Podijeli sa Vukajlijašima

1. bergasu odavno niko nije reko da pusi kurac, a mora redovno ipak.

2. Ljudi otvore temu ejdus prvi i nabrajaju rimskim ciframa do milion ja zaista jednostavno ne mogu da dokucim tu frekvenciju kako to moze da se desi nejasno mi je kako
    Ona tema kaladont mentolska ali ajde razumem, nisam ni u njoj ucestvovao ali nisam ni napusavao ali zamisli udjes i na svakih pola sata napises eidus X pa eiudus Xl
    Pa otvoris temu pusi ga _____ i onda tu napusavas nekoga?
    Zalazes se za istrebljivanje svih antivaksera jer nisu za civilizaciju a ides u prvi srednje i povracas i places kad se kolje sekirom pile
    Rasulo i haos

3. Celte sokiran sam
    Sta ti je radjeno ovakav nisi bio nikada
    Ko te je ozlojedio
    Inace celt koliko sam ja bar ispratio teme posvecene mojoj malenkosti nikada me nije napusio nego cak postavio mim kada turcin ziljavi lupa u bubanj a macka igra glavom u smislu da ne jebem dva posto nikoga ako se ne varam
    Sve se pokondirilo
    I nisam bitan ja, nego celt ranije nije generalno koristio ovakav jezik uopste

4. Mnogo promena se desava svi su ozlojedjeni uzbudjeni i uzdrmano im je sve iz korena

5. Celte ne daj da te jebu antivakseri

6. Usisaj ga lagano Bergase

7. Kakav glup mim krv ti jebem. Ovo je smešno tipa 0.02 procentu terminalno onlajn ljudske vrste.

Uninitiated pleb

8. Narkoman pečurkaš

9. Ti si najnegativniji lik na sajtu

10. a jes vala, što smo mi bolji prema bergasu, on gori prema nama. ako ćeš biti takav, siši ga.

11. Poslednji trip na pečurkama pre 2+ godine, jedina stvar što sam nedavno konzumirao da budem nazovi aktivno drogiran bila je buksna sa ortakom, a ti uzeo da me udaraš na kartu narkomana jbt i da ironija bude veća pečurke leče bolesti zavisnosti...

12. Pa ne moraš više, spržen mozak jbg...

da ironija bude veća pečurke leče bolesti zavisnosti...

Pa leče, navučeš se na pečurke i nisi više navučen na LSD...duh...

13. Vrati se sa iskustvom pa će priča biti drugačija

14. Ahahaha pa normalno, nisam ja u narkomanskoj quanon sekti, beži s tim od mene

15. Hahahhaha koliko predrasuda u jednoj rečenici

16. Narkomanskoj + qanon + sekti
    Ignorantnost je blaženstvo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.