- Š
Ih, nije to ništa, Melkijades ih zna četrdeset sedmoro minimum

Cara uhvatio si se za taj moj komentar koji nema nikakvu lošu namjeru pa jbt AKO je lud, onda mu treba nadzor. Nikakva inkvizicija, niko nije rekao "skoči ko ti jebe mater" nego su svi samo nagađali šta može biti uzrok. Razumijem tvoju i gambijevu osjetljivost na ovu temu ali većini ovdje frenki ne vrijedi po pičke hladne vode i komentarišu ko što bi komentarisali bilo koga drugog.
Sad baš gledam, niko nije izgovorio ništa negativno osim što je šmoklja analizirao suicid kao čin a ostalo je sve ili podrška ili neka "šta bi od čoveka" fraza
- М♦Ih, nije to ništa, Melkijades ih zna četrdeset sedmoro minimum
zar to nije Thilmo
- Š
ovaj prejebo i thilma ja mislim
- М♦
auuu sad tek citam ovu temu ima potencijala. miki odlicno podprcao melkija, ali se ovaj izvukao haha. ispostavilo se da samo zivi blizu pruge u nekom depresivnom mestu
Razumijem tvoju i gambijevu osjetljivost na ovu temu ali većini ovdje frenki ne vrijedi po pičke hladne vode i komentarišu ko što bi komentarisali bilo koga drugogahahhahahaha ovo je suvo zlato
Cara uhvatio si se za taj moj komentar koji nema nikakvu lošu namjeru pa jbt AKO je lud, onda mu treba nadzor. Nikakva inkvizicija, niko nije rekao "skoči ko ti jebe mater" nego su svi samo nagađali šta može biti uzrok. Razumijem tvoju i gambijevu osjetljivost na ovu temu ali većini ovdje frenki ne vrijedi po pičke hladne vode i komentarišu ko što bi komentarisali bilo koga drugog.Nisam, random sam ga uvatio bio na vrhu stranice.
- М♦
offtopic ali, ko je programer, poznavalac programiranja i solidity programskog jezika, koji trenutno zivi i radi u svajcarskoj celt ili celtic?
- Š
da i ja mislim da se sećam kao kroz maglu da je taj celtic pričao o tome, ali nije nešto mnogo aktivan po forumu
- М♦
ti si bre celt sta se pravis lud sad sam nasao pvtove xD
nista nista nastavite