Podijeli sa Vukajlijašima

1. пријао ми моменат где уопште нисте очекивали да ћу да се јавим, после ми постало забавно да одговарам и да видим шта је у глави људи који остављају дебилне коментаре свуда и где видиш да су скроз у заблуди пуни дезинформација

а и стара сам форумашица волим ова препуцавања

2. Zap je imao shizofrenu epizodu

Da ume Zap da napravi ovakve ispade, mada je baš proredio.

3. Bergase napuši se bre kurca nisi dugo

4. Ne kapiram ga, ovamo titule kurac palac a sa druge strane se bavi tricarijama. Bruka svoju profesiju a krije identitet.

Skroz konfuzna licnost. Msm ovde prv neam pojma boli me. Jedan dan je prekul sutradan raskrinkava.

Ne secam se da je bilo takvog podpicja ovde.
    Sto kaze brat Celtara, volim ga svakako.

5. E da jbt, bergase napasi se kurcine

6. а и стара сам форумашица

klasicizam

7. Mene motivi zapatini ne čude, deluje da ima taj autistični moralni kompas gde sve mora da bude u nekoj nedostižnoj i nikad ostvarivoj ravnoteži, ako sereš po nekome što radi nešto a ti to isto (ili slično) radiš onda mora i po tebi da se sere. Licemerje je u tom viđenju sveta najgori smrtni greh za koji mora da se odgovara. Sličnih sam autističnih shvatanja.

8. Mic moraš razumeti da nam apsolutno šište jaja što si se javila, i što uopšte postoji sajt kojim rukovodite i gde kačite koješta od kojekude - ono, ravnodušnost totalna. Ne zavredjuje bilo kakvu pažnju. Super doduše što ćeš prdeti ovde sa nama po forumu, taman malo da osveži, no činjenica da si žena teško da ti može obezbediti bilo kako povoljan tretman. Zapatina epizoda mi je krajnje nerazumljiva baš, ali dobro, sve je to u redu.

9. Evo objasnio je smoklja. I ja se tako osecam povodom ovoga

Plus zaista ne zelim publiku ovarijuma ovde ako je moguce ikako izbeci

10. E da nismo zalili Zapatu baš dugo, red bi bio.

11. контрадикторно ал добро

12. Iskreno ja sam se mozda i iskenjao jer ne znam istorijat vasih odnosa ali sa onim cime sam radio dosao sam do zakljucaka koje sam izneo mozda i nisam u pravu ali ja bas osecam njuhom neku bedu na ovom sajtu.
    Ne znam ko je ispratio, bila scena za cika bolju (sto je ironija tad njsta nije bilo zbog odavanja pravih podataka cele njegove porodice a sad prof reaguje iako nije bilo odavanja podataka) decka isto ko sto sad ne znam milicu nisam poznavao ali sam morao da kritikujem ponasanje debilcina jer je nebitan razlog i sta je uradio ne mozes biti jadan da na taj nacin kompenzujes. Bombas je navodno (sam izjavio) slao prijateljima od boljinih roditelja poruke na fb da je peder predstavljajuci se kao bolja nemam pojma ne mogu da ulazim u te dubioze mozda je to i bila sprdnja ali da je oktrivena ordinacija boljinogncaleta i slike njegove i sve po redu to je cinjenica. Ja i dalje ne mogu da shvatim i svarim. Cim jedan napada napadaju i drugi to sam hteo da kazem, copor. To je nesto dosta jadno ako nisi sesti razred.

13. Jbg milica ispala hit dana kako god da okrenes. Bez femkanja.
    Sto bi rekao 2011: KODEBILA

Bilo je tendencije da ispadne septicka sa preljevanjem al zap na kraju prelijo. Opet 2011

14. Primetio sam da je kazan bio nedavno aktivan i da sajt malo bolje šljaka jebem li mu sisu mora da ima neku ekstenziju koja mu javlja kad je posećenost sajta izvan granica normale

15. Uzvracam gambi i poremeceni

16. Poyy lurkeri sa ovarijuma lololo

17. E da kako da linkujem naslov definicije i okačim na forum, da izgleda onako seksi sa žutim slovima, umesto da kopipejstujem čitavu stranicu?

18. исто је добро кад ти неко сере по фаци и измишља ствари о теби на неком месту где не очекује да ћеш видети и онда дођеш и попричаш нормално с том особом да разумеш мотиве, одличан осећај

19. иначе ја овако забадам на нету, додуше на дискорду уз хартстоун, али украли сте ми срце вечерас неваљалци једни

чујемо се догодине

20. Uhhhhh. Vec vidim zapa sutra: pa vukajlija brate.