U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ofc. Kretensko ponasanje
Primer ovo
Ne vjerujem da će se roknuti ali treba pojačan nadzor, možda i ludaru neku da vidi
Inkvizicija odma i sad.
Klasicni rulja level razmisljanja.
Ali ovo pokazuje kakva je Frenki zapravo carina
https://www.blic.rs/vesti/hronika/uvek-je-bio-problematican-komsije-jutjubera-kazu-da-je-pre-neki-dan-kada-je-nestalo/4wvj34p
Hahahahahahhaha kakav epik.
Inace na ulici se ponasao normalno ahahahahahah
VIVA LA FRENKI
Ma frenki je car, jbt kad sam bio kod njega demolirao sam mu gajbu jer sam bio iskrivljen, lik se nije ni nadrkao a stefan kostic sistao po forumu kako sam seljacina hahaha
Stefan kostic nosio cuku na kojoj ne rade baterije looooool
Kleptokulen lolololo
poznajem 25 ljudi koji su umrli u skorije vreme
ili sam cuo za njih
Ih, nije to ništa, Melkijades ih zna četrdeset sedmoro minimum
Po jedno za svaki njegov hromosom.
Melki ih samo zakopuje.
Melki najbolji prijatelj svakog grobara, plaćaju mu ručak kad ga sretnu.
Cara uhvatio si se za taj moj komentar koji nema nikakvu lošu namjeru pa jbt AKO je lud, onda mu treba nadzor. Nikakva inkvizicija, niko nije rekao "skoči ko ti jebe mater" nego su svi samo nagađali šta može biti uzrok. Razumijem tvoju i gambijevu osjetljivost na ovu temu ali većini ovdje frenki ne vrijedi po pičke hladne vode i komentarišu ko što bi komentarisali bilo koga drugog.
Sad baš gledam, niko nije izgovorio ništa negativno osim što je šmoklja analizirao suicid kao čin a ostalo je sve ili podrška ili neka "šta bi od čoveka" fraza
zar to nije Thilmo
ovaj prejebo i thilma ja mislim
auuu sad tek citam ovu temu ima potencijala. miki odlicno podprcao melkija, ali se ovaj izvukao haha. ispostavilo se da samo zivi blizu pruge u nekom depresivnom mestu
ahahhahahaha ovo je suvo zlato
Nisam, random sam ga uvatio bio na vrhu stranice.
al jeste ovo sto kaze plido, potpuno je drugaciji osecaj recimo ako ko gambi, znas coveka. ili kao kod tebe caro sto... ustvari ne znam sto kod tebe.
jedemo govna ovde ko sto bi i ovako
offtopic ali, ko je programer, poznavalac programiranja i solidity programskog jezika, koji trenutno zivi i radi u svajcarskoj celt ili celtic?
najverovatnije celtic nemam pojma o cemu pricas
da i ja mislim da se sećam kao kroz maglu da je taj celtic pričao o tome, ali nije nešto mnogo aktivan po forumu
ti si bre celt sta se pravis lud sad sam nasao pvtove xD
nista nista nastavite