Podijeli sa Vukajlijašima

1. ma brate, nepodoban sam za drz organe, tu se nisam dobro pokazao, ne mogu u hijerarhiju. video sam nekoliko kolega starih u civilu danas.

a advokata ima pun kurac, neizvesno je do koske i oko naplate i oko predmeta, i jedno i drugo je sranje

2. Kirk ko zna dal ces i poloziti na kraju krajeva

Aj ti tebra u keramicare, nema ih, naplata je sigurna i neces cekati 15god da razradis posao.

3. bolje u pecenjare, grcicu lepo

4. Biće gužve večeras kojekakve

5. Bice i u petak, jbt zamisli sad ove sendvicare treba da pale tamo ako se dese neka sranja vcrs

Random spremacica naranjena sendvicom i jabukom treba da se bori za Vucica. Okej

6. Fora je ovu masu sada svesti na fazon nasilne proteste 10k ljudi i udri po stoki kraj ende Vucko pobedio

7. Preuzeće Zelenović ovo, dobro je. Izguraće se u prvi plan, hrabar je generalno a nije se baš kompromitovao da mogu ovi da ga oblate. Mislim oblatiće ga svakako, ali ne mogu kod normalnih ljudi.

8. Eo razlaz aj pametno nesto.
    Jok cekaces zoru da dzvaljo preda vlast

9. па добро шта је транспаренту писало пошто живимо у мраку

Нисам баш најбоље видео, али мислим да је нешто упућено Профу

10. Ovo danas je bila jako fina šljaga, organizovalo se to - naštampalo se onih velikih transparenata, gomila kojekakvih organizacija je tu, masa nekih ljudi + Zelenović, što je jako dobro, jer niti je mutav niti se boji ovog majmuna. Ozbiljno je sve to organizovano, očigledno. A i ovima je frka, i to je takodje očigledno, debilko pravi improvizovani miting u Pančevu, dovozi ljude iz Beograda jbt. Ovo što će da napravi sledećeg petka je inaćenje klasično, a sa ovim narodom možeš šta oćeš, ali ne i da se inatiš, na to se odmah trzamo. Biće ovo sve zanimljivo. Kako god, živnuo je narod, proradila je malo krv, a to je najvažnije. Nismo baš tako mrtvi ni letargični kako ume da se čini.

11. + su seljaci i dalje na ulici, i deluje da su baš rešeni da izguraju svoje
    + će se ovome pridružiti svi koji su za odbranu KiM, što znači da će žvalavi ipak izgubiti dobar deo i južne i severne tribine.

12. Sve ok manje vise al Zelenovic je mlakonja. Njega sve i da ubace bio bi teski zeeev.

On je bio u snazi dok je drzao sabac posle toga cao.

13. Sad se kulira do sledeceg petka i da vidimo sta ce da se desi.

Sns skup se mora odrzati a kakvi su halavi napravice mega skup uz apsolutnu propagandu. Masinerija ce raditi svoj deo posla po starom sablonu. Uradice vucko ustupke, vec je ratarima izasao u susret 90%. Svima ce izaci u susret gde god je ozbiljna pretnja po vlast.

Napravice dil i sa gasicem i vulinom ako treba. Jaka muda.
    Zrtvovace i rijaliti jebes rijaliti ako se napravi opsti konsenzus oko toga.
    Bas da ce ugasi pink nece nema sanse, nije ga ugasio ni 5 oktobar.

Sve u svemu gledacemo ga jos prilicno vremena. I dzvalju i pinka

14. Ако се не варам на неком транспаренту сам видио да пише СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА

15. Јбт саће још агресивније да се доведу људи за контрамитинг
    јел може неко да каже колко било људи једно 50к сиг а значи на контри иде 400к

16. Odlično, što više to bolje jer

- blokiraće kompletno Beograd
    - ostaviće iza sebe 80 tona smeća
    - ljudi će ispizdeti jer moraju da trpe sva ta sranja koja usto sami finansiraju, pa će ih više izaći na skup sutradan, 27. Da ne pominjemo to da će se žvalavi izbahatiti za sve pare i doliti još ulja na vatru, a narod se ionako upalio.

17. Najavili su kampovanje i za subotu 27 maj.

Šta znam, nije jednostavno ljude vođene emocijama ubjediti da na ovaj način u ovim terminima i uz ovakvu organizaciju neće ništa promjeniti

18. Ovaj zvaljo nista nije naucio iz 90-ih. Isto radi kao Sloba. Kontramitinzi, prebijanje, prisila, medijski mrak. A vidi se lepo po njima da im mnogo nije dobro. Gube samokontrolu. Narocito firer. Tetak mu zasro sa Ukrajinom, pa moze da bega tamo, ali ne moze da povuce lovu iz Svice i Paname, niko ga sa zapada vise ne podrzava, ovaj mali sto napravio sranje u skoli mu se zdusno popiskio na sneska u najgorem trenutku...

Sto vi pomenuste, cekamo petak da vidimo hoce li neko da vikne "lopovi".

19. I ne treba da se menja vlast pa i bila najgora do sada (sto jeste relano) nego kultura celokupna kao i nacin razmisljanja, tako ce se promeniti i mediji a mozda cak i nasi politicari pocnu da rade za narod. Znam da je ovo sto sam rekao zadnje nenormalno nerealno posto u celom svetu politicari rade protiv svog naroda momentalno, tako da ako vam je za utehu: Izgleda da mi nismo sami i niciji o lalala izgleda da puno imamo pogresnih ljubavi LOLlolo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.