Podijeli sa Vukajlijašima

  1. jer ubiti ne mozes onoga ko zivot zapravo i nema. jasnije?

    Kakav je ovo stav?

  2. neironično slušaš Imagine Dragons

    E sad si ga preterao https://www.youtube.com/watch?v=mmLRTVYgEq4

  3. Ok smo antipod svega izrecenog iz svoje kujne. To je komplex lvl gori nego nego da pisa po sebi.

    Ima pare jebe ne drka ne voli ga niko odavde

    Ne secam se sirotinjskije spike sa sajta doslovno

  4. caro, pocinjes pomalo da se gubis opet

  5. Pa nekoliko puta sam već reko caro, odudaram po tome od svih ovde, ne nadrkavam svoj e-kurčić skoro nikada, to ne radim ni irl, nemam ego tripove. Kapiram zašto svima vama hiper-kompetitivnim alfama takav tip ličnosti ne odgovara, ali eto postojimo, ko vas jebe, uradite nešto po tom pitanju.

  6. imam par pesmi imadzin dragonsa na listi na spotifaju. pored svega ostalog. ustvari, muzicki ukus mi je ko u svinje kad pogledam sve.

  7. Ne kapiras smo. Bukv postujem tvoj stav, jedino mi je retardinjo sto ti je to prodja kod ovih alfa debila sa sajta lvl smo carina bratina dobra dusa. Jedino meni smece sto se ponizavas.

    Samo sam ti ja srao za to u x navrata. Bukv sam ti stariji buraz samo ne kontas

  8. caro, pocinjes pomalo da se gubis opet

    Ok ja sam naiva i teski moron jer poverujem povremeno u ono sta ljudi za sebe pisu. Na kraju krajeva i voleo bi da je zap dr, smo da jebe, melk da pise knjige itd.

    Iskrenost je podcenjena ovde def

  9. preljepo smokljo.

    Ne kapiras smo. Bukv postujem tvoj stav, jedino mi je retardinjo sto ti je to prodja kod ovih alfa debila sa sajta lvl smo carina bratina dobra dusa. Jedino meni smece sto se ponizavas.

    koje bre alfe, smoklja jebac za sve nas ovde.

  10. ma ne to, nego ti post bio malo... ono ne znas sta hteo da kaze covek, al bas hteo da kaze nesto. mnogo je bitno al nemas pojma sta.

    to ti reko.

  11. Ne kapiras smo. Bukv postujem tvoj stav, jedino mi je retardinjo sto ti je to prodja kod ovih alfa debila sa sajta lvl smo carina bratina dobra dusa. Jedino meni smece sto se ponizavas.

    Brate postoji nešto što se zove self-deprecating humor, kako god bio adekvatan prevod na srpski za to (pišanje po sebi bukv). Neki od nas ga koristimo kao mehanizam za nošenje sa usranim životima i eskapizam.

  12. Ok rispekt.
    Evo celte smo rekao bukv.

    Radim i ja to i u rl ali ne na foru da me tapsu po ramenu. Opet moram apostrofiram taj deo jer ispadne zbog toga si dobar bajica ovde kod alfi majmuna.

    Aj necu vise smaram al pateticno je gledati kako si 'dobar' ovde jer su drugi retosi a ti imas svoj lajf popisan.

    Koja je satisfakcija?

  13. Nikakva satisfakcija nije neophodna, samo shala zabava.

  14. Ne mogu mentalno dozivim taj koncept, nije da necu. Bukv mi budi agresiju. Da si mi buraz cusno bi te jbg. I to macolom.

    Cveger onaj

  15. I sta sad celte el smo kenja, jel iskren, dal laze manipulise?

  16. Ma ne sekiraj se ti mnogo za mene, fejk dušebrižnici mogu da zadrže svoje zabrinutosti za sebe. Ne moraju naravno, sloboda govora najviši ideal ljudske rase, ali mogli bi.

  17. Ne sekiram se u tom smislu. Pricam o konceptu. Jednako te nevolimo i volimo svi ovde.

  18. I jednako mi puca kurac za mišljenje svakog od vas. bukv