Podijeli sa Vukajlijašima

1. jeste. nego sta seres sad kao mnogo si bitan da znas pojedinosti vukajlije, verovatno snajperises ovde non stop

2. Celtic je onaj sto gleda paralelno 50 serija

3. al jeste ovo sto kaze plido, potpuno je drugaciji osecaj recimo ako ko gambi, znas coveka. ili kao kod tebe caro sto... ustvari ne znam sto kod tebe.
    jedemo govna ovde ko sto bi i ovako

To stoji, ali ta inkvizicija metoda je bas zbog toga glupa.

4. vidjao sam ovde teme koje su 100x gore prema ljudima koji nisu sa vukajlije. ovo i nije bilo neko posebno vredjanje nego je bukvalno ono zadrugasko ogovaranje "sta bi coveku?" ja mislim ovo. more nije to, uvek bio onakav. itd

5. a vidjao sam i prave tragedije ljudi sa sajta, na koje ne mozes nista ni da napises, a i ne trebas. ovo frenkijevo, fala bogu, nije to. proslo je, mozemo se izdrkavati.

a i vrlo brzo nakon tiktokovanja je postalo jasno da mozemo da seremo.

6. i da, nece nista biti coveku, i nije neko posebno sranje, koliko je i on neki kao mini selebrti pa se dovatio kurir pa onda i ostali.
    malo ce mu bude glupo kad se otrezni.

7. Bukvalno malo veca blamaza/egzibicija malo ispizda i to je to.

Posledica ne postoji, naravno nije prihvatljivo da nastavi sa istim sablonom ali za svoju publiku uradio je ono sto je trebao.

Postao je true.

8. Da li Delevra postaje Šaja Labaf srpske scene?

9. Nisam verovao da ću reći ovo što ću reći, ali slažem se sa većinom stvari koje su melkor i cara rekli o ovom slučaju. Ali opet brt...

- Milanka, žena koja je 15 godina išla po selu i pevala "Kakva je ovo godina" (mislim samo taj stih). Legla na prugu na Arandjelovdan, kad mi je bila slava. Voz joj odsekao glavu. Čeda Čep (lokalni čovek) naišao, uzeo glavu u šoku i rekao - Milanka, evo ti glave.

10. Da Seve to se bukv. tako izdogadjalo. Ja sam iz sredine gde su ljudi specifični na malko drugačiji način nego obično.

11. Кад већ делимо морбидности мој комшија обукао одело и обуо патике свог старијег сина и скочио у Мораву. Неки проблем имао и с њим и са женом наводно.
    Иначе и он и још један самоубица којег сам познавао су били велики позитивци. Кад год сам их сретао било "све супер, до јаја" уз кез, звучали еуфорично. Скоро никад их нисам чуо да се жале на нешто.

12. Npr https://vukajlija.com/cika-braca-morkica/743726

Mislio sam bio da napišem serijal definicija o tim nekim lokalnim ljudima koji su bili krajnje specifični, svako na svoj način - o Miljku Mačku, Draganu Gluvaku i njegovoj ženi Milanki, Džou Kratkoj Nozi, Čarugi itd. al me vrv mrzelo.

13. Pokušao da me prekolje dok sam spavao, lovačkim nožem sečiva dužine 30cm. Spasili me Bog, rebro i podlaktica; uspeo da preživim tako što sam zgrabio sečivo šakama i naposletku oteo nož, što me je stajalo krvi i nešto ožiljaka koji su kasnije gotovo nestali. Izleteo iz kuće i sklonio se na bezbedno, nakon čega se on izbo drugim nožem. Posledice, izmedju ostalog - 93 dana nespavanja, težak nervni slom, nemogućnost da pamtim imena i čak lica (upoznavao se sa rodjenom devojkom po mesec dana, svaki put), zamalo počinio samoubistvo (opet me spasao Bog, u to više nemam nikakve sumnje), i još par drugih neprijatnosti.

14. Tako što nije bio u svojoj vlasti; u tom trenutku to više nije bio čovek već demon. Ljudsko biće ne može da ima takve oči. Proveo sam narednih gotovo 15g proučavajući psihologiju, šizofreniju, veru, religije, okultizam...Ne lupam gluposti.

15. Reakcija nesudjenih tašti, kad me pitaju o porodici i iz kakve kuće sam potekao :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.