Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mi sinoć, posle negde najveće tragedije koja nas je zadesila u poslednjih dugo godina, i jako ozbiljne tragedije koja bi morala da nas, kao društvo, usmeri u nekom drugom pravcu - igramo basket jebeni. Dan žalosti pomeramo za vikend, jer tako to ide jbg, odradiš to kad ti zgodno. Da ne propadnu karte i lova. To je društvo u kom živimo, nema šta da se lažemo. Ljudi su naoružani do zuba, svaki deseti koji šeta na slobodi morao bi da dobije pomoć psihologa, deca odrastaju na bezumlju i degenericima koji od njih prave degenerike. Ovo su rezultati i logični ishod, nema šta da se čudimo. Šta će bre koji moj kurac nekome kalaš u kući, alo? Za koji kurac imaš jebeni kalašnjikov sa tonom municije, i klinac još zna gde to stoji i kako se koristi? Gde je mali debilko naučio da puca iz toga, u vojsci?

2. Melk, jako dobro rečeno

3. na ovu vukajliju kad uđem pročitam gluplje stvari nego u komentarima na jutubu majke mi. da je domaća utakmica bila bi odložena, pošto je evroliga zapadnjake bolio kurac da je odlože, ništa se pitali nismo. dan žalosti je i u ranijim slučajevima, koliko se ja sećam, išao nakon nekoliko dana, nema veze sa košarkom. najgora osobina našeg naroda je to što, nakon ovakve tragedije, umesto da se pomolite za duše poginulih vi uđete na vukajliju da PAMETUJETE. svi su našli da PAMETUJU a niko nikad ništa ne radi. niste radili ništa za korist i dobrobit ljudi oko vas prije ovoga, ništa ne radite korisno ni sad, ali nadam se da će vam stvarno doći iz dupeta u glavu da od sad budete malo bolji po okolinu.

4. ma melk bitno mi da sam si ja živ a vi ostali nenormalni se porokajte i pocrkajte svi ko vas pa jebe za šta koj kurac

5. Šmo, zašto si selfish atheist

6. pošto je evroliga zapadnjake bolio kurac da je odlože, ništa se pitali nismo

netačno, da smo poslali zahtev pomerila bi se. Ne lupaj gluposti.

7. Međutim, Vlada Republike Srbije je donela odluku da može da se igra. I Partizan je želeo da igra, a Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku, bez konkretnog zahteva za odlaganje utakmice. Veoma sam tužan i želim da izrazim saučešće porodicama stradalih, sada je teško čak i razmišljati o košarci", rekao je Bodiroga za "Jurohups".

. Toliko.

8. way she goes pliduu
    that's just the way she goes bud

9. mali kosta istisnut iz vesti, skoro pa zaboravljen

10. Samo malo smirite strasti, nemoj ovde gde se očekuje kakav takav zdrav razum da smo sad svi najednom gomila debila. Kao prvo kalaš u kući vojnog lica je opravdana stvar. Ono što smrdi je razlog zbog kog je ovaj uzeo da puca prvo na sopstvene vršnjake pa onda i na ostale. Oćete da mi kažete da je toliko neuračunljiv bio da je iz čistog hira uzo da se svađa u školskom dvorištu i reko: "Šta kurac Kosta Kecmanović, saćete da vidite kako se to radi". Ovde se radi isključivo o lošem tajmingu i budite sigurni da bi isto ovo što je sinoć napravio uradio tamo negde kroz par meseci ili godina, samo da ga nije ova situacija navela da se ubrza. Imam više teorija o tome šta se stvarno izdešavalo, ali ni jedna ne pije vode toliko kao plan i program. Neko ko želi da završi karijeru a la Brejvik stajl mora dobro da osmisli sve detalje i da u svakom momentu kad mu padne crno na oči bude svestan makar tih detalja. Sve što je sinoć radio, koliko god ja želeo da verujem da ga je neki tajni agent pržio EMF zračenjem iz telefona u mozak, radio je sa tolikom mržnjom koja je kuvala pitaj boga koliko. U tome su njih dvojica slični, što je ovo sve bilo itekako planirano i uračunljivo, ali njihov najuži krug familije i prijatelja to nikako nije mogao da provali, a kako i da skonta kad se svi međusobno mrze i jebu u zdrav mozak.

11. kalaš u kući vojnog lica je opravdana stvar.

Kalaš nije opravdana stvar u bilo čijoj kući

12. Okok, da preformulišem: Kalaš u kući lica koje je prošlo kroz mnogobrojne obuke u svim sferama naoružanja i hendlovanja istog, psihološke background checkove, vetting na godišnjem ako ne i tromesečnom nivou etc je opravdana stvar. Ono što nije opravdano je što to vojno lice zna da ishendluje pušku milion puta bolje nego sopstvenog sina, a pride mu je i ostavlja na dohvat ruke. Zdrav razum ovde vrišti: NE BUDI RETARD I STAVI KATANAC NA KATANAC.

13. Elem, pre par dana je u Americi bio do sada nezapamćen skup satanista gde su se družili uz mokačino, pojanje bafometu i cepanje biblije (https://t.me/disclosetv/11151?single)

Ljudi puni mržnje, iako su naspram nas minijaturni i takoreći neprimetni, iz nekog razloga su toliko ujedinjeni u svojoj mržnji i time dodaju gas i motivaciju jedni drugima. A mi šta radimo? Ladimo jaja i gledamo ih lol jer nam nije jasno da smo upravo mi ti koje svim svojim bićem mrze. Tako i sa ovom dvojicom: prolazili kroz vrata, ustanove, hodnike, ulice prepune ljudi svaki jebeni dan i sve što im je bilo u glavama je samo kako će da ih izmasakriraju.

14. PALA MUVA NA MEDVEDA RECE LIK

POLICIJSKA DRZAVA I ZVANICNO

15. Držanje automatskog oružja, poput "kalašnjikova" i "heklera", kao i eksplozivnih naprava (bombe kašikare) teško je krivično delo u svim zemljama sveta, i tu ni zakon u Srbiji ne odstupa.

Prigovor, autore Poremeceni.

16. Znam da nije to poenta uopće, nego serem.

Nije problem da ćale ima tenk u garaži, problem je ako je ostavio ključ u bravi.

17. Imam i ja kalaš kući, al mu zarđao magazin i nema mehanizam za obarač ni udarnu iglu

18. Prso narod ko lajsna. Samo jbg uzmu oružje pa pucaju na pogrešnom mestu po pogrešnim ljudima. Idi u opštinu, pa opleti po partijskim kadrovima ako ti je do pucnjave jebagati.

19. El istina da su se posvadjali oko grobarske tekme?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.