Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
https://www.youtube.com/watch?v=2ZyzucNv4PY
Ne guraj dupe de dvojica kurac mere
https://youtube.com/shorts/d28b2_-9aQM?feature=share
A ti zavrsis na patosu medj gamizucim kokroucima u tom istom berlinu najeden eksera
Bravo Kirk tebra, tako se zivi , do jaja da im je saobracaj odlicno resen.
Autore Vuk, ja sam glasovao za ban za Avvi, nek se zna.
Autore Kirkegard, još jednom podrška u branju grožđa koje je mnogima kiśelo, pa makar ga brali s poda berlinskog studentskog doma.
Ko na patosu, makar i berlinskom leži, više vidi nego onaj u Vojvodini.
Svakako promovisem ovaj nacin zivota, nije problem spavati na podu zarad svega sto se dogodilo tamo, necu zaboraviti ovaj put za zivota.
Kirk aj sad nemoj da bude da kenjam nesto.
Osim sto si se drogirao i imao haludze koje bi ti se na istim drogama i istom ekipom desile u bilo kojoj rupi, sta si jos doziveo na nivou brutalnog.
Sta, radila te super organizovanost Berlina i njihove superirornosti pa si se osecao posebno jer si na kratko bio deo tog sveta. Odises tim vajbom, eeee ljudi bio sam na top mestu gudra kurac palac a jeli podriguse
Najbolji provodi u životu bili su mi sirotinjski. U pravu je čovek skroz, sve je to krajnje dobra zajebancija, ako se ne pretera sa drogama naravno pa posle vučeš krivicu i traume za čitav život. Droge su krajnje precenjene. Hteo sam nekad davno da zapalim za Berlin sa 500-600e i snadjem se kako znam i umem, i žao mi je što to nisam uradio. Berlin je praktično isto što je Pariz bio pre 100 godina. Ako imaš malo duha i talenta i nisi sirovina, život tamo može da bude baš dobar. Btw sve preporuke za film Nebo nad Berlinom od Vendersa, jedan od 5 najboljih koje sam ikada pogledao.
https://www.youtube.com/watch?v=hAzzR2Uklok&ab_channel=2AMLtd
Naravno da je u pravu. Dobra zajebancija moze da bude i u kokosinjcu al onda neces kokosinjac istaci u prvi plan.
Ovako se berlin stavlja u prvi plan kako bi pojacao utisak trash provoda koji se desio.
Neam nista protiv naravo, iskusio sam x sirotinjskih situacija i generalno vise mi leze nego blejanje sa snobicima. Od njih mi se zeludac okrece.
https://www.youtube.com/watch?v=18Os663dF0U&ab_channel=2031TruthChanneL
Petar Zlatanović TRUNE U ZATVORU ZBOG IZGOVORENE REČI
AFRIČKI DESPOT I LJUDOŽDER, VUČIĆEV UZOR:
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
Idi Amin
potenciram berlin jer ocekujes od takvog grada da ti ponudi mnogo, ali naravno ne koliko i da zivis tamo, jer to je onda taj grad u stvarnosti.
mislim, tema glasi "podijeli sa vukajlijasima" i ne vidim problem ni sa tim da sam hteo da se pohvalim da sam bio tamo, sve moralne gromade izvinite na tome sto sam tako jadan i pumpam ego, nece se ponoviti, more majku vam jebem
elem druga stvar na konto kuloće berlina, juce upoznam neku devojku kratko osisanu, plava izblajhana kosa i odmah joj kazem ti si iz berlina je l da, ona kaze da i nebitno nastavlja se razgovor, da bi slucajno nekako ona zaista rekla kako je nemica i rodjena tamo, a u bg zivi 5 godina i kako je berlin kurac za beograd.
poenta svega, uvek zelis i cenis vise ono sto nemas
Zavisi lepi koliko imaš godina i u kom smeru ti ide život. Da imam platu 250.000 BG bi mi bio sasvim dobar, naravno, mada bih i onda pre birao Berlin. Kad si mlad i nemaš neke velike životne probleme, svuda je dobro. No kad malo ostariš i shvatiš da droge, alkohol i jebanje žena kojih se već sledeće nedelje nećeš ni sećati nisu naročita radost i ispunjenje u ovom životu (a nisu), i kad provodi, lutanja i zajebancija splasnu, daleko više vredi živeti u gradu koji je čist, uredjen, organizovan i u kom može sasvim lepo i dobro da se živi ako imaš neka ok primanja, tipa Beč i Minhen. Ako ćeš da pišeš, slikaš, sviraš...Onda Berlin, Pariz još uvek, Njujork itd. Mada ni to naravno nije presudno. Sve su to milioni ljudi sabijeni u beton, na kraju krajeva. Ono što zaista vredi u gradu je njegova istorija, kultura i duh, krug ljudi oko tebe i par mesta na kojima se osećaš dobro. Ostalo je smog, prljavština i buka.
Ja na primer godine koje sam proveo u Novom Sadu ne bih menjao ni za jedno drugo vreme u bilo kom gradu, samo zbog toga što sam bio okružen sjajnim ljudima. Život po krš stanovima, odricanja, poslovi koje sam prezirao...Ali ljudi su bili fenomenalni, a to je bilo više nego dovoljno. Kada čovek na kraju premota film, najbolji i najlepši trenuci njegovog života vezani su za ljude, i možda poneki prizor sa putovanja. I to je to.
Dobar je Berlin ne serite.
Добар је и интересантан Берлин, додуше онај џентрификовани источни део, поготово код ЕСГ-а ми је некако превише хипстерско-комуњарски за мој укус....
Мелки, јес' ти био у НС-у кад су била она окупљања Вукајлијаша пре 10ак година?
Jesam. Upoznao sam neke baš kvalitetne ljude odavde. Sećam se kad sam sa Zmiom pekao palačinke kod Musašija (bila gomila ljudi, ne sećam se kako se to dogodilo), pa smo u smesu greškom ubacili nekakav prašak, ne sećam se šta. Uglavnom, palačinke bile baš dobre i svi preživeli. Sad kad razmislim, bilo dobrih zezanja sa vukajlijašima.
Е па могуће да се знамо онда, додуше ја сам на онима у Обломову био, на другом сам само отишао после на кратко тамо близу Матице кад нас је било ђутуре (мислим на првом у Обломову да се после разлаза ишло код СОС-а или некога, не сећам се), а и прошло је дуго свакако, осим Канамеа са којим сам ишао на факс мислим да не бих препознао никога (а и обрнуто свакако).... Ето једне непотребне тривијалне дигресије....
Bio u Oblomovu samo, triput, prvi put morao da bežim na poso bio. Da sa svima sam se valda upoznao, sa Bobibraunom se zapio i zbrisao.
Поред онолике Андалузије и Каталоније ви о Берлину јебо вас Берлин