Podijeli sa Vukajlijašima

1. Postoje filmovi takvi tačno je, video sam i ja dva tri.

2. znači 38, neudata, s ocem ne priča

3. mada verovatno isto važi i za zapatu

4. Pronicljiv je hezno sve vas je provalio

5. Zašto se stranica zove ovarijum umesto ovularijum?

latinska rec za jajnike valjda bese

hahahahah kako mi je jako ovo, celt bratina hahah

6. Jel ovo antipiraterijska agenda

7. antipirotehnička*

8. Hvala na ispravci :D
    Slededece godine garantujem bice antipiro-i i piro-i, bice raskola

9. Ali zamisli uleti ti ovako nešto u kuću, šou živi.

10. Brate za mnoge bi ovo bilo jbt nesto se desava am alajv

Ko sa koronom

11. Doduse boli nekog kurac za petarde ali bice raskola u 2022/23, vidim konjusare, dresere i melkijadesa sa 6 retrivera kako kukumavce i organizuju se u udruzenja a pobornici piro: deco samo palite tako sam i ja u moje vreme jos pre hrista je bio obicaj da se pali iz kubure. Doneli sa zapada pravila kako da zivimo. Kad mi se sin rodijo puco sam iz tetejca 10 puta kako tad nikom nije smetalo a sad odjednom smeta. Jebite se kuckari.

12. Ja sam bio najgore zamislivo dete što se pirotehnike tiče, čudo jedno da
    - imam sve prste, uši i oči i
    - da me niko nije pošteno iznabadao. Svejedno kretenski je skroz.

13. Al i dalje ne znas citiras.
    Jebes takve petarde

14. Jebo kerove brate petarde su za retarde svakako. Kao bacis i ono pukne BUM a mi ekipa NEVERA kako je do jaja a jos bolje kad ubacis u kantu pa odzvanja znas kakoe top. Jebeni debili

15. Bacaš petarde pred rodjenom decom, i posle od njih očekuješ najbolje :D

Čekao sam ng u Beču pre tri godine, sticajem okolnosti. Sutra na tv-u gledamo prilog (kako se slavilo itd), ide scena, gomila nekakve murije traže nešto u parku po grmlju - reko traže gudru naravno. Kad prc, traže prste, nisam mogao da verujem.

Inače nikad u Beč za ng, na trg pogotovo - ono je rat, bukvalno. 4 poslepodne, treba ti pola sata da predješ 100 metara. Aj što imaš gomilu Balkanaca, Tuaka, Čečena, Rumuna...Aj i što imaju para da brljave kako oće i dokle oće, nego ljudi još masovno dolaze autobusima na doček, jebo ih doček. I stvarno se odvale do te mere da dobiju batine, pogube sve što imaju, eksplodiraju im topovski u rukama...Užas živi.

16. Jebo kerove brate petarde su za retarde svakako. Kao bacis i ono pukne BUM a mi ekipa NEVERA kako je do jaja a jos bolje kad ubacis u kantu pa odzvanja znas kakoe top. Jebeni debili

Bacanje petardi i topovskih u klisuri je milina, nema niđe nikog, niti ko prolazi, uveče. A odjekuje.
    Msm jeste malo retardirano, al jbg guilty pleasure

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.