Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jedna o jacih izjava od kad je na vlasti :D

2. доживео сам епифанију

бернард љубас је вичер

3. Севастократор: Постоји шанса да је умрло преко десет хиљада људи а да нас лажу
    Вукајлија: ...

Севастократор: Можда добијете три и по хиљаде динара ни за шта
    Вукајлија: :17 одговора у минути:

4. Kako ni za sta, a za sta placas porez ceo zivot

5. Psihopata pokrao milijarde nasih evra, i onda ti da 30 evra

6. Vucic je mnogo dosadan,ne izlazi iz televizora.

7. Kako me nerviraju ove stondirane lobanjice sa njihovim mrtvim konstatacijama koje po pravilu nemaju veze sa sustinom

8. Prvo morate da zelite dobro sebi i drugima

9. Ma koga boli kurac za tebe,debilcino.

10. Kako ne boli kurac, Vucic poslao neke limuzine da me prate, vidjam ih tu po gradu, debilcici, kao, prave se mutavi... Malo falilo da mu ubacim sendvic kroz siber i da ga pitam sta oces ti treba nesto klosaru?

11. Zamisli psihopatu, evo kunem ti se da je istina... Zbog postova na vukajlija.com ej. Bolesnik. Slikacu ih ovih dana, pa cu okaciti

12. Kako se zloupotrebljavaju drzavni resursi. Pickousti je ukinuo drzavu

13. hahaahhaah jebenih 30e brt

14. Ulazim u lokal, auto bas preko puta, izlazim, ulazim u sledeci lokal, prolazi 15 minuta, izlazim, isti auto direkt preko puta... Pre neki dan, prolazim, snimi me taj udbas iz auta, i ide za mnom... Svega mi

15. JA SE NE SAGINJEM ZA ISPOD PESET

16. Ne smes da ih diras.

17. Da sam na nekom visem nivou, verovatno bih prosao kao Oliver Ivanovic

18. Mogu da zamislim sta tek rade celnicima opozicije i koja je tu tek tortura i uhodjenje

19. Mi moramo da se oslobodimo ovog zla sa profilne. MORAMO.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.