Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vuce/Recnice tebe bi prebio i Stevco Smetalo tako da je bila glupa ideja da ides da se bijes,jbg.

2. autore houltul ja nisam autor na koga se odnosi Vaša izjava, dr .Vuk

svako pitanje upućeno autoru dr .Vuk možete da uputite njemu lično

Hvala

3. Amerikanci su pravili ogromnu grešku kada su o tim school shooterima pravili filmove pjesme dokumentarce i sta sve ne, na 300+ miliona ljudi nije teško naći ponekog bolesnika koji će zbog pomena na vikipediji napraviti neko sranje.

S druge strane, teroristički napadi na škole i civile na istoku je nešto što koliko god forsirali neće zaintrigirati nekog rendom evropljanina jer to tamo svakako smatra šupkom svijeta.

Onda dođe neki neuki ministar i ispiša se po evropskim vrijednostima u srcu evrope navodeći za svijetli primjer neke tobože ispravne vrijednosti s istoka..

4. tako je dupli/Plidu to je stvorilo prostora za copy cat fanatike, kao što su autori hotul i triforc

5. сви амери који су нападли школе или вршили терористичке нападе су били на програмима мајнд контрола вероватно, а како да знамо кад полиција никога не заробљава одма их елиминише

6. da MKULTRA oni su stavljali amfetamin svojim marincima u drogu jer su pičke i masovno su oboljevali od paranoidne šizofrenije. ovo su priznali i obustavili i naravno nikom ništa.

7. ali zato su hrabri kad gadjaju iz aviona. zlikovci

8. Trening, džoint, šipka, sprava
    Amfetamin, kokain, trava

Jel ta oksfordski

9. Oksfordski/Vuk je pravi profil skolskog ubice ceo zivot simpuje,ceo zivot ga ribe tretiraju kao govno nece ni da ga pogledaju i onda pukne.

10. ponovo ističem da autor hotul/Boljo je veoma opasan po okolinu i treba se čuvati njega (ili njih) jer država ga već nije stavila u okove kako ne bi krenuo da ubija po vrtićima

opet, autor dr .Vuk nije moj profil. takodje, smatram da je taj autor dao nemerljiv doprinos u vidu definicija, naučno-istraživačkog, akademskog i altruističkog poduhvata, tako da nije umesno komentarisati njegov privatan život koji naravno kao i svi mladi istraživači i zdravstveni radnici ne deli sa javnošću. ali, na osnovu priča njegovih dobrih prijatelja, Mihajla i Teodore, zaključio sam da su njegovi postovi na Vukajliji bili trolerski i da je pažnju odlučio da preusmeri na svoju karijeru, izlaske, akademski i naučno-istraživački rad.

11. smatram da je taj autor dao nemerljiv doprinos u vidu definicija, naučno-istraživačkog, akademskog i altruističkog poduhvata

господе боже

12. Dragi oksfordski, hvala ti na ovim lepim rečima. Ja ne znam koliko glup treba da budeš da padneš na taj trol? Haha

Danas sam se iskenjao po podu samo da znate.

13. Ako budete organizovali neka okupljanja sve ću vas odrobijati bolje se pripazite hahahahahahha :D

14. Pa šta, Šmokljo, inceli smo ko zna na šta smo spremni, možda bolje da se ljudi pripaze, verovatno misle da sam toliko lud da pijem bivodu :D

15. Ne plasim se nicega a kamoli incela ili lude djece, upravo sedim na kancelarjskoj stolici Made in China, ako niste znali te stolice mogu da eksplodiraju i probijete sipka u bulju i izadje kroz glavu...Moj zivot je opasnost i ne znam za stra.

16. Ako budete organizovali neka okupljanja sve ću vas odrobijati bolje se pripazite

Njegove reči sam shvatio kao pretnje smrću. Kajzene daj mi njegovu IP adresu.

17. Ako budete organizovali neka okupljanja sve ću vas odrobijati bolje se pripazite

Šae bre oćeš da se bieš

18. Ne plasim se nicega a kamoli incela ili lude djece, upravo sedim na kancelarjskoj stolici Made in China, ako niste znali te stolice mogu da eksplodiraju i probijete sipka u bulju i izadje kroz glavu...Moj zivot je opasnost i ne znam za stra.

Dragi autore Ludi Psihijatar, želim da znate da koliko god vaš nastup i pristup ovde izgledao neumesno nekim nešizofreničnim osobama koje nisu nikada izvirile u četvrtu dimenziju, bilo to kroz pečurke ili šizofrena cepanja, ja želim da znate da ćete za mene zauvek biti inspiracija and a breath of fresh air na ovoj čamotinji <3

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.