Prijava

To mi je pokojni komšija Blagoje Crnogorac, legenda. Ali pazi što je to soc varijanta par ekselans, sede dva penzionera na ulici, na blokovima sa stiroporom, mupšema na stolu i čitaju telegraf, tu je vrv i apatinskog dvolitra negde. Morao sam nešto da učinim.

Ma da isto njima, kolotecina, e vidi zabavnik sta li tu sad ima.

I aj sad ti njima reci da treba nesto da se menja. Zasto ista da se menja kad je sve odlicno.

U svakom slucaju celtara vrv sad pita ai dal politikin ima da se kupi u tvom selu i koki je tiraz

Kirk nije brt, Brnaba napravila i okačila lol

celtara vrv sad pita ai dal politikin ima da se kupi u tvom selu i koki je tiraz

Naravno da ima ovo je Vojvodina, bašta kulture i prosvetljenosti, a ne rednečki jug gde svinje jedu kokoške po ulicama.

Jbt jel bilo ono epsko okupljanje na nisavi zna li se sta, ono kad je celt dosao letos, kace jeli indexi u sred nisa

Ukinuli pre 20 god Mikijev Zabavnik tada jedini bastion obojene stripovane ćirilice za klince zanimljivog sadržaja miki paja proka pronalazač i braća buldozi pa npr novogodišnji specijal a u njemu i neki poklon pa bre nema dalje od toga dečije radosti.
Izlazio svake srede, stras božja

Eto plodova današnjih posledica

Hahahahaha odlični svi, ali za ovo poslednje - da jbt, pitao satarce bio tad u prolazu što čitate to djubre, ovi digli pogled i sad, kako prolazim prate me iskosa i komentarišu u poverenju

- šta oće ovaj?
- ćuti vidiš da provocira.

Kakva scena, u fazonu, da smo malo mladji sad bi te ugazili ti govno malo nevaspitano.

Onim sinoc si potvrdio vjerodostojnost priče, nema šta

Još da dokažeš za sve one ljude koji su nesretno skončali i da se okupimo oko tebe ko oko Mesije