Podijeli sa Vukajlijašima

1. Antički narod Rumljani

2. Jbt kameni koji si bukvalista. Daaaaaa, pobice celu rumu. Mislio je na uzi centar. Tu zivi dosta manji broj ljudi i prica je vec realna manje vise.

Cela je fora sto se nije desilo, a da se desilo bilo bi aaaaa kako niko nije upozorio sistem zakazao

3. Jbg, svodi se na to da mozda imate bas takvog komsiju u fazonu ste pozz komso sa ima. Takvo vreme. Nikad se ne zna.

Treba samo ostati miran bice sve ok

4. Hvala celte na pojašnienju, pa pametno to rade, ja sam uvek mislio da svaka zemlja treba da ima vojno obučeno stanovništvo sa vatrenim oružjem na tavanu ALI da je posedovanje municije strogo kažnjavano i da je sva municija u posestvu žavedr dok te neki Bugari ne napadnu.

Guns don’t kill people - bullets kill people.

Naravno - tu bi neki rednek iz Teksasa odmah ukazao da za razliku od SWI, kod Amerikanaca drugi amandman nije napisan da bi narod bio naoružan do zuba u slučaju strane invazije, (iako je to dodatna povlastica), već većinski kao mehanizam protiv uzurpacije vlasti od strane ne-demokratskih stranki.
    I sve je na mestu, svega 200 masovnih ubistava ove godine do danas.

5. Izvinjavam se ako je ovo van konteksta malo, pre pešest strana ja pitao kako to da je Srbija treća na svetu po broju oružja po lubanji stanovnika kad u Švici fazon svi imaju prangiju na tavanu, na šta mi je celt kao priznati Švajcarac objasnio da nije baš tako, bilo nekad istina ali u poslednje vreme ljudi batale to pravo ili obavezu, plus država kontroliše ammo, plus je većina oružja tehnički državna svojina a ne privatna.
    Hteo da uradim citat tatic ali glupi ajfon ne radi c/p na vukajliji, jebote najgluplji telefon ikada, apple maps me bukv zamalo ubio par puta, vrati se Samsunže, sve ti je oprošteno.

6. Jbg, svodi se na to da mozda imate bas takvog komsiju u fazonu ste pozz komso sa ima. Takvo vreme. Nikad se ne zna.

Ovo sad što su krenuli da hapse i klince i roditelje koji se degenišu po mrežama je jako jako dobro, mora se ljudima staviti jasno do znanja da ne mogu po tiktokovima i instagramima da kače šta oće i pozivaju na nasilja, ubistva, razaranja itd. Na kraju krajeva to su ljudi kojima je potrebna pomoć. Morao bi žvala da pokaže čvrstu ruku, ništa ga ne košta a doprinelo bi rejtingu kod njegovih nakon svega ovoga. Izadje u junu na tv i kaže - evo za mesec dana priveli smo i procesuirali sedam i po iljada nasilnika i potencijalnih manijaka, sa njima se radilo, dobili su malo pendrekom poledji pa smo ih poslali da kose pored puteva i pomažu asfaltiranje istih, to će da ih dovede u red. Sad ste bezbedniji zahvaljujući meni, mirno spavajte hešteg srbijapobedjujeav.

Ne stvarno ja sam za to da klinci odleže po dva dana, dobiju staro dobro policijsko prevaspitavanje mokrim novinama, pišu javna izvinjenja po mrežama (snimaju još bolje) a roditelje da brebnu sa po 120.000 ili tako nešto. Treba predložiti.

7. Thought police 1/1.

8. Mora sad tako, oteli se klinci kontroli skroz (a i oni što nisu klinci). To bre više nisu deca i ljudi već modeli ponašanja. Žao mi je što se sve urušilo i što se sa njima nije radilo, pa su sad skroz ispušteni - ali brate žao mi je i da normalni i pristojni ljudi pate i strepe jer se ovi debilišu. Nije to naravno trajno rešenje, tako na kraju napraviš policijsku državu i još gori problem, ali moraju ljudi malo sad da se trgnu. Snimaš sebe kako se sprdaš sa ubijenom decom i kačiš to na neku mrežu - koji ćeš bre moj na slobodi, sa telefonom i pristupom internetu? Ovo govedo što preti da pobije celu Rumu bi trebalo da vrate na nivo bukvara. Šta će to u društvu? Čemu? 21. vek pa imamo pravo da budemo i glupi i neobrazovani do bola ako baš hoćemo? C, prevaspitavanje, odmah.

9. li u poslednje vreme ljudi batale to pravo ili obavezu

po starijim svajcarcima sto kazu, ni jedan jedini mi nije reko da je pravo, a svi su pizdeli na to sto mora da krije to u kuci, na suvom, bez prasine kurac palac, da ga cuva od dece, i to, ne mozes ni da bacis na tavan ili u podrum samo pozovu te na vezbu, puska ne radi, napravio si sebi debelu zajebanciju.

daleko bilo ukrade ti neko ili izgubis. debeli prekrsaj.

tad to bili karabini valjda, nisu automatske puske te sto davali, tako da i sa njima limitirano kolko mozes da napravis stete. uglavnom se samoubijali ljudi.

sad imaju one SIG assault rifle, zajebanije puske, zato ne daju municije. nisu se nesto zaleteli da ih nose kuci uglavnom kako god.

malo je cudno tako, vidjas decu po vozovima jos u vojsci pobacaju te puske sto po podu, po koferima, pozaboravljaju nekad sve to i tako.

jednom sam nekom klincu tako u voz reko da odjebe malo, udje i postavi kofer i na njega pusku horizontalno, okrenu taman da mi cev bude uperena u glavu. reko daj bre jbt, makni tu pusku, on kao sori, jbt ne znam gde cu sa ovim.

ustvari vojska najbolji tretman da ti se ogade puske i pucanje za zivot.

10. ustvari vojska najbolji tretman da ti se ogade puske i pucanje za zivot.

I rat generalno. Ali džaba kad dok neko ratuje, drugi mafijaju po beogradu i glume neke opasne momke s asfalta a da si ga poslao na Treskavicu na liniju srao bi i pišao u gaće od straha za goli život. I onda takvi postaju uzori malim klošarima kojim se govno napelo pa misle da je srce.

11. Urketa panduri trebali da izrešetaju ko što radi američki pandur na sam uzvik ''GUN!'' a onaj jadni nigga tamo posego za pojas samo da podigne pantalone spuštene do pola dupeta, that's the way. Jer žandar kad kaže FREEZ, ti jebeno se frizuješ, nemaš šta ti tu palamudiš.
    Brt krenuo si u killing spree, smrt ti je zagarantovana od strane službenog lica ma samo da si potego vatreno oružje na nekog. Znači namera postoji, posledice moraš da osetiš najstrašnije. Budi srećan ako budeš samo SLUČAJNO ranjen i trenutno imobilizovan.
    Najopuštenije opravdavam oduzimanje života takvom jednom debilu, a policajcu želim mirnu savest jer je odradio svoj posao i sprečio potencijalna dalja ubistva, pozdravljam.

12. Ne, ne slažem se. Moramo da vidimo sad gde smo kao društvo, hoće li mu nicati grupe i grafiti podrške po Beogradu u nekom tamo trenutku, hoćemo li ga braniti u fazonu nije dete krivo sve je to iz kuće, tako ga vaspitali, koliko možemo da ga rebnemo po zakonu, hoće li ga vlast uzeti u svoje redove da suzbija neke proteste itd. Uostalom nije hrišćanski ubiti čoveka, možda se pokaje i otkupi dušu pred Bogom, ko zna. Ja bih realno krenuo da otvaram grupe gde se veličaju oa dvojica na sve strane, da se nelepe degeni pa da ih se otput očisti jedan dobrani broj. Šteta što to policija ne radi.

13. Uostalom nije hrišćanski ubiti čoveka, možda se pokaje i otkupi dušu pred Bogom, ko zn

pišete gluposti

14. Zašto? Pa prvi je apostol Pavle proganjao i ubijao hrišćane. Uostalom smrtne kazne i ostalo ne sputavaju ljude da počine kojekakva zlodela, nažalost.

15. провалите што су цвећаре ту у околини школе подигле цене цвећа тако јавњају какво клошарење

16. sa jedne strane hriscanski je prastati, sa druge to je pisano u vreme kad je postojala realna sansa da te raja umlati kamenjem jer si pocupao luk iz komsijske baste.

17. провалите што су цвећаре ту у околини школе подигле цене цвећа тако јавњају какво клошарење

Tuga je tuga a profit je profit

Cigusi neki drze cvecare 100%

18. Verujem Vucicu da ce ovaj put napravi nesto pametno, nista ga ne kosta a ima priliku i da uradi nesto dobro i kupi javnost.

Samo cvrsto.

19. ма какви

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.