Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
pa reko si da sam "uninitiated"
A u šta pitam ja lepo?
Korišćenje posbnog jezika, psihoaktivnih supstanci, neko navodno više skriveno znanje koje se obećava.
Hm, hm zvuči kao standardna sektaška priča...
Ok računaj da sam rekao "uncultured" onda
"Uninitiated" je bio odgovor na tvoje 0.02%, pa sam hteo da ima primesu elitizma hehe
Aj barem na ovo ću otvoreno da odgovorim: nije skriveno znanje jer sam ja lično to znanje stoput podelio ovde, ono što je skriveno je dimenzija
Pa da sve te neke sekte ili kultovi imaju tu elitističku crtu, kao vi ste prosvećeni, prosvetljeni....
Ojj brete
Da ne kažem iluminirani...
Jbt sta je ovo tema ze lecenje kompleksa.
Nisam za bergasa stekao nikakav negativan utisak od kada sam ovde al sam primetio da mr no voli jesti govna i leciti komplekse. Nisam siguran, mozda gresim.
Kapiram bergas i ako je bio u nekoj fejk prici vremenom je promenio delovanje, al izgleda da je mali plamicak ostao da tinja.
Hvala Caro, tvoje mišljenje mi jako puno znači.
Da jbt za mr no, bio stao u odbranu one jutkine ribe, kao fazon silovatelj bla bla
Primio se kao da mu je mladja seka jbt
*a ovaj samo slao sms poruke
Deste pičke jebo vas Surovi. Šta je ovo sa sajtom? Sve se promenilo jebote.
Mr no, jebes moje misljenje.
Sta se promenilo?
A da nije bilo?
Lele šta je ovo nigde ništa nema. Gde su posteri i reakcije? Zdravo Cara tebe se sećam, još visiš ovde?
Vidiš da se slažemo povremeno. Retko je, ali dešava se. ;)
Što se Jutke tiče, stojim pri tome da je prejadni SIMP koji je žrtva sopstvene gluposti i ne zaslužuje trunku sažaljenja za ono što mu se dešava, a kamoli divljenja kao neki testosteronom napucani švaler.
A cela odbrana ti se svela na NPCijevsko lol stao si na žensku stranu mora da si muški feminista. Jer vam mozak radi po principu algoritma koji se pokreće, a ne od slučaja do slučaja jbg.
Tako da tu konkretno stojim pri tome što je rečeno.
Eventualno ako si me turirao, onda GG WP
Hehe vlajkice, ofc.
Tu sam all d tajm. Po nekad kad imam obaveza nema me al onda bas popizdim i uvece sve nadoknadim.
Ne volim takve dane :)
Ovo sa posterima i reakcijama ne znam sta se desilo.
Jebote malo nešto ljudi
Kelt je vidim tu takodje.