Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sta ga je dalo vragu
Donekle teško i nenormalno detinjstvo, donekle sam sebe. Ko zna. Naišao sam bio na jedan čudan citat koji kaže - demoni su kao psi, ako ih pozoveš, doći će..Gadne jako stvari. Da ne ulazimo previše u to i da ne mračimo, ne igraj se nikada sa bilo kakvim magijama, proricanjima, vračarama itd, to su sve djavolja posla što bi rekao narod. Nemoj ni sa drogama i porocima, satire i dušu i um i mozak.
Moram samo da primjetim kako se preko noci cijela Vukajlija prebacila sa politickih strucnjaka na psiholoske strucnjake specijalizirane za suicidalne tendencije, ima li problema kom nismo dorasli
Ni jedan :D
Nema
E da i ovo sam preživeo hvala Bogu. https://rtv.rs/sk/hronika/pucnjava-na-petrovaradinskoj-tvrdjavi-cetvoro-povredjenih_170979.html
plot twist melk je marko radenkovic
hahhahahha pa preživeo tačno
Jbt da nisam video melka medj prasicima rekao bih da je imao 6 nogu dve glave i pet ruku pa se posle svih ovih trauma sveo na normalno lolo
Ja Carimire kad ti napišem da sam prošao sito, rešeto, čekić za pohovane šnicle i firenlouting u LV možeš bez brige da mi poveruješ. Što je ustvari ništa u odnosu na burazera - taj kad bi seo da ti priča gde je bio i šta je radio, ne bi poverovao u bar 70%
Što bi rekli dizdejz kids, teške priče rodjeni. Sve je to život.
Ja ti sve verujem. Bukvalno!
ма такое данас јеси сутра ко зна где си.....
Lesinari na delu
https://www.blic.rs/vesti/hronika/zivotna-drama-jutjubera-daniel-djukic-do-guse-u-problemima-sa-kockom-i-zelenasima/bdvh2vs
Ovo sa porodicnom tragedijom daje dijametralno drugaciju perspektivu celokupnom dogadjaju.
Greota da je tako ispalo.
Bas teska situacija krajnje.
Slažeš se znači da je dečko ipak u problemu, a ne performans neki za pratioce pičke materine.
izdrži frenki, zajeban period pred tobom
Ljudi, mogu li se defke, forum i čet preneti na neki repo uz dodatak postera i reakcija
Shvatite, ljudi, da je Kazan posterima i reakcijama jebo majku majčinu u svakom mogućem smislu i da ne želi ni da čuje za njih više. Shvatite jbt, je li toliko teško?
Samo da podelim, ko god je od vas Stereo Muda / srpski crnja na Redditu jebem ga usta degenericna iritantna
"Vukajlija predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže vulgarnosti i plagijat, ali zato čine duhovitu zbirku kreativnosti i lucidnosti svih svojih članova."