Podijeli sa Vukajlijašima

1. kirk zašto je danas muzika tolko gej za razliku od nekad kad nije bila gej?

2. Sormaza znam preko dvaes godina. Staro je to konobarsko govno iz Smedereva. Ako on napusta brod nesto se gadno sprema.

3. https://youtu.be/5aqQ0wq0c_4

Ovo je skroz ok. Pored rasti relja nikolija ovo vraca veru u zivot

Kuj bio predgrupa da ga cujemo malo

4. Sormaz pacovcina zna kada izleteti iz partije da bi cist usao u neku novu narednu. Vrhunski nos

5. Kirce baci link jebo li te covic

6. Oduvek je Sormaz bio takav. Onaj tip konobara koji ti glumi do jaja ortaka dok ti zaracunava piva koja nisi nikad narucio. 90-ih je drzao jedini kafic sa rok muzikom u Sd. U tom je fazonu, odatle ga znam. Uvek je znao kojoj pijanoj ekipi da posalje turu od kuce kada postanu agresivniji i znao je kada i na koji nacin da vikne fajront da ne ispadne karambol u kafani. Ima taj nos sto Cara kaze. Posle petog oktobra nam je x puta valjao u gradu kada god je neki lokalni praziluk serif ometao da pravimo svirke ili manifestacije. Jos kao lokalni pistolj DSS-a, pre preletanja kod Karica i kasnije ovog zvalje. Kad god bi neki lokalni seljober kocio prostor, dozvolu ili slao muriju na rok ili rep svirke mogli smo da racunamo na njega. Tu smo mu zahvalni, sto ne menja cinjenicu da je bio i ostao govno. Ali ako on napusta SNS toj prici je dosao kraj. Ili zvaljo pravi novi JUL ili je najebo.

7. Vezano za sormaza, u ovo vreme izlaziti iz sns sve na n1 je takva samarcina za raznorazne tipsarevice tomasevice...

Avangarda cista. Cuj izlazi iz sns i od svega se ogradjuje, pri tome spominje kako je nekad izasao iz ds cega vec... tesko mutan lik

8. Ma Sormaz>bilo koja stranka. Svakoj je dobar. Nije bilmez, ne gura se da bude prvi gazda i na udaru, ali je vazda bitan i tu gde se bitne stvari desavaju, gleda svoje dupe i istim nigde ne zatvara vrata. Sto je jedan lokalni oridjinali iz Smedereva brat Trsa (nazalost pokojni) jednom rekao on je po fazonu Laki Lucijano. Svi su gledali da zbembaju Al Kaponea, ali je Lucijano vazda bio u vrhu, vazda u zaledju, surovao bi i sa djavolom i sa bogom i jedini od njih umro od starosti na slobodi. E bata Trsa ga je ubo 100%, Sormaz je taj tip lika.

9. Pa svi pametni izlaze na vreme Carimire. Toma izašo prvi, Nebojša takodje, Zorana...Gomila nekih šupaka za koje si i zaboravio da su ikada postojali, a sad su negde neki ambasadori nešto, daleko od besa naroda. Ili su izašli u potpunosti. Jbg žvalavi napravio one man show i praktično svu mržnju navukao na sebe.

10. Hahahha Sormaz>kirkov bend

Kirk tebra dobra scena, jaka vriska dobra prica. Kirk TRUE

11. Kirk sry što ti je Šormaz ukrao šow i što se bavimo uvek dobrodošlim političkim temama, jesu li vas gadjale brushalterima?

12. Toma izasao lol, vucko ga ispljuno. Sta bi taj dao da se vrati samo loma da ucutka tastu.

Zorana nikad ni nije bila sns covek ne racuna se jbg.

13. Ima u Hadrianovim memoarima deo gde opisuje kako je, u vreme kada je bio mladi cezar i bio negde van Rima, neki njegov (ne znam šta) likvidirao četvoricu protivnika iz (mislim) senata, ugledne ljude, to počelo da liči na diktaturu i tiraniju, narod se pobunio i - jednom rečju, napravio mu medvedju uslugu. Medjutim H obećao da više neće biti ubijanja i sve leglo, narod bio u fazonu - pa dobro, ok onda.

Isto i sa nirnberškim procesom, šaka nekih ljudi osudjena i pogubljena i ljudima je to bilo dovoljno, nebitno što su se desetine hiljada izvukli nekažnjeno i što je sudjenje, realno, ispalo transfer blama - smorili se ljudi od rata, užasa i svega, ajmo živeti.

Mora neko da najebe, a najebaće najvidjeniji, ako ne uspeju da se sklone na vreme. Žvala i ovi oko njega, + kojekakve Sarape, Vučićevići, Krstići...Ljudi koji su izasravali govna naveliko i naočigled svih, a lakše ih je zameniti od tipa Žeksa Mitrovića.

14. Grešiš Cara, Toma napravio dil da izadje i ovome prepusti stranku, mislim da je deset miliona dobio na ruke za taj potez, čitao sam bio i zvuči mi skroz realno. Oprao se Toma, njega neće niko tražiti jer realno više ništa ne predstavlja, ako se i budemo bavili krivima i odgovornima bavićemo se drugima, ako ne uteknu naravno. Ili ako ne izdejstvujemo taj famozni šesti oktobar i ne rešimo da se obračunamo sa svima redom, za šta nemamo realnih kapaciteta.

15. Sarapa i Krle da najebu. Pa obojica su prezaljeni davnih dana.

Zexova krv>vucivev pas>raznorazne sarape, krstici

16. Jbt sarapi bi iz zajebancije dao prognozu na nekom buducem rts, da zabavlja narod

17. Grešiš Cara, Toma napravio dil da izadje i ovome prepusti stranku, mislim da je deset miliona dobio na ruke za taj potez, čitao sam bio i zvuči mi skroz realno. Oprao se Toma, njega neće niko tražiti jer realno više ništa ne predstavlja, ako se i budemo bavili krivima i odgovornima bavićemo se drugima, ako ne uteknu naravno.

Tomina je spika sasvim drugi lvl. Pare je vec muno kroz dragicinu fondaciju itd.
    Dragica je njemu vise od vucica i tasta ofc. Tasti obezbedio diplomatski pasos, klasicni papucar.

I u toj vili je ostao da zivi smecar samo da mu tasta i zena ne bi kenjali kako im je spustio standard. Toma teska sirotinjska malogradjanstina. A to je bila kompenzacija da odustane na izborima. Tesko izmaltretiran lik

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.