Podijeli sa Vukajlijašima

1. ova situacija u drzavi je nepodnosljiva. stiglo je do tacke gde se vise ne moze trpeti. ljudima je dozlogrdilo. to sto je autoput blokiran je minimalna stvar u odnosu na to koliko je svima nama zivot blokiran zagadjenjem sredine, time sto se stranci u strukturama pitaju za sve, a Vucic glumi da on odlucuje. dakle, stranci moraju napolje. moraju kriminalci da se pohapse. sto bi neko rekao, moraju govna da se banuju da bi sve krenulo kako treba. nis da se nacionalizuje. sada je prilika.

2. Ako ćemo realno, niti će se bilo kome od nas život naročito popraviti nakon ovih, niti će zemlja procvetati ekonomski ili na bilo kom drugom polju. Radićeš što si radio, primanja će ti ostati ista, cene takodje, ostaćeš da živiš sa gomilom nekih tupavih ljudi oko sebe itd - kao tipa 2008. u vreme kad je Tadić pravio koaliciju sa Dačićem, s tom razlikom što tada nisi na tv-u imao sodomu i gomoru a u vladi nisu sedeli degenerici, Tadića i ostale doduše nismo baš mirisali ali si mogao bar da ih saslušaš bez da doživiš transfer blama ili da baciš peglu. Čitava kultura u narodu mora da se menja, naravno, a sa nečim se mora početi. Zato bi bilo jako lepo da se ta tranzicija obavi na civilizovan, normalan i kulturan način a ne prevratom, jer kao društvo moramo da se pomerimo napred. No i u slučaju prevrata, poslala bi se jasna poruka idućima da sa narodom nema zajebavanja.

3. Pa ovi koji treba nekog da banuju oni su najbolji oratici onih kojie treba da se banuju, u prazitskog simbiozi su, debeli i srecni dok piju krv i jedu mozak svima.. I tako ce prazitirati svi zajedno dok ne ugine telo i na kraju oni.

4. Tako da je meni ovo sada trenutno, u suštini, najveća moguća pobeda jer

- ljudi su živnuli, okupili se oko nečeg dobrog, proradila je u njima potreba za pravdom, želja za slobodom, inat...Masa nekih ljudi koje znam sad idu na proteste, a do skoro nisi mogao da ih izvučeš iz kuće.

- i drugo, jednako bitno je to da žvala i ekipa oko njega - pate. Ne uživaju ni u čemu. Strepe. Ne spavaju, sad im gori da organizuju taj kontraskup što bolje i da dovuku što više ljudi, telefoni sijaju ne gase se, štampaj, naručuj salame i jabuke, sastavljaj i vežbaj govore, prdi po emisijama...Radi čir na želucu, prevrće se u snu. Nije muka ovo baš očekivao.

5. Grešiš Psy, kad se baš zagovna i kad postane jasno da je kraj, krenuće noževi u ledja, pranje od kojekakvih govana koja su se izasrala, svedočiće jedni protiv drugih itd. Pravda naravno neće stići sve, neki će umaći u kojekakve egzotične zemlje što ne izručuju bivše vladare, ali sitnija boranija tipa kojekakvi ministri, makljači, voditelji...Ostaće na cedilu.

6. Zavisi doduše od toga ko će zasesti i da li će se dogoditi taj famozni šesti oktobar, u šta baš ne polažem velike nade - žvalavom bi bilo banja da je uspeo da izruči KiM i da su mu ovi spremili adekvatnu zamenu, ali ništa od toga po svoj prilici. Trebaće vremena da se revitalizuju institucije i da krenu da rade šta treba, procesuiraju, zatvaraju...Mada je diktatura najgore rešenje, u principu, bilo bi skroz u redu da nas preuzme nekakav novi vodja koji bi ove skroz naskroz počistio, ali ni za to nemamo kapaciteta. Ne umemo mi bre tako da razmišljamo, nemamo kulturu i slogu - ali da zbacimo kojekakva govna i posle se nadamo najboljem umemo itekako, a za sad bi i to bilo jako dobro.

7. Kultura je ono sto cini narod i naciju a ne vlast ili drzavni sistem, koliko vidim mi smo kulutrno, moralno i pshicki posrnuli svi odavno. Moramo da gradimo i obnavljamo to ali nista nemoze preko noci, nikakav novi kult licnosti ili nada u politicare sa bajkama o boljem zivotu ako ih pustimo da rade sta hoce i kome sta hoce, nece nam sada pomoci. Tesko ali nije nemoguce stvarno nesto promeniti, lecenje ce biti tesko jer smo pustili da bolest zahvati sve organe.

8. Da video sam ovo :D Ne bih se složio, vlast diktira i kulturu i sve ostalo. Riba smrdi od glave.

9. hahahah taj lici na mladju verziju Kostunice, uz duzno postovanje

10. Brnaba za gejeve je podmetacina kao lozenje za crnce za Obamu. O evo prva zena gej premijerka kakaw win/o evo slobodna amerika prvi crni precednik demokratija

11. A vidi se lepo po njima da im mnogo nije dobro. Gube samokontrolu. Narocito firer. Tetak mu zasro sa Ukrajinom, pa moze da bega tamo, ali ne moze da povuce lovu iz Svice i Paname

Paz ti ovo vidjenje situacije jbt, ovo je tipican n1 lvl hejta gledalac.

Tetak putin looool

12. Nevolje u raju, Sarapa pojo vnugo, dobar mix

https://youtu.be/avLitoWqFjI

13. Šta misliš Caro, jel Brnaba bije ženu?

14. Hehe, kakvi.
    To je bes samo na poslu kuci dolazi sa buketom svaki dan, onda draga lagano masaza vrata posle noge u lavor i pranje.

15. Zbog sarape mi puno srce
    Nzm sta je prethodilo da ga napusi

16. Iseko ga sarapa, nije mu dao rec. Profi

17. Sprema se da preleti

18. Bukvalno ne bi pisao po sarapi tek tako.

Lik bio klasicni opozicionar novinar od dostojanstva, to sam saznao kad je vec dosao na pink ne znam ga od ranije.

Posle pogledao neke klipove bio u soku koliko normalan lik bio sa ok spikom.

Koliko je zivot surova i zajebana stvar.

19. Ja odbijam da poverujem da su ovi sa Pinka realne osobe... Mogu da se kladim u sve da ih Vucko zove stalno i prica ne hvalite me idioti vise i ne stekajte mi se, samo me jos vise ukopavate ahahaha

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.