Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mene zanima jesu nekog zvali na ovaj miting vucicev kurac

2. Zamisli izradi vas vucko za ovaj kontra skup hahaha

3. Meni najznačajniji podatak da je Šmole radio u školi na zameni, jel to istina bro? Kako si izdržao sa razularenom klinčadijom?

4. Random spika ucenika u Boru na odmoru:

a: jbt al je dobar ovaj na zameni lik carina
    b: jeste, da bar oce oce za stalno da ostane da ode ova matora trtina sto ne zna ni jednu foru
    c: tebra ispratio sam ga loma, zna dosta oko neta, zna fore sleng zajeban lik, fudbal igra
    b: a bate de igra fucu jel me jebes ima 130 komata
    c: tebra ne igra, brani, zovu ga peruci
    b: aaaaaa

5. Koleginice javite se posle nastave da dogovorimo termine dopunskih časova hihi

6. Hahah, koleginice, mogli bi da se nadjemo online da gledamo memove.

Jbt smo je onaj strip gay iz simpsonova za fazon 10-15god

edit guy lolololo

7. Kako si izdržao sa razularenom klinčadijom

Tu i tamo im provuce mesnog i stvari legnu na svoje mesto

8. Provuče im svog mesnog lol

9. Al bukvalno imas ortaka lvl mesni, neko krene nesto kenja e aloooooo brate, stop. Stop reko sam.

10. Mene prenemaganje onog kamenofila podseća na mučno prenemaganje ovog lika:
    https://youtu.be/VF-r5TtlT9w
    Naravno da to nije ništa značajno, svetske zvezde ne bleje sa nama na nekakvom srpskom forumu.

11. Ti si patetična greška prirode, genetike, okolnosti i svemira.

12. Danas probao prvi put onaj AI Art i moram priznati da sam oduševljen. I dalje je to daleko od umjetnosti koju čovjek zamisli i prenese na platno ali u nekih 30ak sekundi koliko mu treba da stvori neki crtež solidno dobro odrađuje to.

Daš mu jasan opis onoga što želiš da vidiš i on to smiksa ali treba paziti na formulaciju teksta jer nekad može da iskombinuje neke nerealne elemente. I dalje to dobro izgleda ali nije ono što si tražio.

Nisam ništa zahtjevno trebao (neki logo unutar određenog ambijenta) ali i kad sam kucao neke zajebancije dobro je to odrađivao

13. а да да то оно даш опис танак курац пун гована и он то нацрта

14. Vrati ovog iz platiceva, momak opalio zolju

Sreca bio na lecenju, sta bi manijak napravio da nije isao da se leci. Bravo za lekare

15. Гта сан андреас

16. Гта сан андреас

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.