Prijava

Svi ovi zdravstveni problemi mogu da se rese parama.

Zap mislim da ako zelis decu svejedno mozes da imas, a ako bas ne zelis svoje dete zbog genetike mozes i da usvojis pod uslovom da se na usvajanje ne daju samo cigani sto ne odobravam ako je tako

Pa i to usvajanje, prilično sam siguran da ću mlad da umrem, treba decu ostavim na milost i nemilost...

Pa ako sad usvojis do 50te ce imati 20 fazon, plus im ostaviš kintu i stan, nije sad mnogo lose, ja sam sa 21 ziveo sa 300e kao podstanar solo

Zap ne upucavaj druže sam sebe

Pravi dete dok moeš i dok si još mlad, uslovno rečeno

genetika ne funkcionise tako zapata, moze dete fazon da ti izraste u top atletu

mada moze da se desi npr da broji stolice za tarzaniju sve ti je bacanje kocke

Imam psihičkih problema od 2015., ozbiljnih zdravstvenih od prošle. Lošu genetiku (dijabetes, hipertenzija i infarkt u porodičnoj anamnezi). Loše zube. Ćelavim od 25. Nizak sam, i neprivlačnog izgleda, po svim standardima. iq mi je prosečan, možda koji percentil iznad, ali ništa spektakularno.

Pun sam para i deci, koju nemam, mogao bih dosta lep život da obezbedim. Ali smatram da ja nisam jedinka koja bi trebala svoje gene da prosledi nekom. To nisu dobri geni.

Nema trunke trola u ovim rečima. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome?

1) Dijabetes i srcani problemi su medju najsire rasprostranjenim zdravstvenim teskocama danas. A ti cak ni ne bolujes od toga koliko sam skontao, nego tvoji roditelji, babe, dede. To odstrani odmah kao razlog da nemas decu - tom logikom 3.5% ljudi na svetu bi se kvalifikovalo za roditelje.

2) Zubi - resi se u Srbiji za 5k evra (maksimalno), a pare kazes nisu problem.

3) Ovo za celavljenje i iq nije ni vredno razmatranja, ako razmisljas da nemas decu zato sto si procelav onda mozda stvarno ni ne treba da ih imas.

4) Ovo za psihicke probleme i ozbiljne zdravstvene teskoce je jedini donekle opravdani razlog, ali samo ukoliko je toliko uznapredovalo da ti radikalno utice na zivot, tipa da postoji verovatnoca da ces za 10 godina biti prikovan za krevet ili si neuravnotezen i mozes da povredis druge, itd. Al verovatno nije toliko hardkor nego dramis malo.

5) Dok ti razmatras moralne dileme radjanja dece, Fadilj iz Gnjilana dize kredit da svom cetvrtom sinu kupi stan u Nisu. Sanse su da je, kad se sve sabere i oduzme, slicnog zdravstvenog stanja, a ima pet puta manje para. Pa ti vidi.

Sevast mica pruza podrsku jako hahah

sevaste kakva je ovo islamofobija nisam ovo ocekivao od tebe...

sevaste kakva je ovo islamofobija nisam ovo ocekivao od tebe...

Odgledo juce slucajno opet ovaj legendarni klip, pa mi podigao level testosterona i patriotizma

https://www.youtube.com/watch?v=ylq4ruS8HiU

kierkegaard
danas sam udario taksistu na dorcolu, proleteo sam kroz trougao i u raskrsnici ga raspizdio po zadnjim vratima. on se od siline okreno za 90 stepeni i iscupao betonski stubic, tako da su mu ostecena i vrata i gepek. niko nije povredjen. dosla murija, dali izjave, njegov auto odslepali jer mu je osovina otisla i tocak sam mu branikom nabio u karoseriju. kod mene, auto u voznom stanju, samo branik ulubljen i krilo predje puklo. pitanje, imacu za par meseci rociste u prekrsajnom postupku, iskulirao sam znak i vozio sam nekih 60,70 u naselju, zna li iko da li mogu da dobijem zabranu upravljanja?
i je l znate neke ok limare iz bg? trenutno skupljam sa svih strana info o limarima

Nema zabrane, nema plaćanja. Plaćaš skuplje registraciju i to je to. Možda ti sudija uzme par poena zbog neprilagođene brzine.

Zap, ako ne troluješ, treba te prebiti.

To što si pun para su najbolji geni koji su potrebni tvojoj deci. Puni neku snajku i što više đece, i nakupuj im nekretnine po Zlatiboru i Sokobanji.

Da viš da l će pače da ih zaboli ako za 20god kuliraju tamo i kao malo oćelavili.

PA BOHOR JE NIZAK I ĆELAV I NEMA PARA A KECA SE KO ZEC I MOŽDA VEĆ UNUKE IMA!!1

https://www.facebook.com/NasaBorba/videos/397898588278023

Da li se možemo nadati nečemu ovakvom sledećeg meseca u Bg i cele sledeće godine dok ne skinemo lopove

Pregotivna glava, emisije su mu vrh
https://www.benfogle.com/

Nema zabrane, nema plaćanja. Plaćaš skuplje registraciju i to je to. Možda ti sudija uzme par poena zbog neprilagođene brzine.

Verovatno ga terete za clan 333 stav 2 tacka 30 ZOBS-a, znaci kazna 6.000-18.000, nema zabrane upravljanja i nema kaznenih poena. Za brzinu nema sanse da su ti pisali jer te nije uhvatio radar i bez vestacenja nema sanse da utvrde kojom brzinom si se kretao, a vestacenje nece predlagati. Samo budi pametan i ne spominji uopste na sudu da si isao velikom brzinom, da ti ne bi pokrenuli i za to.
Ili nadjes advokata da pokusa to da ti tera u zastaru za dve godine (vecina zastupa za dzabe, i samo uzme troskove od drzave ako uspe da te odbrani ili otera u zastaru). Mada, kakav je prekrsaj u pitanju, tesko ce otici u zastaru i najbolje da odes odmah kad te prvi put pozovu i priznas prekrsaj, ako nisi ranije kaznjavan, osudice te na minimalnu novcanu od 6.000 dinara i mozda 2.000 troskova postupka.
Ono sto ti je najveca opasnost ti je da se taksista javi kod lekara i konstatuju mu neke povrede, onda ce ti pokrenuti krivicni postupak i to ti je mnogo jebenija opcija, ali to npr. mozes da resis ranijim priznavanjem prekrsaja. Sad to sve pricam napamet, bez uvida u bilo kakav papir, ali da znas sta sve mozes da ocekujes.
Ovo sto te brine da ce taksista da te tuzi za izgubljenu dobit ili grad za stetu na banderi, ne brini, to ce sve da naplate od tvog osiguranja, nece tebe tuziti. Zato ce ti i porasti premija osiguranja, mislim da ces nekih 30% vise da platis naredne godine

хахзахахахах

Pao sam s bicikly niko mi nije pomogy nisam teo da moji ukucany i prijateljy briny, pa im nisam reko, ali evo sada statys da vide svy i ko zna mozda uhvatim neku riby na emocyje i dobijem picky

пао човек са бицикла и написао жалопојку од четрес редова, филозофски спис о страдању и безнађу

https://www.facebook.com/photo?fbid=10159155415679759&set=a.483656014758