Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Katija je osnov zasto se i danas koristi pojam sajtusa makar na ovom sajtu.

    Usla u legendu ja napiso

  2. A kad je bilo neko druzenje dok sam ziveo sa Titom, pa bila ona Katja sto je imala trip alfa zenke tada. Pa kao nesto te diskretno pipa. Elem, tada se muvala sa Hugom, tj. sa svima ali je on bio zagrizao, pa je njemu rekla da sam ja rekao da je ljaljan, pa je hteo da se bije kad su dolazili u NS. A njoj kao imponuje, mi smo ruski pisci na dvoboju za nju :D

    Ovo već ne znam

  3. Inace katja isto prekul i prepicka realtime.

  4. Muss bukv mi fali period kad smo bili komsije. Nikad mi nisi bio true prekul na sajtu.

  5. Dokle vi sad ovako?
    dodje mi da odem da radim malo nesto :D

  6. Katja bas fina riba aj sad bez drkanja. Bukv isao na pice sa ribom sve bilo kul, i kad je dosla na satanke bila u vuka fazonu.

  7. znaci i tebe je pipkala

  8. Nznm ja sedim i pratim kako mi se pogoršava bolest i slušam ovo :D https://www.youtube.com/watch?v=hpnGYOg7xe4&ab_channel=dan43a

  9. Nemam više narandži idem da jedem jabuke i šargarepe. Kontam da se testiram sutra, da mogu da se kurčim kako sam prebobao koronu dvaput, mada realno imao sam je i u aprilu.

  10. E Vlasta nam se operiše sutra.

  11. Tnx to way back realtime engine

  12. Ja bio samo sa jednom ribom odavde magarac, tad mi to bilo nekul da ganjam žene na vukajliji. Gluperda. Još ona mene startovala.

  13. Inače komšija iz sela što ga znam 20 godina bio moderator ovde :D Ne znam koji, on zna da sam imao profil, al ne pita koji. Bolje tako.

  14. Jako selo. Vrv bg

    loooooooooooool

  15. Dajte mi samo ukratko ko je ko sad od ovih sto menjaju nik..

    zapata - Joel Miller/Djordje

    ostali?

  16. E da imam ADHD ceo život i danas sam se pomirio sa tim (znao sam u principu prošle godine još, al nisam hteo time da se bavim). Milina.

  17. Ostali Earthwort Jim je Gambi, ostali su ostali :)

  18. E da imam ADHD

    Jel to cita VHS kasete?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.