Podijeli sa Vukajlijašima

1. Možda je šiznuo dečko još ako ima problema sa gudrom, to je full paket

Ne vjerujem da će se roknuti ali treba pojačan nadzor, možda i ludaru neku da vidi

2. Ako je već došao do toga da preti kako će pobiti sve oko sebe uključujući i sebe, teroriše čitavu zgradu, tri servisa, vatrogasce, muriju, pregovarače i komšije koji ne mogu na miru da proslave sv. Nikolu ili odu na slavu kod rodjaka i prijatelja...Snima to sve i kači na net kojekude, naravno - hospitalizacija, odvikavanje, psiholozi. Jer stvari se ne popravljaju same od sebe i tek tako, a ovo je krajnje ozbiljno stanje - i ako samo tražiš bezazlenu pažnju, nebitno, pogoršaće se.

3. Melkijades
    Šmo poznavao sam dvadesetak ljudi koji su sebi oduzeli život

Kako, brate mili? Evo, ajde reci mi, kako si poznavao 20-tak ljudi koji su se ubili, sve mu jebem? Evo, pitam te kao čoveka (pod uslovom da se ne zajebavaš i da nisi ovi namerno okačio kako bi privukao pažnju) kako neko ko ne živi u velikom gradu (ako se ne varam) I ako nije stručno lice koje radi sa osobama sa problemima (a mislim da to nisi) može da ovako nešto napiše. Odgovorio bih na keca sa "Čitali su šta pišeš na Vukajliji" ali ne mogu, odvratno je.

4. Poznavati melka opasno po zivot jebote

5. Poznavao sam 20-tak ljudi koju su sebi oduzeli život, bog te jebo...

6. Ovako je onaj momak iz Belgrade Boysa pozvao ljude da se okupe pa pucao sebi u glavu. Naravno da niko ovo ne bi radio da bi stekao popularnost

7. Hahahah Melk da nemaš i ti šizofreniju pa si od jednog ishalucinirao 20

8. Melkijades-Frenkijev dupli

9. Melki piše poveći odgovor sad

10. Ne ozb melk, nekad djeluje ko da živiš 400 godina sa tim iskustvima pozamašnim

11. - Sever (18g mislim), sleteo kolima s puta u nekakvo grmlje, zakačio nešto crveno usput. Ćale bio u fazonu da je pijan udario nekoga kolima i pobegao; digao ga iz kreveta, lupio mu šljagu, ovaj uzeo pušku i upucao se u glavu.

- Ljubiša, kum. 18g. ćale mu lupio šamar za stolom, ovaj otišao u šupu i obesio se.

- Nikola, njegov brat rodjeni, obesio se na isti datum godinama posle.

- Miloš, 19g. džudista, reprezentativac, prelep momak. Moji i njegovi su kumovi već tri generacije. Upucao se iz puške letos, niko ne zna tačno zbog čega.

- Vaske, 21-22g, ne sećam se tačno. Skočio sa mosta, nešto nije bio u redu sa njegovima.

- Komšija, jer mu se ćerka udala za Cigu. Skočio s mosta.

- Čika Bojica, najveći flegman kog sam sreo u životu. Skočio s mosta.

- Milanka, žena koja je 15 godina išla po selu i pevala "Kakva je ovo godina" (mislim samo taj stih). Legla na prugu na Arandjelovdan, kad mi je bila slava. Voz joj odsekao glavu. Čeda Čep (lokalni čovek) naišao, uzeo glavu u šoku i rekao - Milanka, evo ti glave.

- Čika džo, čovek kog je ćale kao klinca nešto obogaljio i noga mu je ostala zauvek sakata. Mi klinci smo ga zvali Džo kratka noga. Bacio se pod voz; sećam se te večeri jer sam ga sreo neposredno pre toga.

- Ćale od komšije što je valjao gudru; obesio se na deponiji, valda od očaja i sramote.

- Jedan nastavnik u srednjoj, obesio se u učionici.

- Deda - ubio se gladju, bio bolestan i nije hteo više da živi (ne znam da li ovo da računam).

Ostalo su ugl. roditelji nekih bliskih ljudi, ali ih nisam poznavao i ne mogu da pišem o njima i njihovim razlozima. Ili neki ljudi koje sam znao iz vidjenja i to. Poznavao sam još gomilu nekih ljudi, ugl. mladih koji su overili, udavili se na reci ili nastradali na nekakve tragične, glupave načine. Ja sam iz mesta koje je nesreća baš pokosila jbg.

12. Apdejtovaću ako se setim još nekoga.

13. Al opet "debeeeelo ispod 40"

14. Ajde sto Melk ima iskustva nego sto su to sve neki cemeri i jadovi.Nikad neko normalno iskustvo,a pogotovo pozitivno.

15. Sa ovim momkom sam recimo odrastao; čak smo i sedeli u klupi kad smo bili klinci. Ogromna šteta, jer je bio toliko inteligentan i sposoban da je mogao napraviti mnogo toga pametnog u životu. Dete za primer, jedan od onih klinaca zbog kojih smo svi živi morali da slušamo "kako Strahinja može a ti ne možeš"...I eto šta se dogodi. https://www.glassrpske.com/cir/novosti/vijesti_dana/strahinja-raseta-pao-u-beogradu/8769

16. Nisam Zapato napisao 40 jebiga :)

17. Frenki poluisceniro celu situaciju. U svakom slučaju profitiraće od ovoga. Podrška za Frenkija.

Nasumično sam preleteo komentare i uvideo sam da ovde ima dosta likova "da drugome crkne krava fazon" koji su jedva dočekali da izlikuju u trenutnoj situaciji. Nazvao bih to lešinarlukom.

18. Bas sam to posao da napisem caro. Ae bre lesinari odjebite, niko od vas ne zna sta se i zasto desava al vas to ne sprečava da se napravite pametni i izjavite da je zato sto mu je droga pojela mozak, ima sizofreniju, zato sto se oseca kao promasaj (ona keltova nelol dzepna psihologija), itd. A tek ovaj smoklja sa e ako se ne ubije sad je picka, sta treba dodatno da ga motivises? Jbt koji vam je kurac, strvinari jebeni, pustite lika u kurac babe jebene

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.