U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Respect mesni, welcam from bananaland
hvala, caro, želim ti ugodno ovo malo jada od dana što je ostalo.
Kako si proveo dane, šta ima u rilajfu? Jesi opro sudove i usiso?
a otišao na izlet u jedan grad u subotu i sada imam proliv, jučer sa šolje nisam silazio, kad već pitaš. sudove oprao jesam a i usisao sam i ne vidim šta je to toliko izvikano.
jel imas i temperaturu?
i ja tako zadnji put kad sam ostao posle ponoci debelo u partijanju sam 3 dana patio sa proserom i temperaturom.
zajebi ti to.
Mesni el si ga dobro usisao?
ja sam imo koncert zivota u ns i osurio sam se od alkohola i cigara, nema proliva, TO ZA PICKE SAMO
the arrogance of youth
Pajsad
Berlin: megapolis sa brutala busevima organizacija, mozes go u sred grada svi kul pametan narod gleda svoja posla, gomila lose droge i kokrouci preko usiju i nosa dok spavas na patosu u gajbi medj 10 ortaka vrhina
Novi Sad: koncert zivota, osuravanje od alkohola i cigara proliv NE
Ns>Berlin
Celt: jeste isli na ns specijaltet index sendvic?
i ja tako zadnji put kad sam ostao posle ponoci debelo u partijanju sam 3 dana patio sa proserom i temperaturom.
zajebi ti to.
nemam, ali jedna od osoba sa kojima sam putovao ima, raspada se. ja sam sinoć se samo proslavio na šolji, ali osim toga sam u redu. još uvek sam malo gasovit doduše.
Samo za caru
https://ibb.co/NKB7xr8
Index ceko u bekstejdzu, nisam jeo nista ceo dan samo pivo
Luda zurka, retro ekrani, spajanje kreveta...
Kakav bio index?
Gde si svirao Kirče?
Ma da sviro, kirk frontman. On peva i loma svira.
spens sa buc kesidi, osurili su sa kartama, 2 soma ljudi
Koncerti najavljuju treći studijski album benda koji će biti objavljen ove godine, a koji najavljuje singl "Curimo po asfaltu". Sledeći singl koji nas očekuje biće rokenrol hit pod nazivom "Skupi snagu" i biće objavljen u februaru.
Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma "Euforija" i istoimene turneje s kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na liste najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi
koncertni film "Buč Kesidi: Euforija uživo".
Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim singlovima i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada
Kirk je Zoran Zarubica
https://n1info.rs/vesti/dragan-sormaz-napusta-sns/
Imamo prvog pacova. Neko napustio sns wtf
Čuj dva soma za bič kesidi kakva kradja. Jeste bili predgrupa ili?
Predgrupa da, sve zemskinje u publici, lepo ko voli