Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tipa odes u banju kuk da izrehabilitujes, vratis se bez pola jetre i bez jednog bubrega lolo. Sigurno bi primetio oziljke na odgovarajućim mestima
Mislim da kara priča o situacijama kada već umreš pa ti 'uzmu' organe, jer nikom nisi reko da ne želiš da ti to rade. Tu već ne možeš ništa da primetiš kad se već desi, jer si lipsao. Što se mene lično tiče zabole me kurac, što bi reko Deni Devito bacite me u đubre zabole me, mrtav sam, gotovo je.
Ahahaha pa to od mrtvih tek nema smisla, organi, gle cuda, propadaju kod smrti. Govorimo o minutima.
Ја могу један орган да дам коме год треба хехехе
Иначе на теми "Ваццина" се дрви курац о Ритенхаусу и самоодбрани, а на овој се дрви курац о вакцини #џастсејинг
Zapata ne želi da objasni čini mi se.
Transplantacija organa je izuzetno zahtjevan posao ali što je još teže izvodivo je očuvanje organa do transplantacije. Organi moraju da budu u strogo kontrolisanim (aseptičnim/sterilnim) uslovima a to nije nešto što se može izvršiti tek tako čak ni u svim bolnicama a kamoli po nekim štekovima udruženih kradljivaca organa.
doslo se do teorije kradje organa vidim
that escalated quickly
Štaviše, moraš umrijeti isključivo u bolnici, pritom imati "zdrav" organ i biti okružen timom ljekara koji će se odmah baciti na posao. Zato i imamo tako malo doniranih organa, velika većina ljudi bi donirala organe ali za to rijetko kada ima uslova.
formirana nova njemacka vlada, socijaldemokrate, zeleni i liberali, zeleni dobili ministarstvo spoljnih poslova lol
tipujem na dodatno zblizavanje s kinezima i rusima kad je srbija u pitanju, nema vise teta angele
Bez zajebancije sad, 90ih je bilo nekoliko slučajeva (jedan otišao u Strazbur, gde su roditelji mislim dobili na sudu) da su klinci umirali od overdouza pod sumnjivim okolnostima - ono, roditelji se bunili, nije moje dete takvo i ostalo. Naravno Slobino pravosudje je bilo u gorem stanju nego današnje, nismo imali fejsbuke itd. E sad u konkretno ovom slučaju, radilo se o momku iz unutrašnjosti, došao u BG da studira, začarao ga grad, uhvatio se lošeg društva, mlado, ludo, neiskusno...Roditelji ne popuše tu priču, već uspeju da dovuku veštaka sa strane, koji na obdukciji utvrdi da su momku falili organi. Institucije su to naravno razvlačile pa su ovi pomoć i pravdu potražili preko. Bilo je i drugih slučajeva, da li su nešto izdejstvovali ne znam.
Kako god, u svetu nestanu milioni ljudi na godišnjem nivou. Čuo sam recimo i za priču da se, u Rio D.Ž. dešavalo da na aerodromu naivne turiste sačekaju taksisti i voze ih direktno u favele, da li su posle tražili za njih otkup ili šta, ne znam. Ne zvuči mi uopšte neverovatno.
Dobro je smirite se, jeeebote drkali na patrika dempsija u uvod u anatomiju i sad misle da popili svo medicinsko znanje sveta i postali gregori haus lično, ko da mi ostali duduci nismo svesni šta treba da se radi sa izvađenim organima da bi se očuvali. Čuj jebeni šiptarski kasapini mogli da harvestuju organe u najveće u žutoj kući, a neće neka dobro organizovana grupa moralno a i na svaki drugi način korumpiranih 'lekara', ma vaaaži. Open your third eye.
Jok, ne postoji crno tržište organa.
Kada debeli njemac ponudi 50k za bubreg na crno naravno da ce ekipica oko loncara da se iscima.
Imamo ministra sa niknejmom dr smrt a vi jedete govna teorije zavere bla bla
Jaci saobracajni udes, povrede glave tela, bolnica, profil pacijenta (sirotinja nebitan lik nema bekap), vestacka koma, cap cap potrebni organi, podlegao povredama...
ma bre nije to upitno nego kako sa riotinta dodjoste do prodaje organa in no time
Taj rad. https://www.facebook.com/DrJovanaStojkovic/videos/1126479514553608
propala nešto stojkovićka, držala se do skoro.
Radim u pravosudju i svakodnevno se bavim smrtima i izvestajima mupa, obukcionim zapisnicima sa fotodokumentacijama i ostalim sranjima. U sustini, do sada nikome nije falio organ, to je na nekom nivou kao sa pricom oko nestalih beba a takvih predmeta ima samo sto je nemoguce procesuirati bilo koga i uci u trag jer vecina potice iz proslog veka, obicno roditelji vode neku svoju paralelnu istragu koja ne vodi nigde. Ono sto bije vidljivo toliko u javnosti u meri u kojoj su dnevno prisutna jesu samoubistva... Razne starosne dobi, imovnog i zdravstvenog stanja, raznim nacinima
De si bio kad zapata tražio predloge na onoj temi eee
https://www.youtube.com/watch?v=FFnGvMZhisk&ab_channel=Arizona%27sFinest
cekaj bre kirkegarde, tvoj posao je da na dnevnoj bazi citas detalje i zapisnike i gledas fotografije ubistava, samobistava obdukcija i slicno?
jbt