Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jao ove drama queen attention whore samoubice su mi najjače. Ubiću se POGLEDAJTE ME DAJTE MI PAŽNJU. Ubij se ne napinji ljude, ali takvi se nikad ne ubiju jbg.

2. Salvador Dali
    19-12-2021 14:20h
    Vo imja Oca i Sina ...

3. Salvador Dali
    19-12-2021 14:20h
    Vo imja Oca i Sina ...

4. Spržila droga mozak plus se izgubiš u tom virtuelnom lajk/šer/twit svetu

5. СКАЧИ БРЕ БУДАЛО

6. LOL Prihvatio me na Insta, neće taj da ripa

7. Sve novine pisu o ovome hahah, joj jezivo jebote. Drz se Frenki, dodji na vukajliju da ti isplusiramo definicije da preteknes Straju pa da je on ubije umesto tebe

8. MORAM DA POHVALIM IZBOR MUZIKE

9. A u flaši Bejlisa neki simeks

10. Pa ono, realizacija da neces da stignes sve, da mozes sve, da si ovde a ne tamo, da nisi poseban itd

Frenki mi oduvek odavao utisak lika koji ce posebno da se slomi sa tim u nekom trenutku. Iako se nadam i da nije on i da nisam u pravu.

Svi smo govna samo je pitanje kolko nas jedi to

haahaha
    a daj

odo ripim

11. Realno nije ni bitno

12. Lol, stigla ga neka Zapova kletva sig, sad ce da mu broji stolice al na sa'rani, opaaaa

13. Kakav cringefest majku ti jebem o tempora o mores kud se rodih u ovo grozno doba gde atenšn horčina lajvstrimuje svoj fejk pokušaj samoubistva da bi ga što više ljudi videlo.

Fuck this gay earth

14. Ma Frenki je orsao evidentno, ne verujem da privlaci paznju. Ako stvarno radi ovo zbog popularnosti treba da ga izlome od batina svi od policije do vatrogasaca, al ne verujem, ima covek 36 godina

15. Mislim da je ipak bolest/droga, da ne radi zbog lajkova, ali da mu svakako neće biti gadni ti lajkovi kad se, daj Bože, bude izvukao iz ovoga, tipujem da će uleteti u neku pravoslavnu "promenio sam se iz korena" priču, koju će mladi konzumenti gutati kao majmuni

16. Nije kokaniđa za potceniti. E sad i dalje mislim da je ovo deo nekog budućeg skeča, štatijaznam... Mada, pitanje je dal je ovo i kokaniđa, možda ovde ima nekih psihodelika, al svakako ne radi ovo zdrav čovek, u najgorem slučaju neko izopačen i sebičan. Bratu Delevri želim sve najbolje, pa makar i to dovelo do iskupljenja kakvo je Zaper pominjao, koje tek može da bude lukrativno...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.