Prijava

"Ljudi" u Šangaju. Moš misliti.

recimo, japanci ovako kad bi poludeli, doso bi policajac i rekao nesto na foru koniciva gospodo, ja cu da vas zatvorim sad, ljudi bi rekli nema problema pandur-san, stali u red da raspakuju ikeine duseke i sastavljaju krevete iz magacina, i za dve nedelje bi ikea bila ko hotel.

u juznoj koreji, sve isto, samo sto bi za dve nedelje izgledala kao ona serija squid game.

kinezi razvale vrata.

hoce da budu japan sa pocetka proslog veka, al nisu takvi. al zajebani su.

nikad nisam bio u tom delu sveta doduse, ni turisticki ni poslom, samo juznije, al tamo nisu bas toliko specificne kulture ko taj potez od hong konga do tokija

internet je postao iz nekog razloga predosadan u poslednje vreme.

ne mislim samo na vukajliju, na jutubu mi samo izlaze neka sranja odjebo sam, reddit... ustvari nikad ni bio zanimljiv ako ne trazis nesto, vesti ne citam, socijalne mreze mi teska smorcina vec par god, ne mogu uopste tu da trosim vreme, uzeo sam na poso da radim i one stvari sto izbegavam, jer bas nemam sta preko dana. sta vam je?

vukajlija je uvek imala dovoljno budala ovde (autor inkluded) da ne bude smor, sad nema nista, osim ponekad stratimir sto je tek za izbegavanje.

To je mnogo slova da se napise "nedostaje mi Cara"

Dajte neke zenske stranice da pljujemo, to uvek privuce ljude

jeste cara, donekle. fali tema da se ne slazemo, a da nisu grobari avangarda

Beba neće da se vrati, jebem joj pokroviteljstvo.

normalno da će ti dosaditi internet kada teraš forume u 2022. godini, gde neće? forumi propadoše još pre najranijih smartfona, čak su i najveći primitivci zaostali tada prešli na emesen mesenđere i skajpove i ta govna.

https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3457#post_4119592
Internet je mrtav još od 2016,17. godine, socijalni eksperiment je uspešno izveden. Svima su nam oduzeli i onu jedinu poslednju stvar koja nas je još uvek činila ljudskim bićima, a to je mašta. Niko više nema volje da bude kreativan, korporacije i AI su sada preuzele tu ulogu kao uostalom i sve drugo, od zdravlja do psihologije i duhovnosti. Go touch grass malo resetuj se.

Go touch grass malo resetuj se.

mnogo ja vise vremena provodim u prirodi nego sto mislis.

normalno da će ti dosaditi internet kada teraš forume u 2022. godini, gde neće? forumi propadoše još pre najranijih smartfona, čak su i najveći primitivci zaostali tada prešli na emesen mesenđere i skajpove i ta govna.

ne znam sta da kayem. smara to

Tebi zapravo treba konflikt, nije ti dobro što smo svi ovde manje više u slozi i sa sličnim ciničnim propalitetskim pogledima na život. To je možda i dobro, znači da ti je pravi život u harmoniji i ravnoteži.

Dosadan je svet jos od 2019.

Tek se sada konkretno rokaju, ne vidim šta hoćeš da kažeš, autore H2O.

Muzika internet itd

A to, pa to je propalo pre daleko više od tri godine.

Muzika propala u '90ima, internet propo srednjih '10ih.

Ko juče da je krenula era vokmena. Leti vreme. Što ste stariji to sve brže da znate.

Ne slazem se Mesni al dobro o ukusima ne treba raspravljati.