Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ali da, vratimo se na ono što je Melk pričao da glorifikacija nasilja u medijima i video igrama izaziva sindrom incelkills7/8femalesizma. Ne bih ja rekao. Melk, ti koji si veliki zagovornik psihologije i uticaja osnovnog jezika boja, zvuka i oblika na ljudsku psihu i koji propovedaš Gabora Matea bi valjda prvi trebao da znaš sve o dečijim problemima u kući i na ulici koji su nevezani za ekran. Jebiga CIA jeste jaka sa okidanjem amigdale kroz psihosomatske metode pa je u mogućnosti da kroz visual cue ili jednu običnu reč natera čoveka da ode i odere kožu s leđa sopstvenoj majci, ali za to su potrebne godine tajnih operacija etc, ovde ne vidim da su klinca ili ćaleta mu nešto puno asocirali sa sektašenjem ili policijskom značkom

2. A ne znam brt ako je gejmerska terminologija mogući “podstrekač” nekog irl nasilja, onda smo retardi kolektivno svi

Isto ko što cara kaže npr “bukv true hotul lolo”, to ne znači da bi isto rekao IRL

3. Mada sumnjam melk, najgora nasilja su dešavala u periodima kad nismo znali šta je računar

4. I mi ovde teramo zajebavanciju iako je izuzetno neumesno ali jbg svi znamo da nema dalje od ovog zla što upravo se dogodilo

5. Jer ovo što se desilo je ZLO u pravom smislu te reči

6. Ma ne znam zašto smo se za gejmerizam uhvatili, 3000 drugih stvari nije dobro i treba ih ukinuti koliko danas - rijaliti, južni vetrovi, bubekoreliji, tiktokovi...Precrtati da više ne postoji, izbrisati sa interneta svaki trag da je postojalo i kažnjavati sve i svakoga ko pokuša ponovo da okači. Izrastaju deca u prave pravcate degenerike, šta se bre lažemo.

7. Jbg malom se poklopile kockice, zna da puca, ima pistolj i sustinske arhineprijatelje.

Daj sad i sve.
    Problem je sto je mali prepametan i prelozen.

Ajte molim vas, zamislite scenu da svaki vozac u kolima ima pistolj u vreme spica, kako su mase zatrovane holivudom igricama rijalitima i govnima, naravno ishod se zna. Rokaj

8. 3000 drugih stvari nije dobro i treba ih ukinuti koliko danas -

Bukv uzmes primer tetovaze, pre 30god nosile same debilcine i izrodi danas to modni trend.

Samo pogledaj fudbalere, 1/11 nema neku jebenu tetovazu makar igrao za cukaricki.
    Sveopsta debilizacija drustva, i da, velike su sanse da se ovo govna ponovi jer je dalo krila buducim imbecilima.

9. odgledo dnevnik rts, upravo sad ide fina neka zapadna serija, kriminal neki nesto...taoci puske zajebano bato

10. masa dece konzumira razne nasilne zapadnjačke medije i igre i ta govna, pa koliko njih je porokalo sopstveni razred, nastavnicu i ostale? a budući da u tom govnetu od države po 39 od 100 ljudi poseduje oružje, nije toliko ni teško da ga svaki klinac uzme i počne rokati. ako stvarno mislite da igre ili filmovi ili bilo kakvi mediji naprave takvog debila kao što je ovaj mali prdonja kosta, niste najbistriji. ovo malo govance je očigledno psihopata, najverovatnije sa lošim odgojom od strane roditelja koji ne bi trebali imati decu. ali svaka budala njih pravi.

11. lošim odgojom

Roditelji prof dr, sposobni, mali za primer itd

Problem ce biti kad random hotulovi krenu sa c/p

12. mogu i ja biti prof med sci dr mr prim ali ne znači da sam dobar roditelj. a ne znamo šta se zapravo događa i ko su roditelji i ko je zapravo ovaj mali, samo kenjate i prepucavate se (ahaha skeć) kao i uvek.

13. mogu i ja sada da ovde naserem govana ali nisam pametan. niste ni vi pametni ali to nećete da priznate, pa samo filozofirate.

14. Takoe mesni

Bukv ne postoje dobri roditelji niti losa deca. Sve je stvar situacije.
    Svako generalisanje je cista kenjaza jer obrazac ne postoji, bar ne kod nas. Ne ovaj lik nikog nije iskopirao, samo je uzeo oruzje i izrokao remetilacki faktor kako je to vec uhodano

15. Caro brt ne kenjaj ljubim te.

Nego da, deca su ukras sveta https://twitter.com/i/status/1653849359904112640

16. Sad se klinci natjecaju ko ce vise da istroluje, svi nose pistolje po skolama

17. Nije trolovanje Kirk, klinci su naprosto degenerici.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.