Podijeli sa Vukajlijašima

1. Да личе желим у Берлин у Икс Окс или како се зове већ онај тај неки њихов мегалуди клуб где "нема осуде" и где можеш некоме да попушиш курац и лижеш пизде и чмарине испод шанка потпуно слободно лепршаво и растерећено или да гледаш то све и уживаш у чарима метроа аукурац јебени колико сам безвезе попиздео сад

2. За то време Андалужани легендице њих 120.000 камионџија блокирају ауто-путеве ако им дигну гориво за 0.03е по литру и тај комплетан прекид јебеног ланца снабдевања им је штрајк УПОЗОРЕЊА, а ако им и повуку то поскупљење ови им и даље блокирају још дан-два чисто да им превентивно јебу матер, и то ми прича бркати Густаво док ми у Гранади доноси хоботницу са роштиља џабе уз свако пиво јер "такав је овде обичај", а изнад мене пролећу три луда папагаја, али важи ајмо у Берлин да гледамо како дебели еманциповани/емаскулирани људи разнобојних коса улазе једни у друге док се њишу на љуљашкама на шестом спрату осмоспратног клуба у напуштеној фабрици, ај мрш у пичку материну

3. preach

životna mi želja da odem u sevilju i na benito viljamarin
    obišo bi i granadu i alhambru što da ne he hehh
    jebote zemlja gde je uvek lepo vreme nema snega mrtvog

4. Севиља је брутално прелеп град али је нажалост Дорћол јер је отео Гранади титулу престонице и тамо сад сви трипују да су ухватили бога за курац, арогантни су и углавном надркани на туристе, а и цене су мало јаче.

За блеју, ждрање и алкохол иди у Гранаду (и попни се на Алхамбру обавезно, јбг), за бивање класичним туристом у Кордобу која исто кида и има феноменалних места да се обиђу, а и Малага је одлична мешавина свега (има сад директан лет јер брда наших су тамо). Мени је преостала за обилажење само Ронда због оног моста и Сенетил де лас Бодегас, оно место што је букв уклесано у планину.

5. Je li bio ko u Valensiji, zanima me kako je tamo?

6. Е браво, на Валенсију сам заборавио, треба ићи и тамо

7. Ja kontam nedje dogodine da uzmem spansku digital nomad vizu i sa familijom preselim da li u Malagu ili u Valensiju. Jos se dvoumimo gde. Pa se raspitujem kako je tamo.

8. и то ми прича бркати Густаво

Los Pollos Mostacho Hermanos

9. kazu velike vrucine u sevilji bude topi se asfalt i fasada ne mogu da potvrdim nisam bio
    ali bih voleo da zivim tamo

10. Baš gledam ovu špansku digital nomad vizu, odlična stvar

11. kazu velike vrucine u sevilji bude topi se asfalt i fasada

pa to mi daj brt možda mi se i otope ove naslage sala a ne ko ovde SNEG jebo li te pa sneg da te jebo koj će mi kurac sneg i temperatura u minusu ae be mrš u kurac

12. A Kadiz forestere? I to je valjda lep grad istorijski

13. MOLIO BI ZA ODJEB SA OVE TEME
    ovo je berlin samo, otvorite novu za spanska ciganska govna

forest, nisam ni bio u klubovima, msm sta se pecas odma

14. jako kiselo forest, nije se putovalo nigde pa sad malo da se preuzme spotlajt sa vec obislim stvarima iz andaluzije, cuveni most u rondi svakako greh ne spomenuti pored kordobe. ETO KAKVI SMO

msm kao berlinski slobodarski covek ne zameram naravno

15. kazu velike vrucine u sevilji bude topi se asfalt i fasada ne mogu da potvrdim nisam bio
    ali bih voleo da zivim tamo

Ostajte ovdje! Sunce tuđeg neba, topiće vam asfalt i fasadu

16. A Kadiz forestere? I to je valjda lep grad istorijski

Jes lep, ali tamo je flota jbg. Nije bas za zivot dje je gomila vojske.

17. Ostajte ovdje! Sunce tuđeg neba, topiće vam asfalt i fasadu

sunce u srbiji: idealno
    sunce kad predjes granicu: pokvaren termostat ili greje bez kontrole ili ne radi

18. Autore kierkegaard, za šta vas god prozivali, barem ne jedete pečurke

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.