Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
https://www.youtube.com/watch?v=FM3OgYkp1sQ
Prema sudu mnogih teatrologa, ovo je najsumornija Nušićeva komedija.
U njoj se pisac obračunava sa hipokrizijom građanskog staleža, pokazujući izrazitu sklonost ka satiričnom slikanju postupaka skorojevića koji predstavljaju društvenu elitu.
Uloge: Predrag Ejdus, Goran Sultanović, Miloš Žutić, Branko Cvejić, Tihomir Arsić, Milenko Pavlov, Milan Gutović, Milan Mihailović, Danilo Lazović, Neda Arnerić, Aleksandar Gruden, Ružica Sokić, Maja Sabljić, Radoš Bajić, Tanja Pujin.
Prema tekstu Branislava Nušića, komediju je režirao Aleksandar Mandić.
Прошле године спалили пола Америке јер је нека наркоманчина и клошар случајно погинуо при хапшењу, У Канади можеш кривично да одговараш ако намерно одбијаш да користиш она they срања, Кока Кола правила презентацију где говори људима да мање буду белци, Твитер почео да банује људе који говоре "мушкарци не могу да затрудне" и још три милијарде примера, не можеш ми рећи да је то нормално или само другачије мишљење.
Већ има западних земаља које само пар корака дели да постану горе место за живот од Србије, иако су економски неупоредиво јаче, све захваљујући овим срањима, и већ знам људе који су се вратили овамо управо због тога.
znaci liberali sprovode nasilje koka kolinim prezentacijama i tnjiter banovima
Ceo post mu je rednecki,ne cudi sto ga Maestro podrzava.
God damn’ liber’l fucks! You aint got no balls, god damnit!
Slippery slope je zajebana stvar, danas paziš da ne napišeš nešto na forumu i ne ispadneš rednek ili nedobog sirotinja, sutra ćeš da popušiš kurac da ne ispadneš trandžofob.
jebem li ga, ja sam za sebe siguran da necu da pusim kurac iz bilo kog razloga, kako god izgledalo sve to, tako da se ne sekiram mnogo za americke liberale.
ako neko nije, pa mu nije svejedno da ga ne dovedu u takvu situaciju, razumem i to, ali onda taj mesa uzrok i posledicu
Miki msm da si u pravu, to smo realno mi i to bar od negde 88-9te, ako ne i ranije. Ne svi mi, ali bar negde 40%
Da, da, realno to jesmo mi, ali bilo bi dobro da je 40%, bliže je to dvema trećinama.
I ovo što Celt kaže, baš nešto ne vidim sebe u skoroj budućnosti sa kurcem u ustima ili u bulji, tako da iskreno ne znam što se svi oko toga cimaju.
inace ovo sto pocelo pricu. bukvalno svaka partija, ukljucujuci i sns kaze ovo sto si napisao. pogledaj drustvo oko sebe. svi uglavnom zive po ovim principima koje pominjes. ne znam kako ti, ali tipa 95% ljudi koje znam imaju blage varijacije na ovaj tvoj "normalan" sistem vredosti, a ovih 5% znam, ali se ne druzim sa njima jer su debili.
zasto treba onda miroljub da mi prica to sto svi vec znamo?
poenta je da miroljub privlaci instant ovih 2.5% koji su nenormalni na jednu stranu, a ako uzmes i pratis na duze postanes i ti jedan od njih.
i tako miroljubi i ultralevicari samo sire ovu grupu... ili "ekspouzuju" one sto su svejedno tu al jedu govna.
ne vidim problem, oduvek bilo budala, samo internet falio.
https://i.pinimg.com/originals/a5/d2/bc/a5d2bca6c55f33d5abb0203f608b0244.gif
Zajebanciju na stranu, činjenica je da se sranja odande preliju ovde u većoj ili manjoj meri. Ima debila koji kače BLM na profilne ovde, dele objave, pa čak i kupuju majce s onim crncem (vido u radnji života mi LOL), pa to opet ne znači da američke rasne tenzije mogu da se preliju ovde, pošto nema uslova. Mada imamo svojih specifičnih problema, al dobro.
S druge strane ove gluposti vezane za porodicu, seksualnu orijentaciju i feminizam i te kako mogu, jer su mnogo univerzalnije. Evo od skora imamo pilotkinje, vizačice itd.
Ma sve je to benigno? Pa da, ali možda i zaprovao ne.
Jbg OK je dati gejevima pravo da se žene ili šta već, problem je što ta neka klasa profesionalnih aktivista kada to postignu neće da kaže OK, dobro smo odradili posao i da se raziđu, nego će da pređe na sledeću "ugroženu grupu".
Sad je glavna stvar trandže, transfobija. Trans žene su žene, ako odbiješ trans ženu zato što ima penis to je diskriminacija, govor mržnje. Predškoksoj deci daju hormone, spremaju ih za promenu pola itd.
Jednom kada to isteraju pitanje je šta je sledeće. Raznorazne gluposti lete, verovatno neće sve da zažive, ali npr. heteroseklualnost je izbor, pedofili da se dodaju u LGBTQ+
Ispašće oni koji su govorili danas pederi sutra pedofili u pravu, a smejali smo im se hahah vidi rendneke zatucane šta buncaju.
Srećom mi smo još na ajde da priznamo istopolone zajednice.
Pa druga je stvar dal si konformista i radiš ono što većina očekuje.
Ono što je meni zapalo za oko je narativ da postoji neko nasilje i da se ljudi primoravaju da furaju tu neoliberalnu gender studies priču. Koliko god iritantno bilo, nije da te baš prisiljavaju (osim ako koka kola prezentacije i tviter banovanje ne podrazumevaš pod tim).
Zaista ne vidim šta te sprečava da odabereš ljude u svom okruženju koji ne misle da je gutanje kurčine izraz solidarnosti sa potlačenim društvenim grupama. Živi život i batali te priče o tome da te ugrožavaju. Viktimizacija je odlika isfrustriranih ljudi.
Nemojte braćo kelte i prov toliko biti sigurni da vam nikad neće kurac u ustima završiti, pored žive i zdrave institucije zatvora. Sanse su, naravno male, delujete kao law abinding građani, ali svakako nisu 0%
hahaha
zamišljam šta celtu, kao uzornom programeru u nekom bernu ili cirihu, mora da se desi pa da završi u tvorzi s albanskom mafijom i srpskim krijumčarima migranata
možda da šefici pogreši gender pronoun, to bi bio dobar plot twist
Problem je što je politikia nizvodno od kulture, barem delimično.
Ko se jebe nek se jebe, ja si gledam sebe, ali problem je kada se te neke nove ideje kodifikuju. Kada postanu zakoni.
Naravno sve je to KADA i AKO, ali postoji ta mogućmost.
Naravno, Zape, nigde nisam napisao da mi kita u ustima i bulji nikad neće biti, samo sam rekao da je vidim u skoroj budućnosti. Kurac je omnipotentan, svašta može, nije za potceniti.
e jebi ga, ne ide da se poredi zatvor i liberali.
realno svi smo ovde curice za zatvor.
sevast, ko sto rece zapata, nikad nije 0% sansa da neces biti u zatvoru iz ovog ili onog razloga :)
ne znam dal uvek zavrsavas sa ovima sto ce da te jebu u dupe, ali cinjenica stoji - postoji sansa.
Pardon! Nije qurac, nego feminine penis!
https://images-cdn.9gag.com/photo/a8EELpY_700b.jpg
Jebeš mu mater, nisam siguran da li je ovo zajebancija ili ozbiljno