Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sta se desava u Kazahstanu, javi nam se Bombi to je tvoj bivsi rejon

2. Listam FB i izlazi video.

Novinar sreo rendom čoveka na ulici "Dobar dan, vi ste iz Rume, šta mislite o tvrdnjama da je Matej Periš viđen ovde"

Hahahaha koj kurac više.

3. U Kazahstanu CIA fura oprobani recept.

4. Jebote svi narodi imaju veća muda od nas.

5. A šta se dešava tamo, nisam pratio?

6. Neki blek ops koji moze samo trifors da odgonetne

7. Dzejms Web teleskop sto lansirali 25. Dec se uspesno rasklopio u svoju finalnu formu - za sta je trebalo 2 nedelje, i dosta toga moglo da podje naopako, posto ima dosta detalja i ona ogromna jedra da deo sa "optikom" tj hladna strana bude u trajnom mraku kako bi mogo da bude na -270C ili kolko bese. Isto je i daleko od zemlje, da mu ne smeta refleksija zemlje, meseca, nije u zemljinoj orbiti nego u suncevoj orbiti u tacki koja je stalno na istoj udaljenosti od zemlje.

U narednim godinama bi trebalo da pocnu da izlaze slike sa pocetka univerzuma posto je napravljen da vidi zvezde koje su do 13, 14 milijardi svetlosnih godina daleko, samim tim toliko vidi u proslost, sto kul.

Isto se veruje da ce moci da detektuje dokaze ako postoji zivot na planetama.

8. Kad kazes narednim godinama, mislis naredne 3-4 ili narednih 40?

9. Treba im nekolko meseci da iskalibrisu sve i onda se nadaju da ce od tad bar narednih 10god da salje slike.
    Majlston u istoriji je ko za habl teleskop

10. James Web teleskop je stvarno velika stvar. Može da da odgovore na neka egzistencijalna pitanja... toliko da se malo i plašim šta će sve otkriti. Znaćemo više nego sad, a Nele rekao "Što manje dijete znaš, to si manje nesretan"... To što ćemo znati više, mislim recimo na dokaze o životu tamo negdje... šta god da nađe ili ne nađe, uticaće na priču o Velikom Filteru, i samim tim daće jasniju sliku o tome kakvu sudbinu mi kao civilizacija možemo očekivati.

11. Sad sam se vratio malog fudbala, branio sam jer sam debeo i numem da igram, ujebo sam nešto primicač desni, kakav bol jebote odavno nisam okusio takav. Pulsira prepona, ćopam kad hodam, ima li neko neki babski lek il mora se jebavam po lekari i zakazivanja pičke materine? Ili jednostavno mora da se miruje što pretpostavljam da je slučaj.

12. jel se nisi iskilavio?

13. Konjsku mast tedonal za pocetak

14. Ne bi trebalo da ga jebem, kad se iskilaviš valjda bol polazi iz abdomena, ne znam? Ovo je direkt tu iz prepone, neka tetiva neki ligament se ujebo.

15. Nećeš da pogrešiš s brufenom i ledom, ali fizikalna je majka tu jbg...

16. ne moze ti nista tu doktor najverovatnije ako bol nije nepodnosljiv ili mozes da stojis/funkcionises.

uzmi za pocetak ladan tus i ladi to kolko mozes odmah. dok se ne uvuku jajca unutra, da postane neprijatno, dugo. posle ako mnogo boli idi kod doktora, ako ne, odmaraj neko vreme.

17. Hvala, dragi doktore XD Fri konsultacija jebote, kakva vukajlijaška cis-male privilegija.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.