Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Melk confirmed
pfff filthy casual
chad gwent vs virgin hearthstone
Uglasta zagrada ([) ime definicije pa ovaj znak uspravna crta(|) pa iza toga link i onda druga uglasta (])
Gde god idem tebi se vracam ponovo,
na vaca temi ko mi te ote Hotulo.
HotuuuuuuldaaaaaaaAAaaAAAaaaAaAnnnnnnnnnn
ta na na na nananana tanana.....
Nesvršen
AAAAAAAAAAAAAAAA radi
Zapata je Nesvršen, zato je tako grub prema nama s vremena na vreme.
Minus, reklama, a i kad vidim da ljudi lepo kršteno pišu sve neošišanom latinicom i onda i pored postojanja savršeno upotrebljivog slova Đ oni napišu Dj, dođe mi da vrisnem tvoje ime.
Definiciju sam i pisao samo za potrebe ove teme i prcanja Zapate.
Hehehehe Djoooordje
Zašto se stranica zove ovarijum umesto ovularijum?
https://yt3.ggpht.com/T7n71Qb7oRZXI5TaXUAnASe1tFg8O1k5Do5Cx1PC2LgEJnAZNF4O6tVvnQzbg-YlSct06QlIAT1KlQ=s1013-nd-v1
latinska rec za jajnike valjda bese
e al u pravu mulica za jedno, ponekad isijate pacenistvom ovde, da se zapita covek jel iskreno ili zajebavanje. mislim, skoro 100% sam siguran da je cisto proseravanje, da ne imenujem ovde, al nije 100%. sto je najgore, ovo sto ste jeli govna pa okaceno na stranici je najmanje problem, to je ocigledno proseravanje.
osim smoklje, on jebe.
Imenuj, samo dodaj na kraju cast izuzecima
Let's dispel once and for all with this fiction
Tema JEBANJE Šmoklja iskustva saveti kad?
Pa vidis brt da nece da podeli tajne nego kao ja ne jebem, ne umem ja to, uf pa kako bi ja tu ne znam sta je itd
Nije toliko teško ne serite, pokazivao mi neki drug filmove gde to rade. Sad samo Šmoklja da potvrdi