Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Treba bojkotovati forum dok je ovaj smarac tu, valjda to natjera nadlezne organe vukajlije da odreaguju
Prijaviću Bihaliju irelevantovu majku jer ona zlostavlja svinje
Ona to radi
Kameni, tebe i mesnog bog ne gleda.
Neprijatno mu je i ne zna da li će moći da se iskontroliše kad poželi da vas zbriše sa lica zemlje.
Sad vec postaje ozbiljno
jebo sam mater stratimirima, srbskim delbojima, škodilacima, bergasima dok nisu pali, što mislite da je ovaj poseban? jebem mu mater.
Omeksao si brate.
Mesnom:
Ne znam na čijoj je bog strani, ali na tvojoj sigurno nije.
Rešenje: budi sa svima protiv sebe jer ako ne možeš da ih pobediš pridruži im se.
jebo ti on mater
možda je on može zadovoljiti kad već mi svi kolektivno ne možemo. i ima da viče "o bože, o bože!"
Mesni progonitelj, prognao je mnoge nestašne duše ovog sajta, da li će moći i Irelevantnog? Ostaje da se vidi..
uz vašu pomoć <3
Eh da, mesni ima pomoć, a irelevantova majka jadna sama drka svinjama
Sama, kao list na vetru
Mesni, kapiram da si ti jedina osoba koja u 21. veku svoje komplekse niže vrednosti nesvesno pretvara u šizofrene predrasude prema drugima.
Što se tiče kamenog, on deluje kao neko ko može da ti parira u mizeriji, ali i da ti okrene leđa jer ga podsećaš na njega.
Rešenje: idite kod psihijatra (ako nije kasno).
Mesni ce uspeti 45% vs nece uspeti 55%
Pomoc prijatelja
kameni 10%
tebrex smole 5%
pliduu +-5%
Za sada
ako iko treba kod psihijatra, to je tvoja mater, jer nije normalno da neko drka svinjama.
Pa nije
Mesni, tvoj dnevni horoskop:
"Dragi, niste zaslužili da imate horoskopski znak, jer shvatate bukvalno samo ono loše što može da vam se desi, verovatno duboko u sebi znate da ne zaslužujete ništa dobro! Marš u pičku materinu retardiranu!"
loše ti je ovo, nekad si bar znao nešto konkretno napisati, a sad samo sereš dok ti ja jebem mater.
Tvoja majka moli boga da te bog ignoriše, a da i njoj da snage za to.
DRAGI
R
A
G
I