Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Упознао сам једног уживо пре 5-6 год, први пут сам га отерао у курац, ал други пут сам био боље расположен, па сам му се изусеравао у живот у пар питања лол
Следећи пут кад сам га срео више није био равноземљаш
https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina?strana=352#post_4083468
Jbg ja vidim promaših temu
sad mi bili sns-ovci na vratima.
Kažu dobar dan mi znamo da vi nas podržavate, kažem daaaa apsoluuuutno.
Pogrešno mi procitaju prezime i kazu da li ta osoba zivi na ovoj adresi
Reko preselio se, ne znam gde stvarno.
Baš su se smorili lolo
kako izgledaju, jel kao goca s pinka ili ko neki mucenici sto nemaju za leba
nisu, momak 30ak fino obucen i žena malo starija od njega sredjena isfenirana. Smeje se ali onako priglupo. Vidis da iza tog sranja koje rade stoji neko obecanje.
Rekao bih samo da su duhovna sirotinja. Ovako ne deluju siromasno
ps ni oni vise ne primaju svakog jbg
https://rs.n1info.com/svet/nijedan-americki-vojnik-nece-odgovarati-zbog-ubistva-civila-i-dece-u-kabulu/
neka te ne brine smrt djecaka u kabulu
Je l ima neko mozda linkove nedje kostica iz kviza na dugi kako prica viceve? Gamad sve pobrisala sa yt
Ja sam upamtio dva cuvena kviz pitanja
-nabrojte dva sporta sa loptom
-nabrojte dve planine
Nagrada:kolor tv
Tv marke Ei Nis, pod pokroviteljstvom Zapate
Bilo je samo kolor tv
Ei vec bio uveliko na nebu.
Why Accepting Change Makes Life Easier
Heraclitus, a Greek philosopher, once said that everything is always changing. But change is hard for us, and we fight against it. The author Carl Jung said that this may be because we wish to remain a child and reject everything strange.
Some people believe that if we don’t accept change as a normal part of life, it will lead to problems and disappointment. They say that if we accept that everything is always changing and temporary, things will go easier for us in life.
John Sellars is a philosophy lecturer at the University of London. He says that it is important to understand the difference between things that we can control and things that we cannot control. This helps us accept change. For example, during the coronavirus crisis, when we stay at home and social distance, we can do those things calmly. There is no need to do them with feelings of panic, fear, or anxiety.
Sellars says that when we learn how to deal with hard times, then it does not feel so hard. Experts also say that we need to accept that we can’t avoid change. Only then will we be most likely to adapt.
jel ovo delis kao neku verbatim novost koja je nama nepoznata, ili imas neko tumacenje ovoga koje namerno skrivas, jer je kao ocigledno ili stavec?
Članak koji sam radio sa studentom malopre, pa ga bacio ovde da mogu da ga pročitam na miru.
Zloupotreba foruma, as usual.
ne seri.
ako ces vec da citiras negog o promeni citiraj selimovica, on je to najbolje srocio:
“Čovjek nije drvo, i vezanost je njegova nesreća, oduzima mu hrabrost, umanjuje sigurnost. Vežući se za jedno mjesto, čovjek prihvata sve uslove, čak i nepovoljne, i sam sebe plaši neizvjsnošću koja ga čeka. Promjena mu liči na napuštanje, na gubitak uloženog, neko drugi će zaposjesti njegov osvojeni prostor, i on će počinjati iznova. Ukopavanje je pravi početak starenja, jer je čovjek mlad sve dok se ne boji da započinje. Ostajući, čovjek trpi ili napada. Odlazeći, čuva slobodu, spreman je da promijeni mjesto ili nametne uslove. Kuda i kako da ide? Nemoj da se smiješ, znam da nemamo kud. Ali možemo ponekad, stvarajući privid slobode. Tobože odlazimo, tobože mijenjamo. I opet se vraćamo smireni, utješljivo prevareni.”
provalio si sad nesto mnogo novo i bitno filozofe, svaka cast
https://memegenerator.net/img/instances/23464693/animosity-animosity-everywhere.jpg
:)
"Ako te cimer pita da mu pozajmiš brijač, a kad izađe iz kupatila i dalje ima bradu, vrijeme je da kupiš novi brijač" - Konfučije