Podijeli sa Vukajlijašima

1. Svakako, neka mu je Bog u pomoći. Zapata da li si primećivao kod Danijela suicidne tendencije?

2. Ne poznajem coveka privatno

3. Ladno ceo dan traje ova saga hahah

4. a sta je sa vukajlijom, jel ovo daniel srusio sajt

5. Treba mi po 5 minuta udjem u temu

6. frenki ima sizofreniju, droga nije pomogla, paranoja ga drma na max kad ga stave na lekove bice mu bas smor i sramota dok se dovede u red

7. Odkud ti da ima sizofreniju?

8. Inače ljudi koji prete samoubistvom i glume dramu, roknuću se, evo sad ću...Mole za pažnju naravno, ali nisu uopšte bezazleni u tom trenutku i dignu ruku na sebe u ne malom broju slučajeva - ma kako sve to banalno delovalo, nije zajebancija. Pošto već pominjemo.

9. pratio sam ga na insta poslednjih par nedelja ima sizofreniju 1/1 storiji su mu kao video snimci psy trance sa jutjuba

10. Pratio sam i ja, delovalo mi je da je prsao, al ne znam bas da je sizofrenija, mislim ako nisi to rekao onako kolokvijalno

11. Ljudi koji prete samoubistvom a na kraju se ne roknu su takva narcisoidna gamad koja time nipodaštavaju i omalovažavaju ljude koje je život naterao da se roknu naprasno i bez kukanja za pažnjom. Ne kažem da te što to urade ne treba nipodaštavati jer su izabrali pussy way out, ali ove što prete a na kraju ništa ne urade treba još grđe lešiti.

12. Ne lupaj, pa nema on 14 godina jebote, sigurno da ima neki ozbiljan problem. Kako vi ljudi mislite da dolazi do samoubistva, tako sto covek ode s mosta i skoci odjednom. Frenki je otiso u kurac i to je ocigledno, ovako euforicno pokusava da se iscupa sam iako nije svestan kolko se blamira

13. Možda krenuo neki talas internet suicida, prvo ona cura, sad frenki u pokušaju, možda odgledali neki klip nehotice ko u filmovima, ili im nešto sa one strane neta poslalo neku poruku, ko će ga znati ima tu milion čuda peripetija ništa nije nemoguće ima tu nešto

14. Ćaleta sam odgovarao danima da se ne rokne, na kraju se završilo jako gadno. Ne ide tako jednostavno Šmo, nažalost. Navale nevolje, demoni, nedoumice, sumnje...Čovek ne vidi ništa dobro oko sebe no svejedno bi da ostane ovde i održi se u životu, drže ga nagoni i još nešto malo nade. Frenki je inteligentan momak, našao se u nezavidnoj situaciji iz koje ne ume da se izvuče i viče upomoć ljudi, ovde sam. Možda je čovek ispao govno i magarac kojekude i zasrao gde god je stigao, ne znam, svejedno, nadam se da će se srediti.

15. Upravo to, ne odluce ljudi da se ubiju tek tako. Ovo privlacenje paznje je uvek poziv u pomoc, s tim sto ocigledno da lik pokusava okrene sve na zajebanciju pa onda izgleda idiotski, ali ako se ubije svakako ce biti isti kurac zbog cega se odlucio na to

16. ne odluce ljudi da se ubiju tek tako.

Upravo tek tako najčešće i odluče, iracionalnom odlukom u trenutku slabosti u kom nemaju pored sebe nekog kome je stalo do njih da ih od toga odgovori. Naravno da neće neki Bilzerian da stane dok kara treću kurvu i mrka joj koks sa leđa i da kaže 'e ne mogu ja ovo više idem da se obesim', nego će to da uradi neki nesrećnik, ali govorim o tom trenutku kad donese tu odluku. Naravno da niko ovde ne želi da se ovaj čovek ubije ali objektivno gledano ako se nakon ovoga ne ubije govno je.

17. Možda krenuo neki talas internet suicida

Žalosno je, ali sva je prilika da ćemo ovoga imati jako jako puno u danima i godinama koje slede. Momci i devojke koji su sada klinci, a odrastaju sa svi ovim, verujući da će postati nekakvi jutjuberi, tiktokeri, influenseri ili koji već kurac što se danas nudi, naći će se u limbu kada se tlo pod nogama izmakne i sudare se sa grubim, tvrdim i bezobzirnim životom, za šta nemaju naročitih kapaciteta. Da nije tragično bilo bi smešno, jer pokušavaš da uvaljuješ muda za bubrege u zemlji koja ima duplo manje življa od prosečnog grada u Americi. Ali jeste tragično jbg. Preci su nam podizali po 5-6 dece na komadu zemlje koje su orali konjima i volovima, pregazili Albaniju i Prokletije, gledali kako im sinovi stasavaju za buduće ratove...Mi smo generacija koja prosipa nekakva idiotska sranja po kurčevim tarzanijama, tiktokovima i jutjubovima, i režemo vene jer se to nekom random Stevici iz Ćukovina ne dopada.

18. - Šta radiš u životu?
    - Cnc mašina. Ti?
    - Snimam se dok igram pes i kačim to na jućub.

19. Frenki, novosadski Zvone

20. Šmo poznavao sam dvadesetak ljudi koji su sebi oduzeli život, volim te, ali lupaš gluposti bro.