Podijeli sa Vukajlijašima

1. цитати за беднике глат

2. Auh, solidan krindz boh

3. Auh koliko nesolidan krindz

4. ROK, CIGARE, NEKA DOBRA KNJIGA, TOPLA ČOKOLADA I PONEKO MEKANO ĆEBE, TOPLE PIČKE I NARAVNO SNEG

5. Бергасе пуши курац

6. Treba Vukajlija da stampa majice kao i fejsbuk stranice, samo ovdje nek budu majice sa "Bergase pusi kurac", "Ejdus", "Sumnjam da znas i da navedeš bar jednog domaceg proizvodjaca poludisperzije" i sl, onda od zaradjenih para se plate novi moderatori i reklame da privuku ljude na sajt

7. mujo čime se ti drogiraš?

8. Bas smo skoro ovde pisali kako se pokvario i da kurcu ne valja pljeskavica

9. Drzao sam ja u Frankfurtu svojevremeno dva restorana srpskog rostilja, veruj mi iako sam u pocetku nabavljao najkvalitetnije meso sa domacih farmi, brzo sam dosao do mnogo bolje racunice sa iskopanim lesevima goveda i sojinom sacmom

10. па овај открио пре 13 година на марки жваки како се прави НАЈБОЉА ПЉЕСКАВИЦА

11. Hvala za recept bakero!

12. Lopatama smo bacali pljeskavice preko pulta, a 5 maraka bila pljeska, pa ti vidi... Eh kad se samo setim

13. Radio sam mnogo, znas. U Nemacku mora se radi. Ali sam mnogo i zaradjivo, znas. 30 iljade maraka sam samo u kupatilo bacio. Jedna slavina 500 evra. Kapija ulazna na daljinski. Isturim ruku kroz Mercedes stisnem dugme i udjem u dvoriste. Nema Kasandra da izlazi iz auto i otvara

14. Ima li ljudi u Nemackoj?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.