Ljudi otvore temu ejdus prvi i nabrajaju rimskim ciframa do milion ja zaista jednostavno ne mogu da dokucim tu frekvenciju kako to moze da se desi nejasno mi je kako
Ona tema kaladont mentolska ali ajde razumem, nisam ni u njoj ucestvovao ali nisam ni napusavao ali zamisli udjes i na svakih pola sata napises eidus X pa eiudus Xl
Pa otvoris temu pusi ga _____ i onda tu napusavas nekoga?
Zalazes se za istrebljivanje svih antivaksera jer nisu za civilizaciju a ides u prvi srednje i povracas i places kad se kolje sekirom pile
Rasulo i haos
Celte sokiran sam
Sta ti je radjeno ovakav nisi bio nikada
Ko te je ozlojedio
Inace celt koliko sam ja bar ispratio teme posvecene mojoj malenkosti nikada me nije napusio nego cak postavio mim kada turcin ziljavi lupa u bubanj a macka igra glavom u smislu da ne jebem dva posto nikoga ako se ne varam
Sve se pokondirilo
I nisam bitan ja, nego celt ranije nije generalno koristio ovakav jezik uopste
Poslednji trip na pečurkama pre 2+ godine, jedina stvar što sam nedavno konzumirao da budem nazovi aktivno drogiran bila je buksna sa ortakom, a ti uzeo da me udaraš na kartu narkomana jbt i da ironija bude veća pečurke leče bolesti zavisnosti...
Šalim se ja malo.
bergasu odavno niko nije reko da pusi kurac, a mora redovno ipak.
Ljudi otvore temu ejdus prvi i nabrajaju rimskim ciframa do milion ja zaista jednostavno ne mogu da dokucim tu frekvenciju kako to moze da se desi nejasno mi je kako
Ona tema kaladont mentolska ali ajde razumem, nisam ni u njoj ucestvovao ali nisam ni napusavao ali zamisli udjes i na svakih pola sata napises eidus X pa eiudus Xl
Pa otvoris temu pusi ga _____ i onda tu napusavas nekoga?
Zalazes se za istrebljivanje svih antivaksera jer nisu za civilizaciju a ides u prvi srednje i povracas i places kad se kolje sekirom pile
Rasulo i haos
Celte sokiran sam
Sta ti je radjeno ovakav nisi bio nikada
Ko te je ozlojedio
Inace celt koliko sam ja bar ispratio teme posvecene mojoj malenkosti nikada me nije napusio nego cak postavio mim kada turcin ziljavi lupa u bubanj a macka igra glavom u smislu da ne jebem dva posto nikoga ako se ne varam
Sve se pokondirilo
I nisam bitan ja, nego celt ranije nije generalno koristio ovakav jezik uopste
Mnogo promena se desava svi su ozlojedjeni uzbudjeni i uzdrmano im je sve iz korena
Celte ne daj da te jebu antivakseri
Usisaj ga lagano Bergase
Uninitiated pleb
Narkoman pečurkaš
Ti si najnegativniji lik na sajtu
a jes vala, što smo mi bolji prema bergasu, on gori prema nama. ako ćeš biti takav, siši ga.
Poslednji trip na pečurkama pre 2+ godine, jedina stvar što sam nedavno konzumirao da budem nazovi aktivno drogiran bila je buksna sa ortakom, a ti uzeo da me udaraš na kartu narkomana jbt i da ironija bude veća pečurke leče bolesti zavisnosti...
Pa ne moraš više, spržen mozak jbg...
Pa leče, navučeš se na pečurke i nisi više navučen na LSD...duh...
Hence
Vrati se sa iskustvom pa će priča biti drugačija
Ahahaha pa normalno, nisam ja u narkomanskoj quanon sekti, beži s tim od mene
Hahahhaha koliko predrasuda u jednoj rečenici
blue pill
Narkomanskoj + qanon + sekti
Ignorantnost je blaženstvo
Kek