Podijeli sa Vukajlijašima

1. цитати за беднике глат

2. Auh, solidan krindz boh

3. Auh koliko nesolidan krindz

4. ROK, CIGARE, NEKA DOBRA KNJIGA, TOPLA ČOKOLADA I PONEKO MEKANO ĆEBE, TOPLE PIČKE I NARAVNO SNEG

5. Бергасе пуши курац

6. Treba Vukajlija da stampa majice kao i fejsbuk stranice, samo ovdje nek budu majice sa "Bergase pusi kurac", "Ejdus", "Sumnjam da znas i da navedeš bar jednog domaceg proizvodjaca poludisperzije" i sl, onda od zaradjenih para se plate novi moderatori i reklame da privuku ljude na sajt

7. mujo čime se ti drogiraš?

8. Bas smo skoro ovde pisali kako se pokvario i da kurcu ne valja pljeskavica

9. Drzao sam ja u Frankfurtu svojevremeno dva restorana srpskog rostilja, veruj mi iako sam u pocetku nabavljao najkvalitetnije meso sa domacih farmi, brzo sam dosao do mnogo bolje racunice sa iskopanim lesevima goveda i sojinom sacmom

10. па овај открио пре 13 година на марки жваки како се прави НАЈБОЉА ПЉЕСКАВИЦА

11. Hvala za recept bakero!

12. Lopatama smo bacali pljeskavice preko pulta, a 5 maraka bila pljeska, pa ti vidi... Eh kad se samo setim

13. Radio sam mnogo, znas. U Nemacku mora se radi. Ali sam mnogo i zaradjivo, znas. 30 iljade maraka sam samo u kupatilo bacio. Jedna slavina 500 evra. Kapija ulazna na daljinski. Isturim ruku kroz Mercedes stisnem dugme i udjem u dvoriste. Nema Kasandra da izlazi iz auto i otvara

14. Ima li ljudi u Nemackoj?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.