Podijeli sa Vukajlijašima

1. Donekle teško i nenormalno detinjstvo, donekle sam sebe. Ko zna. Naišao sam bio na jedan čudan citat koji kaže - demoni su kao psi, ako ih pozoveš, doći će..Gadne jako stvari. Da ne ulazimo previše u to i da ne mračimo, ne igraj se nikada sa bilo kakvim magijama, proricanjima, vračarama itd, to su sve djavolja posla što bi rekao narod. Nemoj ni sa drogama i porocima, satire i dušu i um i mozak.

2. Moram samo da primjetim kako se preko noci cijela Vukajlija prebacila sa politickih strucnjaka na psiholoske strucnjake specijalizirane za suicidalne tendencije, ima li problema kom nismo dorasli

3. plot twist melk je marko radenkovic

4. hahhahahha pa preživeo tačno

5. Jbt da nisam video melka medj prasicima rekao bih da je imao 6 nogu dve glave i pet ruku pa se posle svih ovih trauma sveo na normalno lolo

6. Ja Carimire kad ti napišem da sam prošao sito, rešeto, čekić za pohovane šnicle i firenlouting u LV možeš bez brige da mi poveruješ. Što je ustvari ništa u odnosu na burazera - taj kad bi seo da ti priča gde je bio i šta je radio, ne bi poverovao u bar 70%

7. Što bi rekli dizdejz kids, teške priče rodjeni. Sve je to život.

8. Ja ti sve verujem. Bukvalno!

9. ма такое данас јеси сутра ко зна где си.....

10. Ovo sa porodicnom tragedijom daje dijametralno drugaciju perspektivu celokupnom dogadjaju.
    Greota da je tako ispalo.
    Bas teska situacija krajnje.

11. Slažeš se znači da je dečko ipak u problemu, a ne performans neki za pratioce pičke materine.

izdrži frenki, zajeban period pred tobom

12. Ljudi, mogu li se defke, forum i čet preneti na neki repo uz dodatak postera i reakcija

13. Shvatite, ljudi, da je Kazan posterima i reakcijama jebo majku majčinu u svakom mogućem smislu i da ne želi ni da čuje za njih više. Shvatite jbt, je li toliko teško?

14. Samo da podelim, ko god je od vas Stereo Muda / srpski crnja na Redditu jebem ga usta degenericna iritantna

15. "Vukajlija predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže vulgarnosti i plagijat, ali zato čine duhovitu zbirku kreativnosti i lucidnosti svih svojih članova."

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.