko je, nema vise gepekovanja i imate vise od 0 konkurentnih klubova u domacoj ligi. Frustrirajuce, znam. Samo ne znam sto niste skandirali pre 2009 i 2010. Tadicu, nego tek posle Tatonovog ubistva, al valjda tad jos niste bila dovoljna avangarda. Umetnicka dimenzija vam se zavrsavala sa egzibicionistickim performansima mise tumbasa
U istom postu sam sebe poklopis brt. :/
Pricas da generalizujem time sto kazem da covek prestane da se lozi na tribinu kad odraste, kad sazri, i da mu neke druge stvari postanu vazne. I posle nastavis u fazonu kapitalizam ti isprao mozak jer ti je draze da napredujes, razvijas neke svoje afinitete, ili da lezis jebeno, nego da scepovic da gol.
Kao slag na tortu to "nisi individua ako ne ides u korteu". Okej
ovo prvo sto sam rekao nije generalizacija.... to je 100% istina, pogledaj samo sta ti govore neki ljudi koje nas, e gledaj skoluj se nadji posao, siguran sam da si tu recenicu cuo 1000 puta... to je upravo ono o cemu govorim. Bukvalno ti usadjuju da budes rob, da radis za nekog itd...
kakav korteo, ajde ne balavi klinjo
daj nesto sa pecurkane jbg
Hahahahah montirani snimak, a ja bio na utakmici i cuo. Ko je obradio snimak? Zeljko Pantic konstatovao da je se ne cuje eho ili tako neko paranoicno sranje. Jebote postajete ko oni teoreticari zavera sto tvrde da je Dzon Snouden CGI jer nema ono sranje na naocarima da mu se drze za nos hahha
ne brt, rec je isla o tome da je pecurkana jedini stadion u SR itd... dakle daj snimak
bombas brt, mislim da te navijanje za partizan sprecava da budes srecan u zivotu. ozbiljno.
hah, kao da si sad rekao neku veliku istinu, pored svog seksa i muke koji je preziveo svaki navijac Partizana kroz istoriju, ne treba preveliki mozak da se tako nesto zakljuci
Svako traži novu ljubav a stara ga boli,
jer ostaje uvek nešto zbog čega se i mrzi i voli