Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da se ne lažemo, ima žena koje podsvesno traže nasilnike (ne baš malo njih) ili ne mogu da svrše bez grubosti i kojekakvih devijacija (njih je srećom manje). Ali nemoj nju da ženiš jbg.

2. Upravo to.
    Mada misljenja sam da najcesce skot nadje skota

3. кер изгледа ко играчка плишана

ima žena koje podsvesno traže nasilnike (ne baš malo njih) ili ne mogu da svrše bez grubosti i kojekakvih devijacija (njih je srećom manje). Ali nemoj nju da ženiš

крпа нађе закрпу тако то иде ваљда

4. Scena na trgu cekam ortaka vece prepun trg tip gura ribu deru se oboje bas ono na ivici da je raspizdi, svi cute prave se nista se ne desava.
    Cara pridje kaze tipu da se smiri da ne drka ribu da iskulira. Kad je ova pocela da urla na mene jbt smorio sam se a taj tip samo cuti gleda. Ukenjo se al ova ga zastitila mega.

Reko jepte se cigani, tad sam ukapirao da je to nasilje u porodici klasicna patoligija oba partnera. U bar 90%

5. Jbt ortak sa faxa mi prico kako je njegov cale prvo vece raspizdio samar ribi buducoj zeni, majci dvoje buduce dece. O cemu pricamo. Zene vole batine, ne sve ofc

6. Ona bekvalac, za nju kruze price da su je decaci jos u osnovnoj tukli.
    Aj zamisli scenu zena ti jelena milic ili tako neki skot. To je greh ne tuci

7. Preležao koronu pre godinu dana, vakcinisao se Fajzerom i opet pozitivan evo danas na Božić
    Zapata imaš li šta da kažeš u svoju odbranu?

8. :insert generic "bilo bi gore da se nisi vakcinisao" statement:

9. Nista ti nece biti.

10. Космајац
    Preležao koronu pre godinu dana, vakcinisao se Fajzerom i opet pozitivan evo danas na Božić
    Zapata imaš li šta da kažeš u svoju odbranu?

Haha, moj kum doktor mi pre par meseci pričao, najbolji imunitet je ako si preležao koronu i vakcinišeš se. I to imalo neki naziv tipa hibrid imunitet ili tako neko hajp ime.

Sad neće primi treću dozu, pogubio se. Xd

11. Lakšu kliničku sliku imam svakako boleli me krajnici 2 dana uvo me zabolelo popodne i temperaturu imao jedan dan al to pripisujem preležanoj koronu pa antitela ne vakcini svakako

12. Mozda ti rastu zubići bohore

13. znate ono kako je prije nekoliko godina postojao sezonski grip, preležiš taj grip kao prehladu jednom godišnje i ne vakcinišeš se jer imaš ispod 180kg?
    e takvo je moje iskustvo sa koronom

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.